- 17 Nisan 2019
- 3.012
- 3.339
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.921
Sağol canım 4 haftaya yeni girdim cuma netleşcek dahadaKuzummmmmmmm hayırlı olsunNe kadarlık bıdık?
8. ayda hamile kaldım canım çok şükürYaaa gercekten mı ne zamandır denıyordunuz
Ayyyy yerim yaaaSağol canım 4 haftaya yeni girdim cuma netleşcek dahada
bak ben ovulasyon yapıyorum ama hiç koyulasma yok mesela. bence ovulasyona yapmalısın. teldeki takvıme uysam bugunde ilişki olur ve bırdaha yapmam mesela.en onemli gün gösteriyor sonuctaEVet canım 13u ..ovulasykn yapmadım hıc ama takvımde bugun gosterıyor oyuzden bugun ovulasyon yapsam mı dıe dusunuyorum
benim ilk hamileliğim hep böyle devam mı etcek acaba yaDemekki yalnız değilmişimama cidden çok rahatsız oluyorum ya
Herhangi bir sıkıntı yoktu değil mi?8. ayda hamile kaldım canım çok şükür
wuhuuuuuuuuuuuBenim de sizinle aynı kızlar, takvime göre ovu bugün
etmezmiyim kuzum dualarımdasınız rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inşallahhAyyyy yerim yaaaBize de dua et olur muuuuu
Yok kız bende bir cacık yok bu aywuhuuuuuuuuuuu
kasım 13te 3 gebe
Canımsınnnnnnetmezmiyim kuzum dualarımdasınız rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inşallahh
Valla canım oluyorsa sende demekki olacak bütün hamileliğinde çünkü benim kızımda da böyleydibenim ilk hamileliğim hep böyle devam mı etcek acaba ya
Benımde ovu bugun gosterıor kuzum ama ben bırlıktelık yasayamıcam sanırımBenim de sizinle aynı kızlar, takvime göre ovu bugün
sağlıklı oolsunda katlanırım çok bekledim onuValla canım oluyorsa sende demekki olacak bütün hamileliğinde çünkü benim kızımda da böyleydi
Takvim belli bir algoritmaya göre çalışıyor yavrum, elinde varsa ovulasyon testi yap garanti olsun benim ovulasyon testi ile bile yumurtlama çıkmadı düşün yaniBenımde ovu bugun gosterıor kuzum ama ben bırlıktelık yasayamıcam sanırım
BEndw agustosta korunmayı bıraktım eylulde hamıle kaldım ama kımyasalla düştü eylulde ara verdım ekımde sımdı yıne basladım ovulasyon bugun ama ben yapamıcam sanırım cunku 4gundur ılıskı yasıyoruz bugun olmaz muhtemelen esımede bugun yumurrlama gunum dıemem cunku cok karsı bole seylere acaba nasıl bırlıktelık yasayabılırım anlarsa yapmaz emınım8. ayda hamile kaldım canım çok şükür
Mayasız merhaba nasılsın? En son doktora gidecektin ne oldu? Ben çok merak ettim ama bütün yazışmaları kaçırdımgünaydın kızçeler
Niye yok beYok kız bende bir cacık yok bu ayama inşallah siz bebekli olursunuz
Bugun ovulasyonu kacta yapayım canım bıc yapmadım testım varda sonucu nasıl olunca anlıcam?bak ben ovulasyon yapıyorum ama hiç koyulasma yok mesela. bence ovulasyona yapmalısın. teldeki takvıme uysam bugunde ilişki olur ve bırdaha yapmam mesela.en onemli gün gösteriyor sonucta
Kız bu ay ben doğum temmuza geliyor düğünler var diye boş geçtim 1-2 ilişki olduysa oldu o da çok başlarında yumurtlamaya denk gelmemiştir kesinlikle o yüzden, valla ben de takılmıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin başka da bir şey istemiyorumNiye yok be
bak benım 2 ilişki oldu ama umutsuz değilim
olmazsada napıyım valla cok takılmıyorum
ne zaman olursa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?