- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.521
hiç BİR FİKRİM YOK...HENÜZ HİÇ GEBE KALAMADIM KUZUM YA..bu arada arkadaşlar aynı durum yaşayan var mı ya da bir yerlerden duyan var mı acaba diye bir şey soracağım.
1,5 aylıkken düşük yaptığımda kendiliğinden kanama yoluyla düştü. ağustos 16 da 7 gün sürdü..
daha sonra acaba hasta olacak mıyım diye düşündüm ama bir yandan da takvime kanama gününü girdim.takvimin bana yumurtlama olarak söylediği gün ile ovülasyon testinin pozitif olma günü aynı çıktı.
acaba hastalığımı da aynı bu şekilde takvimin söylediği gibi mi beklemeliyim.. ya da düşükten sonraki ilk ay farklı bir şey olur mu?
ÇOK AYIP NERDESİN SENGeldımm:))
BABY BABY ARA SIRA SES VER Cİ E YAPI AM HERE BABY
Adetin mi yakın yumurtlama yadaKızlar iki tarfata da kasıklarımda felaket agrı var ne demek acaba
Ben buradayiimmmRabbi Hebli Mines Salihin @Algernonya Asimisa @Ogrtmnanne @demeter_86 bombshells @Ozgeozge0 Azraa @Biyo1990
@Vbsb @Kubradnz0 @bmbm @su00 @nejlaa 86 @KizannesiiiiSemipermeable @m_aslicim @Martilikiz07
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz.. uzun zamandır aramızda değilsinizzzzzzzzzz
Unutuuklarım varsa affola.. Diğerleri zaten aktif :)
Kesinlikle katılıyorum tüm yediklerimiz gdo lu veya hormonlu her sey doğallığını kaybetti maalesef dengemiz bozulduKızlar dünya ne kadar degişti ya bir duşunsenize bir arkadaşın mesajında dediği gibi eskiden ninelerimizin 8 10 çocuğu olurmuş sahsen benim baba annemin 14tane olmuş ama bazıları rahmetli olmuş bebeken 8 çocuğu var 7oglan 1kız şimdi bizler çocuk için servet harcamaya ragzıyız yediğimiz yiyeceklerin hepsi hormon içtiğimiz herşey kimyasal ilaçları zaten katmıyorum bence artık kıyamet alameti
kuzum yumurtlama gününmü ? yada acebe yerleşiyormu minikKızlar iki tarfata da kasıklarımda felaket agrı var ne demek acaba
ara sıra yaşadığnızı hissetirin kuzular... gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrBen buradayiimmmmisafirim vardı kizlar giremedim çok fazla nete
kuzum olsun sen bugünü ve yarını değerlendir mutlaka.. ya tutarsa ?Günaydın kizlar
Dun yumurtlama gunuydu ama degerlendiremedik maalesef. Benim umutlar simdiden ekime kaldi sanki. Yumurtlama zamanina denk gelmeden hamile kalinir mi hic sanmam
bazılarında hiç belirti olmuyormuş zaten kuzum.. belkide sende onlardansn.. üstelik daha cok varKizlar 18 inde adetim bitti o günden beri her gün yapıyoruz bat 12 Eylül ama ben de hiç bir belirti yok umutlar ekime kaldı sanki ☹ biz ne zmn anne olacaz yaş
ooooooooo
öyle düşünme daha bugün var..Günaydın kizlar
Dun yumurtlama gunuydu ama degerlendiremedik maalesef. Benim umutlar simdiden ekime kaldi sanki. Yumurtlama zamanina denk gelmeden hamile kalinir mi hic sanmam
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnUmutsuz olmayalim gelsin bebisleeeerrrr oohhhhh tey teeyy
Caaaağğnim biizzzzaynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bakın ne güzel hepinize moral veriyorum kendim dışında
Bende femaraya başlayacağım bu aya umarım faydasını görürüzamin canım amin,femara ya başlıyorum bu ay,biraz heyecanlıyım bakalım faydası olucakmı..
Ne zamandir deniyorsunuz canimKizlar 18 inde adetim bitti o günden beri her gün yapıyoruz bat 12 Eylül ama ben de hiç bir belirti yok umutlar ekime kaldı sanki ☹ biz ne zmn anne olacaz yaş
Artik bugun veya yarin aynen bakalim canimkuzum yumurtlama gününmü ? yada acebe yerleşiyormu minik
ara sıra yaşadığnızı hissetirin kuzular... gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrr
kuzum olsun sen bugünü ve yarını değerlendir mutlaka.. ya tutarsa ?
bazılarında hiç belirti olmuyormuş zaten kuzum.. belkide sende onlardansn.. üstelik daha cok var
Annemin bir lafı var cnm degerini bildir deger bilmese hiç birşey yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?