- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.861
Adetin ne zaman cnmOnu da deneyelim canım belki işe yarar
Teşekkür ederim bebeğim iyim yuvarlanıyorum buralarda yalnız kaldımKocasininprensesi93 sağolsun benimle
Hamileyim cnm ama içime dogdu yakın bebeğinMaşallah hamilemisin şu an
Yaaa kıyamam sanaTeşekkür ederim bebeğim iyim yuvarlanıyorum buralarda yalnız kaldımKocasininprensesi93 sağolsun benimle
Şu an adetim canım birinci günümAdetin ne zaman cnm
Hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlat etsin. İnşallahhHamileyim cnm ama içime dogdu yakın bebeğin
Evt kuzummm kaptırdı gelir bu günlerde çok şükür bir haftadır çok ilaç alıyorum bulantılar içinYaaa kıyamam sananasıl gidiyor hamilelik? Bu arada Zerdem'in durumunu biliyor musun? Hesabını mı kapattırdı ☹
ask olsunnnn ben :)
Aminn cümleten İnşallah cnmm kimseyin kucağı boş kalmasın RABBİM çok bebek versin isteyen herkezeHayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin hayırlı evlat etsin. İnşallahh ❤❤
Hadi yaEvt kuzummm kaptırdı gelir bu günlerde çok şükür bir haftadır çok ilaç alıyorum bulantılar için
Sen gitin yoksunask olsunnnn ben :)
Evet yaa bugün baya kötü oldu bugun başladı zaten çıldırıcam böyle giderse çünkü baya kötüymüş yaNasıl gidiyor bulantı ve çok koku alma çıldırtıyor adamı
Amin canımmAminn cümleten İnşallah cnmm kimseyin kucağı boş kalmasın RABBİM çok bebek versin isteyen herkeze❤ ❤
Biraz kafasını dinlesin gelir cnm 10haftlık yaramazHadi ya ☹ Neyse kendisi için böylesi daha iyi olur umarım. Yavrum ya kıyamam sana, ne kadarlık olmuş minik bezelye?
Ay ben ilaç kullanıyorum dolabı bir hafta açamadım yemek yiyemedim 2kg zayıfladım bir duşun RABBİM yardımcımız olsun inşallahEvet yaa bugün baya kötü oldu bugun başladı zaten çıldırıcam böyle giderse çünkü baya kötüymüş ya
Hadi bitsin inşallah son adetin olsun aminnnnnnnnnnŞu an adetim canım birinci günüm
Soğannı kaynatıp da içmiştim ben bir hafta ama igrenc die bıraktım ozaman dendin mi hiçHadi bitsin inşallah son adetin olsun aminnnnnnnnnn
Kİz senden sonra en cok yazan benSen gitin yoksunkendi kendime yazıyorum gelen giden yok
Hahahah taş kadınlara eklenen bir taş kadınımız dahaKİz senden sonra en cok yazan benbazen seninle karşılıklı konusma yapiyoruz ask olsun
Yaa inşallah çok kötü olmam sizinde Allah yardımcınız olsun inşallahAy ben ilaç kullanıyorum dolabı bir hafta açamadım yemek yiyemedim 2kg zayıfladım bir duşun RABBİM yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?