Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benım yumurtlama bugun gosteeıyor takvımde ama 4gundur ılıskı yasıyoruz bugun ılıskı yasaylımm duemem esıme esım bole yumurtlama seykerınde yaptıgımda anlıyor ve o odaklı ılıskı yapmıyor

ovulasyona göre devam et bence

Mayasız merhaba nasılsın? En son doktora gidecektin ne oldu? Ben çok merak ettim ama bütün yazışmaları kaçırdım
gittim canım ultrasonda da kan ve idrar testindede bişey çıkmadı şükür.. hatta doktor bu ne acele doktora gelmek için dedi ama hala kasıklarımda ağrı var anlam veremiyorum

yumurtlama gününden öncede girsen oluyor canım doktorlar zaten gün aşırı ilişki öneriyor. yani bir gün gir birgün girme şeklinde

yumurtlama gününden öncede girsen oluyor canım doktorlar zaten gün aşırı ilişki öneriyor. yani bir gün gir birgün girme şeklinde
valla canım ben çatlama gününden bir gün önce yaptım.hemde doktor kontrolüyle. ama tutmadı.
benım bı tanıdıgım ovulasyon haftası bile değilken 1 kere ilişkiyle hamile kaldı.ve uzanmadım hemen kalktım aktı gitti dedi. gerçekten nasipte varsa oluyor. hiç bi günle alakası yok. sadece o günler daha bi şans var

açıkcası biz 8 ay uğraştık günler denk gelsin şu olsun bu olsun derken bu ay o gün kavga ettik ben artık söylemiyodum hangi gün olduğunu zaten. ertesi gün sabah barıştık ilişki oldu tavsiyem sabah denenmesi gerçekten bir kez sabah denedik onda da oldu. ufaktan yaklaşcaksın hoşuna gitcek şeyler giyceksin çaktırmadan yapcak bişey yok:)

Ama ben takvımde yakaladıgımd yapmıstım olmustu:/

Iste dırek anlıyor kuzum

evet canım orası öyle tabi.. bana doktorun dediği 10 ve 16. günlerde özellikle yüksek şans olduğu için gün aşırı ilişki dedi. ama biz ölçe biçe yapıyoruz yarım saat yatıyoruz falan dediğin gibi gizli saklı bir sefere mahsus ilişkiyle hamile kalıyor insanlar. nasipten öte köy yok

valla bende çok bilmiyorum canım ama doktorun dediğini paylaştım sadece.. adetin 10-16 günleri arası gün aşırı dedi. hergün değil..
Aslında banada aynısını solmısfı kuzum ama ben nıeyse ılkınde ole tuttuya yıne ole olucak gıbı hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…