- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.561
Moral bozmak yokBende dun moralim bozuk diye alkol aldim sabah adetim geldi sasirdim hic erken gelmez normalde suan az geliyo ama benim ilk gun zaten az gelir ikinci gun tam baslar
Ya ahhhahKız atın ölümü arpadan olsuniçmeyeydin iyiydi ama bizim burdakiler genellikle içerler hepsinin veleti var.. Keramet alkoldemi yoksa
Cok ıyı yaptık sankı hahahBende Cumartesi akşam aldım
Tmm işte kuzum.. Olur inşallah önümüzdeki ayOvuslasyon testlerinden siparia verdim onlarla yapicam bu ay artik insallah
öff bende dünBende Cumartesi akşam aldım
Oyle vallaya bazende düşünüyorum absürt bi ornek olcak belki ama tecavuze ugrayip hamile kalanlar var sanki onlar yumurtlama gunune mi denk geliyo siradan bi gun oluyo iste diye. Ama bilmiyorum. Yumurtlama zamani kacinca bi hevesim kacti
HAmıle kalana kadar kullancaksın ıstıyoaan 1yıl sonra hamıle kal yınede kullanman gerekıyor refl tarıhıse dahıl bunaKizlar bisi soricam ben folik asit kullaniyorum adetken birakmammi gerekiyo yoksa devam edimmi
Tamm ozaman kullanmaya devam edim tsk ederimHAmıle kalana kadar kullancaksın ıstıyoaan 1yıl sonra hamıle kal yınede kullanman gerekıyor refl tarıhıse dahıl buna
Benim bi de aynıyız seninle Cumartesi ya da Pazar kırmızılar gelmezse test yapalımEn yakın bat benım heralde
Devam edebilirsinKizlar bisi soricam ben folik asit kullaniyorum adetken birakmammi gerekiyo yoksa devam edimmi
Ya yumurrlama gunum 23agustos dı acaba sımdı yapsak cıkmaz mu sılık bıle olsaBenim bi de aynıyız seninle Cumartesi ya da Pazar kırmızılar gelmezse test yapalım
Yumurtlamanın üstünden say 12. Günü yapabilirsin aslında varsa çıkar çarşambaya denk geliyor istersen yapYa yumurrlama gunum 23agustos dı acaba sımdı yapsak cıkmaz mu sılık bıle olsa
Cuma gunu yapayımYumurtlamanın üstünden say 12. Günü yapabilirsin aslında varsa çıkar çarşambaya denk geliyor istersen yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?