- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.601
bat tarihimiz ayniymisYOk yok o gecto:)))
Ama cok heycanlıyımsana önerm adetn geçmesni bekle insan çok strese giriyor ve kendni yıpratıyor
BEN yapıcam canım karar verdım. :)bat tarihimiz ayniymisbende cuma yapsammi acaba diye dusunuyorum gecmiyor gunler
BEn erken test degıl normal test alcam kuzumkızlar bence erken gebelik testleri yapmayın ya.. reglin geçmesini bekleyin.. ben öyle yapacam..
erkenlerin yanlış çkma ihtimali çok oluyor...ha 2gün erken ha 2 gün geç.. sağlam öğrenirim psikolojim etkilenmes.. ben bu mantıktayım
o zaman olur tatlım.. bence en mantıklısı.. ben 10nunda regl bekliyorum... 10da olmassam yine 2 gün geçmesini bekliecem.. çünkü umudum ykBEn erken test degıl normal test alcam kuzum
Canım ben cok aabırsızım:)Ben regl gecerse bile ondan bikac gun sonra ancak yaparim test. Çünkü ilk cocugumu beklerken cok yapardim regl gelmeden veya geldigi gün sonra negatif ciktiginda cok üzülürdüm. En son iste hamileymisim onda bile 10 gun sonra yaptim. Kendime soz vermistim 10 gun gecmeden yapmiycam test diyesimdi 10 gun gecmesini beklemem tabi ama bikac gun gecerse ancak yaparim. Cunku stres ve psikolojimiz de etkiliyor gecikmesini
aynı fikirdeyim ama 10 gün beklememBen regl gecerse bile ondan bikac gun sonra ancak yaparim test. Çünkü ilk cocugumu beklerken cok yapardim regl gelmeden veya geldigi gün sonra negatif ciktiginda cok üzülürdüm. En son iste hamileymisim onda bile 10 gun sonra yaptim. Kendime soz vermistim 10 gun gecmeden yapmiycam test diyesimdi 10 gun gecmesini beklemem tabi ama bikac gun gecerse ancak yaparim. Cunku stres ve psikolojimiz de etkiliyor gecikmesini
Allahtan umut kesılmez canımo zaman olur tatlım.. bence en mantıklısı.. ben 10nunda regl bekliyorum... 10da olmassam yine 2 gün geçmesini bekliecem.. çünkü umudum yk
aslındanejlaa 86 arakdaşımınızn dediği mantıklı... 10-20si arası gün aşırı düzenli ilişki bana mantıklı geldi
ama yumurtlama günüde ilişkiye mutlaka girilmeli kuzum.. öylede bir ayrıntı var.. çünkü spermler canlı kalmamış olabilir.. ve yumurtlama günlerinde spermin ilerlemesi daha iyi oluyormuş..walla canım benim gibi hiç bir sıkıntısı olmayıp gebe kalamayanlar için en güzeli bu bence yumurtlama takibi yapmaya hiç gerek yok..bu şekilde stres de yok..
cnm eğer regl normalde düzenliyse, yılda 1 yada 2 kere böyle gecikmeler normalmiş, strese bağlı yda mevsimsel olabiliyormuş.. takibin yap bakalım bu ay ne kadar gecikecek..Kızlar selam bende hamile kalmak için uğraşıyorum eşim korunuyodu sadece şimdi bıraktı oda ama bu sefer adet olamıyorum geçen ay 48 günde adet oldum normal hep 30 31 günde oluyodum sizce normal mi şu an yine adetim 2 gün gecikmiş durumda
Canım geçen ay gittim mevsimsel dedi ama hayatımda hiç bu kadar gecikmeli olmadi doktor da hamilelik yeni denemeye başladığım için çok önem vermedi acaba vücut alışmaya mi çalışıyor anlamadim gitti .scnm eğer regl normalde düzenliyse, yılda 1 yada 2 kere böyle gecikmeler normalmiş, strese bağlı yda mevsimsel olabiliyormuş.. takibin yap bakalım bu ay ne kadar gecikecek..
doktora gitmelisin mutlaka ama
olabilir kuzum.. çünkü benim eşim şehir dışında çalışıyor biz korunuyorduk.. korunmayı bıraktıktan sonra 42 gn sonra regl olmuştum ama snra düzene girdiCanım geçen ay gittim mevsimsel dedi ama hayatımda hiç bu kadar gecikmeli olmadi doktor da hamilelik yeni denemeye başladığım için çok önem vermedi acaba vücut alışmaya mi çalışıyor anlamadim gitti .s
bacımmmmmmmmmmmmkızlar doktordan geliyorum Tansiyonum düşük diye gittim çok başım dönüyor diye tansiyonum İyi cıktı adetimi sordu ondan olabilir dedi Ben de geçen ay böyle böyle oldu diye söyledim Bana dedi üstüne görmeyi olmuş olabilir dedi bu kadar testten sonra yani negatif de hepsi o da tekrar test yaptım negatif çıktı Bir de kanalım kana bakacağız dedi bakalım ne olacak
Sağol bacım yok zaten 2gundur başım dönüyor benim tansiyon die gitim bakalım yarın kan alacaklar ama hamile degilim adetim geldi cnmbacımmmmmmmmmmmmgeçmiş olsun güzelim
kız yeğenim mi geliyor yoksa.. sen uzan dinlen bir süre bırak telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?