- 7 Ocak 2017
- 253
- 231
- 103
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.001
Canım senin adetin duzenlimi? Eğer düzensiz ise takvimlere boşuna güvenme o takvim adeti düzenli olanlara yarıyorKUZum gelıcekmıs aksam ama 4gundur hergun yaptık bugun yanasırsam anlar yumurtlama ıcınyanasdıgımı esım ole seylere asırı ters
Canım duzenlı ılk hamılelıgımde takvımle olmustu ama kımyasal:)Canım senin adetin duzenlimi? Eğer düzensiz ise takvimlere boşuna güvenme o takvim adeti düzenli olanlara yarıyor ☺ bir de hergun yapmak kaliteyi düşürür diyorlar gün aşırı yapmak daha iyi
Canım cay ıcrım sımdı ama ne zaman yapayımO zaman sıkıntı yok devamm☺ inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde tutar güzel haberlerini alırız ☺ ovulasyon testi yapacaksın ya sıvı bir şey tuketmedin de mi? Testten birkaç saat önce sıvı alımını bırakıyoruz
Test öncesi en az 3 saat sıvı alma yoksa test yanıltıyor varsa bile de silik gösterebiliyor. Şimdi içiyorsan en erken 4gibi yap testiCanım cay ıcrım sımdı ama ne zaman yapayım
Tmama yapıp atıcam kuzumTest öncesi en az 3 saat sıvı alma yoksa test yanıltıyor varsa bile de silik gösterebiliyor. Şimdi içiyorsan en erken 4gibi yap testi
Gebelik mi bu cnmkızlar bakarmisiniz1Eki Görüntüle 2549557 ve
Hg cnmTamam canım
Olmamış daha cnm enişteyin kanını sumurene kadar devamYaaa konular ne kadar hızlı ilerliyor takip edemiyprum inanınki.
Ben de bugun ovu yaptım hafif belirgin çizgi kızlar heralde oluşuyor benim pıtırcık :d Bi bakın hele
Devam kuzum silikleşmeye başlayana kadarKızlar merhaba 2 gündür ovulasyon testim kıpkırmızı19 yazan dünkü testim altındaki tek duran bugünün testi... yumurtlama oldu ama şimdi de çatlama olmuyor. Yumurtayı catlatmak için ne yapılabilir yardımcı olur musunuz ☺
Anlamayacak diyorum normal ve sakin davran oluruna bakKUZum gelıcekmıs aksam ama 4gundur hergun yaptık bugun yanasırsam anlar yumurtlama ıcınyanasdıgımı esım ole seylere asırı ters
kızlar benımki havuç suyu içmiyorda havuç yedi dün 3 tane . illaki etki vardır dimi. kendı istediğyle aldı. yiyesi gelmişUcumuzunde ayni olmus kizlar benimde bat 14 kasım bugunu degerlendircez insallah esimin en yorgun olmadigi gun bugun iyi denk geldiHavuc suyu elma suyu falan yapıcam atom hazirliyim dedim ikimizde iceriz
Cnm sen yarın bir daha yap testi çatlamış mı bakalımCanım senin adetin duzenlimi? Eğer düzensiz ise takvimlere boşuna güvenme o takvim adeti düzenli olanlara yarıyor ☺ bir de hergun yapmak kaliteyi düşürür diyorlar gün aşırı yapmak daha iyi
Insallah kuzum yaAnlamayacak diyorum normal ve sakin davran oluruna bak
Ayyyyy iyiki bu mesajınızı gördüm sabah 8de wc ye gittim testim yoktu bi gebelik testi aldim şuan saat 1 ama bu sürede 3 bardak cay içtim testi saat 2 de ta0sam çıkarmı sizce bat 3 kasımTest öncesi en az 3 saat sıvı alma yoksa test yanıltıyor varsa bile de silik gösterebiliyor. Şimdi içiyorsan en erken 4gibi yap testi
Sen gebelik testi mi yapacan kuzumAyyyyy iyiki bu mesajınızı gördüm sabah 8de wc ye gittim testim yoktu bi gebelik testi aldim şuan saat 1 ama bu sürede 3 bardak cay içtim testi saat 2 de ta0sam çıkarmı sizce bat 3 kasım
Canını cok sıkma cnm nekadar gergin okadar olumsuz oluyor cok duşunuyoruz o yüzden böyle oluyorInsallah kuzum ya
EvettttSen gebelik testi mi yapacan kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?