Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn inşallah cnm rahim filmi tupler için çekiliyor degil mi
Evet canım tüplerde tıkanıklık yapışıklık var mı diye bakılıyor ufak yapışıklıklar oldugunda onlar temizleniyor rahime verilen ilaçla ve rahim filminden sonra gebelik şansı çok artıyor gebe kalanlar çok oluyormuş

Benim ilk kaybımdan sonra 4yıl bekledik cnm bir korunduk bir korunmadık ben tupler acıkmı die bir goca karı tekniği denedim ve doğru sonuç aldım paylaşayım istersen denemek istyorsan

Benim ilk kaybımdan sonra 4yıl bekledik cnm bir korunduk bir korunmadık ben tupler acıkmı die bir goca karı tekniği denedim ve doğru sonuç aldım paylaşayım istersen denemek istyorsan
İşe yarayacagını sanmıyorum bende canım ya emin olmam lazım tüplerimden mecbur gidicem o filmi çekilmeye

18 aydır hiçbir hayrını görmedim vallaovulasyonu deniycem bir de
Temiz steril bir beze bir diş soyulmuş sarımsak koyuyorsun bunu vajinaya koyuyorsun ve bekliyorsun steril eldivenle koy koku elinde kalıp seni yanıltmasın bir sure beklediği zaman burnunda kokusunu hissediyorsun eğer hissedersen kokuyu tüpler açık demekmiş hissetmesen değil demek miş ben hissetim valla

Ne kadar ilginçöylemiymiş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…