- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.981
Eskısıne nolduKuzum zerdem yeni hesap aca bilirse gelecek
Aynen canım sağlıkla gelsinler de varsın biz çekelimsağlıklı oolsunda katlanırım çok bekledim onu
Allah yardımcımız olsun canımBende aynı kuzu
Kapatırdı cnm ama cok seveni var kendisininEskısıne noldu
Cile bülbülüAynen canım sağlıkla gelsinler de varsın biz çekelim
Hahahha evt aynn sokul yanına niyetini beli etmedenBugun ole yapayım ozaman:)))
AH bı anlasam:)Yaaa konular ne kadar hızlı ilerliyor takip edemiyprum inanınki.
Ben de bugun ovu yaptım hafif belirgin çizgi kızlar heralde oluşuyor benim pıtırcık :d Bi bakın hele
Canım ben hıc anlamıyorum kıKızlar merhaba 2 gündür ovulasyon testim kıpkırmızı19 yazan dünkü testim altındaki tek duran bugünün testi... yumurtlama oldu ama şimdi de çatlama olmuyor. Yumurtayı catlatmak için ne yapılabilir yardımcı olur musunuz ☺
Havuç ye şu sıralar bolbol ve gün aşırı ilişkide bulun.Allah gönlün muradını versinKızlar merhaba 2 gündür ovulasyon testim kıpkırmızı19 yazan dünkü testim altındaki tek duran bugünün testi... yumurtlama oldu ama şimdi de çatlama olmuyor. Yumurtayı catlatmak için ne yapılabilir yardımcı olur musunuz ☺
Çok teşekkür ederim inşallahHavuç ye şu sıralar bolbol ve gün aşırı ilişkide bulun.Allah gönlün muradını versin
Ovulasyon yaptin mi canim? Takvim her zaman dogru sonuc degil ya tam olarak. Bozma moralini belkide ovulasyona gore bugun degildir. Esin nerdeki gelmiycek mi geceCanım hergun olmasu onemlı degılkı tam gununde olması lazım ama bugunde esım yok bugun gosterıyor(
Ucumuzunde ayni olmus kizlar benimde bat 14 kasım bugunu degerlendircez insallah esimin en yorgun olmadigi gun bugun iyi denk geldiKız günlerimiz aynı. benımde bugün yumurtlama günü gösteriyor. 13 kasımmı bat.
yanlız benım 25 ve 28 ilişki oldu sadece.
ovulasyon yapıyormusun.pik görebildinmi
Benim de sizinle aynı kızlar, takvime göre ovu bugün
KUZum gelıcekmıs aksam ama 4gundur hergun yaptık bugun yanasırsam anlar yumurtlama ıcınyanasdıgımı esım ole seylere asırı tersOvulasyon yaptin mi canim? Takvim her zaman dogru sonuc degil ya tam olarak. Bozma moralini belkide ovulasyona gore bugun degildir. Esin nerdeki gelmiycek mi gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?