- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.901
Sanırım bugun gıbı:///kalpler bırlıktelıkİyi yapmissiniz canim yumurtlama zamanin ne zaman
Yum. kaliteli ise o bir damla kan geliyormuş beybiiikızlar benım hafta sonu sabah ilişki oldu. akşamına wc gittim. seffaf akıntıyla birlikte 1 damla kan geldi.ama ovulasyon testimde pik falan değiildi.çok ilginç
Acaba yumurtlama degl mıkızlar benım hafta sonu sabah ilişki oldu. akşamına wc gittim. seffaf akıntıyla birlikte 1 damla kan geldi.ama ovulasyon testimde pik falan değiildi.çok ilginç
Evet yenıhaberım oldu herseydenn zerdeme uzuldum gıtmesıne ama bence gelırCanim didem ve Busra baska bi topicte artik bide Zerdem hesabini kapatmis.
Hsonundan beri hamilelik haberi almadik. Ozetle bu sekilde :) bide bu topicin ismi degisti
Ooo masallah size hergun kalpSanırım bugun gıbı:///kalpler bırlıktelık
Evet yenıhaberım oldu herseydenn zerdeme uzuldum gıtmesıne ama bence gelır
topiği tanıyamadım yaYeni topik ismimiz hayırlı olsun kuzularrr ❤❤❤❤❤❤
Yum. kaliteli ise o bir damla kan geliyormuş beybiii
valla kaliteliyse tutsun bi zahmetAcaba yumurtlama degl mı
Canım hergun olmasu onemlı degılkı tam gununde olması lazım ama bugunde esım yok bugun gosterıyorOoo masallah size hergun kalp ❤ Bende yumurtlama zamanimdayim bakalim insallah olur hepimizin canim hayirlisiyla
canım hoşgeldin kaçtan düştü değerin kimyasaldaKimyasalım yeni oldu doktorum bir ay ara verebilirsin istersen dedi burda kimyasal yaşıyan vardı sanki
canım bence o da önemli değil tam gününde biz eşimle tartıştık birliktelik olmadı ama hamileyim çok şükür hiç takılma onlaraCanım hergun olmasu onemlı degılkı tam gununde olması lazım ama bugunde esım yok bugun gosterıyor(
canım bende aynı durumdayım bazen giymemle çıkarmam bir oluyorBenim
baya fazla ya namaz İçin sürekli değişmek zorunda kalıyorum
Kız günlerimiz aynı. benımde bugün yumurtlama günü gösteriyor. 13 kasımmı bat.Sanırım bugun gıbı:///kalpler bırlıktelık
Canın ben yasadımcanım hoşgeldin kaçtan düştü değerin kimyasalda
Yaaa gercekten mı ne zamandır denıyordunuzcanım bence o da önemli değil tam gününde biz eşimle tartıştık birliktelik olmadı ama hamileyim çok şükür hiç takılma onlara
EVet canım 13u ..ovulasykn yapmadım hıc ama takvımde bugun gosterıyor oyuzden bugun ovulasyon yapsam mı dıe dusunuyorumKız günlerimiz aynı. benımde bugün yumurtlama günü gösteriyor. 13 kasımmı bat.
yanlız benım 25 ve 28 ilişki oldu sadece.
ovulasyon yapıyormusun.pik görebildinmi
Demekki yalnız değilmişimcanım bende aynı durumdayım bazen giymemle çıkarmam bir oluyor
Kuzummmmmmmm hayırlı olsuncanım bence o da önemli değil tam gününde biz eşimle tartıştık birliktelik olmadı ama hamileyim çok şükür hiç takılma onlara
Benim de sizinle aynı kızlar, takvime göre ovu bugünKız günlerimiz aynı. benımde bugün yumurtlama günü gösteriyor. 13 kasımmı bat.
yanlız benım 25 ve 28 ilişki oldu sadece.
ovulasyon yapıyormusun.pik görebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?