- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.941
14:30 çok iyi bi saatBugun ovulasyonu kacta yapayım canım bıc yapmadım testım varda sonucu nasıl olunca anlıcam?
ovulasyona göre devam et benceKızlar benım yumurtlama bugun gosteeıyor takvımde ama 4gundur ılıskı yasıyoruz bugun ılıskı yasaylımm duemem esıme esım bole yumurtlama seykerınde yaptıgımda anlıyor ve o odaklı ılıskı yapmıyor
gittim canım ultrasonda da kan ve idrar testindede bişey çıkmadı şükür.. hatta doktor bu ne acele doktora gelmek için dediMayasız merhaba nasılsın? En son doktora gidecektin ne oldu? Ben çok merak ettim ama bütün yazışmaları kaçırdım
yumurtlama gününden öncede girsen oluyor canım doktorlar zaten gün aşırı ilişki öneriyor. yani bir gün gir birgün girme şeklindeKızlar benım yumurtlama bugun gosteeıyor takvımde ama 4gundur ılıskı yasıyoruz bugun ılıskı yasaylımm duemem esıme esım bole yumurtlama seykerınde yaptıgımda anlıyor ve o odaklı ılıskı yapmıyor
valla canım ben çatlama gününden bir gün önce yaptım.hemde doktor kontrolüyle. ama tutmadı.yumurtlama gününden öncede girsen oluyor canım doktorlar zaten gün aşırı ilişki öneriyor. yani bir gün gir birgün girme şeklinde
açıkcası biz 8 ay uğraştık günler denk gelsin şu olsun bu olsun derken bu ay o gün kavga ettik ben artık söylemiyodum hangi gün olduğunu zaten. ertesi gün sabah barıştık ilişki oldu tavsiyem sabah denenmesi gerçekten bir kez sabah denedik onda da oldu. ufaktan yaklaşcaksın hoşuna gitcek şeyler giyceksin çaktırmadan yapcak bişey yok:)BEndw agustosta korunmayı bıraktım eylulde hamıle kaldım ama kımyasalla düştü eylulde ara verdım ekımde sımdı yıne basladım ovulasyon bugun ama ben yapamıcam sanırım cunku 4gundur ılıskı yasıyoruz bugun olmaz muhtemelen esımede bugun yumurrlama gunum dıemem cunku cok karsı bole seylere acaba nasıl bırlıktelık yasayabılırım anlarsa yapmaz emınım
Tamam kuzum14:30 çok iyi bi saat
bende ozaman yapıyorum tatlım
2 saat önce sıvı alımını bırak
Bende tam yumurrlamayı yakalayınxa oluyor dıe bılıyorumyumurtlama gününden öncede girsen oluyor canım doktorlar zaten gün aşırı ilişki öneriyor. yani bir gün gir birgün girme şeklinde
Ama ben takvımde yakaladıgımd yapmıstım olmustu:/valla canım ben çatlama gününden bir gün önce yaptım.hemde doktor kontrolüyle. ama tutmadı.
benım bı tanıdıgım ovulasyon haftası bile değilken 1 kere ilişkiyle hamile kaldı.ve uzanmadım hemen kalktım aktı gitti dedi. gerçekten nasipte varsa oluyor. hiç bi günle alakası yok. sadece o günler daha bi şans var
Iste dırek anlıyor kuzumaçıkcası biz 8 ay uğraştık günler denk gelsin şu olsun bu olsun derken bu ay o gün kavga ettik ben artık söylemiyodum hangi gün olduğunu zaten. ertesi gün sabah barıştık ilişki oldu tavsiyem sabah denenmesi gerçekten bir kez sabah denedik onda da oldu. ufaktan yaklaşcaksın hoşuna gitcek şeyler giyceksin çaktırmadan yapcak bişey yok:)
evet canım orası öyle tabi.. bana doktorun dediği 10 ve 16. günlerde özellikle yüksek şans olduğu için gün aşırı ilişki dedi. ama biz ölçe biçe yapıyoruz yarım saat yatıyoruz falan dediğin gibi gizli saklı bir sefere mahsus ilişkiyle hamile kalıyor insanlar. nasipten öte köy yokvalla canım ben çatlama gününden bir gün önce yaptım.hemde doktor kontrolüyle. ama tutmadı.
benım bı tanıdıgım ovulasyon haftası bile değilken 1 kere ilişkiyle hamile kaldı.ve uzanmadım hemen kalktım aktı gitti dedi. gerçekten nasipte varsa oluyor. hiç bi günle alakası yok. sadece o günler daha bi şans var
valla bende çok bilmiyorum canım ama doktorun dediğini paylaştım sadece.. adetin 10-16 günleri arası gün aşırı dedi. hergün değil..Bende tam yumurrlamayı yakalayınxa oluyor dıe bılıyorum
Aslında banada aynısını solmısfı kuzum ama ben nıeyse ılkınde ole tuttuya yıne ole olucak gıbı hıssedıyorumvalla bende çok bilmiyorum canım ama doktorun dediğini paylaştım sadece.. adetin 10-16 günleri arası gün aşırı dedi. hergün değil..
inşallah canım bu ay isteklerimiz kabul olsunAslında banada aynısını solmısfı kuzum ama ben nıeyse ılkınde ole tuttuya yıne ole olucak gıbı hıssedıyorum
Amin canım sen ne durumdasın ne zaman yumurtlama gunun kbkma ben 5gundur gırmıuordum topıkten habersızım:)inşallah canım bu ay isteklerimiz kabul olsun
benim cumartesi yumurtlama günü bakalım hayırlı artık.. nedense ümidim hiç yok neden böyle oldum bilmiyorum..Amin canım sen ne durumdasın ne zaman yumurtlama gunun kbkma ben 5gundur gırmıuordum topıkten habersızım:)
Neden umıdın yok canım?benim cumartesi yumurtlama günü bakalım hayırlı artık.. nedense ümidim hiç yok neden böyle oldum bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?