- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.601
Al bendende okadar söylemekten biktim sıkıldım yaHadi bakalim sen atlattinay su yumurtlama gunum bitsin ben baslatmaktan sıkıldım isim bitince yataga gecicem gelirse o gelsin
Aslında buralarda da çocuk konusunu konuşası yok herhalde
Aklin kalmasin bekleriz topigeeBen geldimmmban yiyeceğimi bilsem daha çok şey söylerdim ya aklım hala yapamadıklarımda
Instagramdan siparis veriyoruz canim 2 -3 tane guvenilir sayfa varKızlar ovulasyon testlerini nereden kac adet ne kadara aliyorsunuz?Burdan paylasalimda markaya 1-2 sansur koyup paylasinca ban yemiyoruz veya atiyorum ilk bikac harfi yazsak anlariz marka olarakbu cubuk ovulasyonlari nereden aliyorsunuz bide
Peki kaset tipi mi canim aldiklariniz yoksa su uzun cubuk seklinde olanlardan miInstagramdan siparis veriyoruz canim 2 -3 tane guvenilir sayfa var
Kizlar genel olarak birgebening diye baslayan sayfadan aliyor.
ben ovu..takip sayfasindan aldm 30ovulasyon +6 gebelik testi 60 tl
Günaydın canımGünaydın kızlar
Uzun cubuk olanlardan canım bu sayfalar takibini de yapiyor ayni zamanda testlerini attigin zaman . Bende gecen ay almıştımPeki kaset tipi mi canim aldiklariniz yoksa su uzun cubuk seklinde olanlardan mi
Tamam canim cok sagolasinUzun cubuk olanlardan canım bu sayfalar takibini de yapiyor ayni zamanda testlerini attigin zaman . Bende gecen ay almıştım
Günaydın kızlar yine bir pazar sabahı ve ben yine erkenden hortladım
Hahaha iyiymiş valla bende geldim salona uyusun eşim diye ama gidip uyamdırasım var canım sıkıldı iyice7 de de Aras uyandigi icin bende uyandim canimama birazdan esimi uyandirip ben uyuycam. Pazar gunu dönüşümlü uyuyoruz
AY sorma ben de erkenden uyandim şimdi bos bos oturuyorumHahaha iyiymiş valla bende geldim salona uyusun eşim diye ama gidip uyamdırasım var canım sıkıldı iyice
Hafta içi uyanamayıp hafta sonu hortlayanlar klübüAY sorma ben de erkenden uyandim şimdi bos bos oturuyorum
Yaa yatın dinlenin ilerde bebis olunca o hsonlari neden erken uyanmisim diye hayiflanicaksinizHafta içi uyanamayıp hafta sonu hortlayanlar klübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?