Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç BİR FİKRİM YOK...HENÜZ HİÇ GEBE KALAMADIM KUZUM YA..

ÇOK AYIP NERDESİN SEN

BABY BABY ARA SIRA SES VER Cİ E YAP

Günaydın kizlar
Dun yumurtlama gunuydu ama degerlendiremedik maalesef. Benim umutlar simdiden ekime kaldi sanki. Yumurtlama zamanina denk gelmeden hamile kalinir mi hic sanmam

Kesinlikle katılıyorum tüm yediklerimiz gdo lu veya hormonlu her sey doğallığını kaybetti maalesef dengemiz bozuldu

Kizlar 18 inde adetim bitti o günden beri her gün yapıyoruz bat 12 Eylül ama ben de hiç bir belirti yok umutlar ekime kaldı sanki biz ne zmn anne olacaz yaş

Kızlar iki tarfata da kasıklarımda felaket agrı var ne demek acaba
kuzum yumurtlama gününmü ? yada acebe yerleşiyormu minik

Ben buradayiimmm misafirim vardı kizlar giremedim çok fazla nete
ara sıra yaşadığnızı hissetirin kuzular... gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrr

Günaydın kizlar
Dun yumurtlama gunuydu ama degerlendiremedik maalesef. Benim umutlar simdiden ekime kaldi sanki. Yumurtlama zamanina denk gelmeden hamile kalinir mi hic sanmam
kuzum olsun sen bugünü ve yarını değerlendir mutlaka.. ya tutarsa ?

Kizlar 18 inde adetim bitti o günden beri her gün yapıyoruz bat 12 Eylül ama ben de hiç bir belirti yok umutlar ekime kaldı sanki ☹ biz ne zmn anne olacaz yaş
bazılarında hiç belirti olmuyormuş zaten kuzum.. belkide sende onlardansn.. üstelik daha cok var

Günaydın kizlar
öyle düşünme daha bugün var..
benimde öyle oldu yumurtlama günümde değil bir gün sonra... Nasrettin hocaya döndük 'ya tutarsa'

Günaydın kızlar

Umarım enyakın zamanda bebiş haberlerine kavuşursunuz. Sevinirim sizin açınızdan.. Benim için umudum yok bisüre denemicem yine :/ hayırlı zamanda bende yaşayım bu duyguyu kısmetse..

Kizlar 18 inde adetim bitti o günden beri her gün yapıyoruz bat 12 Eylül ama ben de hiç bir belirti yok umutlar ekime kaldı sanki ☹ biz ne zmn anne olacaz yaş
Ne zamandir deniyorsunuz canim

Artik bugun veya yarin aynen bakalim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…