- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.841
Tiplerin acıkmı die çekecekler değil miRahim filmi çekildikten sonra almayı düşünüyorum yumurtlama gününü daha iyi yakalarım belki
Evet canım tüplerde tıkanıklık yapışıklık var mı diye bakılıyor ufak yapışıklıklar oldugunda onlar temizleniyor rahime verilen ilaçla ve rahim filminden sonra gebelik şansı çok artıyor gebe kalanlar çok oluyormuşAminnnn inşallah cnm rahim filmi tupler için çekiliyor degil mi
Bayadır var bende takvim canım o kadar takip ettiğim halde tutturamadım hiç.Sende varmıHadi birde öyle deniyelim bu ay ve takvim indir telefona bakalım yumurtlama takvimi
Benim ilk kaybımdan sonra 4yıl bekledik cnm bir korunduk bir korunmadık ben tupler acıkmı die bir goca karı tekniği denedim ve doğru sonuç aldım paylaşayım istersen denemek istyorsanEvet canım tüplerde tıkanıklık yapışıklık var mı diye bakılıyor ufak yapışıklıklar oldugunda onlar temizleniyor rahime verilen ilaçla ve rahim filminden sonra gebelik şansı çok artıyor gebe kalanlar çok oluyormuş
Evet canım ona bakıyorlarTiplerin acıkmı die çekecekler değil mi
ŞükürBayadır var bende takvim canım o kadar takip ettiğim halde tutturamadım hiç.Sende varmı
İşe yarayacagını sanmıyorum bende canım ya emin olmam lazım tüplerimden mecbur gidicem o filmi çekilmeyeBenim ilk kaybımdan sonra 4yıl bekledik cnm bir korunduk bir korunmadık ben tupler acıkmı die bir goca karı tekniği denedim ve doğru sonuç aldım paylaşayım istersen denemek istyorsan
18 aydır hiçbir hayrını görmedim vallaŞükürvar cnm takvim işe yarıyor
Temiz steril bir beze bir diş soyulmuş sarımsak koyuyorsun bunu vajinaya koyuyorsun ve bekliyorsun steril eldivenle koy koku elinde kalıp seni yanıltmasın bir sure beklediği zaman burnunda kokusunu hissediyorsun eğer hissedersen kokuyu tüpler açık demekmiş hissetmesen değil demek miş ben hissetim valla18 aydır hiçbir hayrını görmedim vallaovulasyonu deniycem bir de
Ovolasyon la kalan var cnm18 aydır hiçbir hayrını görmedim vallaovulasyonu deniycem bir de
Ne kadar ilginçTemiz steril bir beze bir diş soyulmuş sarımsak koyuyorsun bunu vajinaya koyuyorsun ve bekliyorsun steril eldivenle koy koku elinde kalıp seni yanıltmasın bir sure beklediği zaman burnunda kokusunu hissediyorsun eğer hissedersen kokuyu tüpler açık demekmiş hissetmesen değil demek miş ben hissetim valla
İyi gecelerİyi geceler kızlar
Valla ben denedim cnm dogru herhalde 3cocuguma hamileyimNe kadar ilginçöylemiymiş gerçekten
Onu da deneyelim canım belki işe yararOvolasyon la kalan var cnm
Teşekkür ederim bebeğim iyim yuvarlanıyorum buralarda yalnız kaldım
Maşallah hamilemisin şu anValla ben denedim cnm dogru herhalde 3cocuguma hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?