Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EVet canım 13u ..ovulasykn yapmadım hıc ama takvımde bugun gosterıyor oyuzden bugun ovulasyon yapsam mı dıe dusunuyorum
bak ben ovulasyon yapıyorum ama hiç koyulasma yok mesela. bence ovulasyona yapmalısın. teldeki takvıme uysam bugunde ilişki olur ve bırdaha yapmam mesela.en onemli gün gösteriyor sonucta

Benımde ovu bugun gosterıor kuzum ama ben bırlıktelık yasayamıcam sanırım
Takvim belli bir algoritmaya göre çalışıyor yavrum, elinde varsa ovulasyon testi yap garanti olsun benim ovulasyon testi ile bile yumurtlama çıkmadı düşün yani bazen olmuyormuş yumurtlama

8. ayda hamile kaldım canım çok şükür
BEndw agustosta korunmayı bıraktım eylulde hamıle kaldım ama kımyasalla düştü eylulde ara verdım ekımde sımdı yıne basladım ovulasyon bugun ama ben yapamıcam sanırım cunku 4gundur ılıskı yasıyoruz bugun olmaz muhtemelen esımede bugun yumurrlama gunum dıemem cunku cok karsı bole seylere acaba nasıl bırlıktelık yasayabılırım anlarsa yapmaz emınım

bak ben ovulasyon yapıyorum ama hiç koyulasma yok mesela. bence ovulasyona yapmalısın. teldeki takvıme uysam bugunde ilişki olur ve bırdaha yapmam mesela.en onemli gün gösteriyor sonucta
Bugun ovulasyonu kacta yapayım canım bıc yapmadım testım varda sonucu nasıl olunca anlıcam?

Niye yok be
bak benım 2 ilişki oldu ama umutsuz değilim
olmazsada napıyım valla cok takılmıyorum
ne zaman olursa artık
Kız bu ay ben doğum temmuza geliyor düğünler var diye boş geçtim 1-2 ilişki olduysa oldu o da çok başlarında yumurtlamaya denk gelmemiştir kesinlikle o yüzden, valla ben de takılmıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin başka da bir şey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…