Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnnnnnn özelden yazanlar canlarm hepinizi cok seviyorum...
Ota poka hamilesin hamilesin ee bnu da şunuda ya bilgi kirliliği temizlendiyse buralardayım nabersiniz

Nerde bu milet bu sabah ya hayırdır ortam cok sakin buşra test yapacaktı oda yok

Pelus sansını zorlama herkes hamile... Hamile hamile.. Bir ara burda olan herkes hamile idi.. Spermmiş felan hikaye arkadaşm... Doktordan çok doktor vardı.. Bilgi kirliliği

Pelus sansını zorlama herkes hamile... Hamile hamile.. Bir ara burda olan herkes hamile idi.. Spermmiş felan hikaye arkadaşm... Doktordan çok doktor vardı.. Bilgi kirliliği
Dr kalmamış ortada hepsi gitmiş doktoru ne yapacan bizim kızlar yok ortada

Al işte ben hissetim ben boşunamı yazdm... Bama gülüosunuz deli gibi ama yani boş değilim şurda
Perimmmmmmm
Beni az çık tanıdın.. Hemen oo hamilesin felan diemem ama umarım öylesindir kuzum
Bende temkinliyim ama hissediyorum bi gariplik var canım valla hissediyosun bitanesin bat a 4 var kan vercem dua et bana

Bende temkinliyim ama hissediyorum bi gariplik var canım valla hissediyosun bitanesin bat a 4 var kan vercem dua et bana
Nezaman vercen kan benim bata 13gun varken çıktı kuzum sıkma canını herşey olacağına varır hadi kan ver haber et bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…