- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.961
ne bilim elimde olan bişey değil ümitsizlik kapladı içimi sanki hiç hamile kalamıycakmışım gibi hissediyorum.. allah bilir tabide.. bide bir ay olacak nerdeyse kasık ağrılarım kafamı kurcalıyo gerçi testler de bişey çıkmadı ama hiçmi kesilmez ağrılar çok can yakıcı değil ama ara ara yokluyo.. sen ne durumdasınNeden umıdın yok canım?
Canım cok gecmıs olsun ama ne zamandır denıyorsun ılk cocuk mu?ne bilim elimde olan bişey değil ümitsizlik kapladı içimi sanki hiç hamile kalamıycakmışım gibi hissediyorum.. allah bilir tabide.. bide bir ay olacak nerdeyse kasık ağrılarım kafamı kurcalıyo gerçi testler de bişey çıkmadı ama hiçmi kesilmez ağrılar çok can yakıcı değil ama ara ara yokluyo.. sen ne durumdasın
GUnaydın kuzummGÜNAYDIN BEBİŞLERİM ❤❤❤❤❤❤
bu ay 3. deneme olacak. allah izin verirse ilk çocuk olacak canım.. benim eşimin 2 çocuğu var onun ikinci evliliği 2 denemeden sonra kendimi eksik gibi hissetmeye başladım nedense onun çocuğu olmuş sonuçta bendemi sıkıntı var diyeCanım cok gecmıs olsun ama ne zamandır denıyorsun ılk cocuk mu?
Doktora gıttın mı??bu ay 3. deneme olacak. allah izin verirse ilk çocuk olacak canım.. benim eşimin 2 çocuğu var onun ikinci evliliği 2 denemeden sonra kendimi eksik gibi hissetmeye başladım nedense onun çocuğu olmuş sonuçta bendemi sıkıntı var diye
evet canım cumartesi gittim hiçbir sıkıntı yok dediDoktora gıttın mı??
Tamam esındede sorun olmadıgına gore acaba yumurtlama gununde mı bırlıktelık yasamıyorsun?evet canım cumartesi gittim hiçbir sıkıntı yok dedi
yaşıyoruz canım ama kısmet artık bende anlamadımTamam esındede sorun olmadıgına gore acaba yumurtlama gununde mı bırlıktelık yasamıyorsun?
Ozaman hıc dusunmuceksın ama dıcemde bende dusunmeden edemıyorum esım karsı bıde ole seylereyaşıyoruz canım ama kısmet artık bende anlamadım
İşte caktırmadan yapacan bu işleriKızlar benım yumurtlama bugun gosteeıyor takvımde ama 4gundur ılıskı yasıyoruz bugun ılıskı yasaylımm duemem esıme esım bole yumurtlama seykerınde yaptıgımda anlıyor ve o odaklı ılıskı yapmıyor
Ben surekli sabah yaptım kızlaraçıkcası biz 8 ay uğraştık günler denk gelsin şu olsun bu olsun derken bu ay o gün kavga ettik ben artık söylemiyodum hangi gün olduğunu zaten. ertesi gün sabah barıştık ilişki oldu tavsiyem sabah denenmesi gerçekten bir kez sabah denedik onda da oldu. ufaktan yaklaşcaksın hoşuna gitcek şeyler giyceksin çaktırmadan yapcak bişey yok:)
evet sabah sperm kalitesi daha yüksek oluyo sanırımBen surekli sabah yaptım kızlar
ANLıyor benım kocaİşte caktırmadan yapacan bu işlerigiyinip süslenip altan vuracan
Bende aynı kuzuBulantı çok kötü ya beni baya rahatsız ediyo
Pelus zerdeme ulasma sansın yok mu???Bende aynı kuzu
Sumduk gibi dur gı ozamanANLıyor benım koca
Kuzum zerdem yeni hesap aca bilirse gelecekPelus zerdeme ulasma sansın yok mu???
Hücum edin ozamanevet sabah sperm kalitesi daha yüksek oluyo sanırım
Bugun ole yapayım ozaman:)))Sumduk gibi dur gı ozamangel bir dokunayım de benimkine bir dokunmak yetiriyor ben kovalıyorudum onu naza cekiyordu kendini şimdi ben naza cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?