Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KUZum gelıcekmıs aksam ama 4gundur hergun yaptık bugun yanasırsam anlar yumurtlama ıcınyanasdıgımı esım ole seylere asırı ters
Canım senin adetin duzenlimi? Eğer düzensiz ise takvimlere boşuna güvenme o takvim adeti düzenli olanlara yarıyor bir de hergun yapmak kaliteyi düşürür diyorlar gün aşırı yapmak daha iyi

O zaman sıkıntı yok devamm inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde tutar güzel haberlerini alırız ovulasyon testi yapacaksın ya sıvı bir şey tuketmedin de mi? Testten birkaç saat önce sıvı alımını bırakıyoruz

Canım cay ıcrım sımdı ama ne zaman yapayım

Devam kuzum silikleşmeye başlayana kadar

Ucumuzunde ayni olmus kizlar benimde bat 14 kasım bugunu degerlendircez insallah esimin en yorgun olmadigi gun bugun iyi denk geldi Havuc suyu elma suyu falan yapıcam atom hazirliyim dedim ikimizde iceriz
kızlar benımki havuç suyu içmiyorda havuç yedi dün 3 tane . illaki etki vardır dimi. kendı istediğyle aldı. yiyesi gelmiş

Canım senin adetin duzenlimi? Eğer düzensiz ise takvimlere boşuna güvenme o takvim adeti düzenli olanlara yarıyor ☺ bir de hergun yapmak kaliteyi düşürür diyorlar gün aşırı yapmak daha iyi
Cnm sen yarın bir daha yap testi çatlamış mı bakalım

Test öncesi en az 3 saat sıvı alma yoksa test yanıltıyor varsa bile de silik gösterebiliyor. Şimdi içiyorsan en erken 4gibi yap testi
Ayyyyy iyiki bu mesajınızı gördüm sabah 8de wc ye gittim testim yoktu bi gebelik testi aldim şuan saat 1 ama bu sürede 3 bardak cay içtim testi saat 2 de ta0sam çıkarmı sizce bat 3 kasım

Ayyyyy iyiki bu mesajınızı gördüm sabah 8de wc ye gittim testim yoktu bi gebelik testi aldim şuan saat 1 ama bu sürede 3 bardak cay içtim testi saat 2 de ta0sam çıkarmı sizce bat 3 kasım
Sen gebelik testi mi yapacan kuzum

Canım gebelik testi için çok fark etmiyor saati falan ya da sıvı alıp almaman ama sabah ilk idrar daha iyi olur derler HCG hormonu çok yoğun olur ilk idrarda yine de gecikme varsa yap testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…