- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.621
Ben bu günlerde uyuyorum normlde 5de kalkıyordumGünaydın kızlar yine bir pazar sabahı ve ben yine erkenden hortladım
Yaa yatın dinlenin ilerde bebis olunca o hsonlari neden erken uyanmisim diye hayiflanicaksiniz
Hahhaha böylesi görülmediGünaydınnnnnnnözelden yazanlar canlarm hepinizi cok seviyorum...
Ota poka hamilesin hamilesin ee bnu da şunuda ya bilgi kirliliği temizlendiyse buralardayımnabersiniz
Tamam canim cok sagolasinbakayim kaset tipten cok memnun kalmazsam bende cubuklardan alayim
Aha hamilesiniz boş oturmakta hamileliğe işaretAY sorma ben de erkenden uyandim şimdi bos bos oturuyorum
Valla yok sesiz herkez bir şenlendirelim ortalığı bakalımBir ara eşim olmadan bile hamileyim diecek moddaydı yani buralar.... Artık nasıl bir enerji yayılıyorsa... Kızzzmayasiz hamilesin
Dr kalmamış ortada hepsi gitmiş doktoru ne yapacan bizim kızlar yok ortadaPelus sansını zorlama herkes hamile... Hamile hamile.. Bir ara burda olan herkes hamile idi.. Spermmiş felan hikaye arkadaşm... Doktordan çok doktor vardı.. Bilgi kirliliği
Sanırım hamileyim
Kızlar ağlamaktan yazamıyorum
Al işte ben hissetimSanırım hamileyim
Anammm kuzum hayırlı olsun bebegim RABBİM sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ağlamaktan yazamıyorum
Bende temkinliyim ama hissediyorum bi gariplik var canım valla hissediyosun bitanesinAl işte ben hissetimben boşunamı yazdm... Bama gülüosunuz deli gibi ama yani boş değilim şurda
Perimmmmmmm
Beni az çık tanıdın.. Hemen oo hamilesin felan diemem ama umarım öylesindir kuzum❤
Ya inşallah gerçektir rüyada falan değilimdir de rabbim nasip eder sağlıkla kucağımıza alırızAnammm kuzum hayırlı olsun bebegim RABBİM sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallahay cok sevindim benimle birlikte biri var şukur
Nezaman vercen kan benim bata 13gun varken çıktı kuzum sıkma canını herşey olacağına varır hadi kan ver haber et bizeBende temkinliyim ama hissediyorum bi gariplik var canım valla hissediyosun bitanesinbat a 4 var kan vercem dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?