Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlacı alacam galiba kızlar bende bu sabah içmedim bulantım yok die ama yine var

Yaaa konular ne kadar hızlı ilerliyor takip edemiyprum inanınki.

Ben de bugun ovu yaptım hafif belirgin çizgi kızlar heralde oluşuyor benim pıtırcık :d Bi bakın hele

Eklentiler

• OVU.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar merhaba 2 gündür ovulasyon testim kıpkırmızı 19 yazan dünkü testim altındaki tek duran bugünün testi... yumurtlama oldu ama şimdi de çatlama olmuyor. Yumurtayı catlatmak için ne yapılabilir yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20191030_120043.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 20
Canım ben hıc anlamıyorum kı

Havuç ye şu sıralar bolbol ve gün aşırı ilişkide bulun.Allah gönlün muradını versin

Canım hergun olmasu onemlı degılkı tam gununde olması lazım ama bugunde esım yok bugun gosterıyor(
Ovulasyon yaptin mi canim? Takvim her zaman dogru sonuc degil ya tam olarak. Bozma moralini belkide ovulasyona gore bugun degildir. Esin nerdeki gelmiycek mi gece

Kız günlerimiz aynı. benımde bugün yumurtlama günü gösteriyor. 13 kasımmı bat.
yanlız benım 25 ve 28 ilişki oldu sadece.
ovulasyon yapıyormusun.pik görebildinmi
Ucumuzunde ayni olmus kizlar benimde bat 14 kasım bugunu degerlendircez insallah esimin en yorgun olmadigi gun bugun iyi denk geldi Havuc suyu elma suyu falan yapıcam atom hazirliyim dedim ikimizde iceriz

Ovulasyon yaptin mi canim? Takvim her zaman dogru sonuc degil ya tam olarak. Bozma moralini belkide ovulasyona gore bugun degildir. Esin nerdeki gelmiycek mi gece
KUZum gelıcekmıs aksam ama 4gundur hergun yaptık bugun yanasırsam anlar yumurtlama ıcınyanasdıgımı esım ole seylere asırı ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…