Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bence erken gebelik testleri yapmayın ya.. reglin geçmesini bekleyin.. ben öyle yapacam..
erkenlerin yanlış çkma ihtimali çok oluyor...ha 2gün erken ha 2 gün geç.. sağlam öğrenirim psikolojim etkilenmes.. ben bu mantıktayım

BEn erken test degıl normal test alcam kuzum

Ben regl gecerse bile ondan bikac gun sonra ancak yaparim test. Çünkü ilk cocugumu beklerken cok yapardim regl gelmeden veya geldigi gün sonra negatif ciktiginda cok üzülürdüm. En son iste hamileymisim onda bile 10 gun sonra yaptim. Kendime soz vermistim 10 gun gecmeden yapmiycam test diye simdi 10 gun gecmesini beklemem tabi ama bikac gun gecerse ancak yaparim. Cunku stres ve psikolojimiz de etkiliyor gecikmesini

Canım ben cok aabırsızım:)

aynı fikirdeyim ama 10 gün beklemem 3-4 gn

aslında nejlaa 86 arakdaşımınızn dediği mantıklı... 10-20si arası gün aşırı düzenli ilişki bana mantıklı geldi

walla canım benim gibi hiç bir sıkıntısı olmayıp gebe kalamayanlar için en güzeli bu bence yumurtlama takibi yapmaya hiç gerek yok..bu şekilde stres de yok..

walla canım benim gibi hiç bir sıkıntısı olmayıp gebe kalamayanlar için en güzeli bu bence yumurtlama takibi yapmaya hiç gerek yok..bu şekilde stres de yok..
ama yumurtlama günüde ilişkiye mutlaka girilmeli kuzum.. öylede bir ayrıntı var.. çünkü spermler canlı kalmamış olabilir.. ve yumurtlama günlerinde spermin ilerlemesi daha iyi oluyormuş..
alında 10-20 arası gün aşırı ilişki olupta yumurtlama günü özellikle ilişkiye girmek en mantıklısı

Kızlar selam bende hamile kalmak için uğraşıyorum eşim korunuyodu sadece şimdi bıraktı oda ama bu sefer adet olamıyorum geçen ay 48 günde adet oldum normal hep 30 31 günde oluyodum sizce normal mi şu an yine adetim 2 gün gecikmiş durumda

cnm eğer regl normalde düzenliyse, yılda 1 yada 2 kere böyle gecikmeler normalmiş, strese bağlı yda mevsimsel olabiliyormuş.. takibin yap bakalım bu ay ne kadar gecikecek..
doktora gitmelisin mutlaka ama

kızlar doktordan geliyorum Tansiyonum düşük diye gittim çok başım dönüyor diye tansiyonum İyi cıktı adetimi sordu ondan olabilir dedi Ben de geçen ay böyle böyle oldu diye söyledim Bana dedi üstüne görmeyi olmuş olabilir dedi bu kadar testten sonra yani negatif de hepsi o da tekrar test yaptım negatif çıktı Bir de kanalım kana bakacağız dedi bakalım ne olacak

cnm eğer regl normalde düzenliyse, yılda 1 yada 2 kere böyle gecikmeler normalmiş, strese bağlı yda mevsimsel olabiliyormuş.. takibin yap bakalım bu ay ne kadar gecikecek..
doktora gitmelisin mutlaka ama
Canım geçen ay gittim mevsimsel dedi ama hayatımda hiç bu kadar gecikmeli olmadi doktor da hamilelik yeni denemeye başladığım için çok önem vermedi acaba vücut alışmaya mi çalışıyor anlamadim gitti .s

olabilir kuzum.. çünkü benim eşim şehir dışında çalışıyor biz korunuyorduk.. korunmayı bıraktıktan sonra 42 gn sonra regl olmuştum ama snra düzene girdi

bacımmmmmmmmmmmm geçmiş olsun güzelim
kız yeğenim mi geliyor yoksa.. sen uzan dinlen bir süre bırak telefonu

bacımmmmmmmmmmmm geçmiş olsun güzelim
kız yeğenim mi geliyor yoksa.. sen uzan dinlen bir süre bırak telefonu
Sağol bacım yok zaten 2gundur başım dönüyor benim tansiyon die gitim bakalım yarın kan alacaklar ama hamile degilim adetim geldi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…