- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.581
Yok kuzum hamiş olana kdar kullan bi zararı ykk.. Reglkende kullanılıo..Kizlar bisi soricam ben folik asit kullaniyorum adetken birakmammi gerekiyo yoksa devam edimmi
Haydibn gelsin bebişlerrrrrBenim bi de aynıyız seninle Cumartesi ya da Pazar kırmızılar gelmezse test yapalım
Aramıza hoşgeldin tatlım.. Hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alalımMerhaba kizlar benimde bat 7 eylul diye hesapliyorum yumurtlama gununde gordugumuz akintidan sonrami ustune 14 sayiyoruz ovulasyon testim yetismedi de bu ay artik insallah
Günaydınlaaar@Ayga @Algernonya @Asimisa @Ogrtmnanne @demeter_86 @bombshells @Ozgeozge0Azraa @Biyo1990
@Vbsb @Kubradnz0 @bmbm @su00nejlaa 86 @Kizannesiiii Semipermeable m_aslicim Martilikiz07
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz.. uzun zamandır aramızda değilsinizzzzzzzzzz
Unutuuklarım varsa affola.. Diğerleri zaten aktif :)
Evettttttt biz yine dürtelim dedik.. Çalışmalara devam yihuGünaydınlaaarBen aslında buradayım daha dün etkileşim halindeydik sizinle ama önceye göre sık giremiyorum evet ☺
Cuma gunu yapayım
Merhaba kizlar benimde bat 7 eylul diye hesapliyorum yumurtlama gununde gordugumuz akintidan sonrami ustune 14 sayiyoruz ovulasyon testim yetismedi de bu ay artik insallah
Kesinlikle son gaz devamEvettttttt biz yine dürtelim dedik.. Çalışmalara devam yihu
Tamam Cuma yap ben bekleyecem yapınca stres oluyorum çünküCuma gunu yapayım
30 geneldeadetiniz kaç günde bir oluyor?
30 genelde
hosbulduk kuzum hepimizin insallah guzel haberleri olsun tez zamandaAramıza hoşgeldin tatlım.. Hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alalım
28 gunde oluyor son 3aydır daha once 30gunde bır oluyordu ben oyuzden dongumu 30yapmıstım ama 28gun genelde bu nedenle bır takvımde 7eylul dıgerınde 9eylulde bat gosterıyoradetiniz kaç günde bir oluyor?
Cok heycanlı:)Tamam Cuma yap ben bekleyecem yapınca stres oluyorum çünkü
28 gunde oluyor son 3aydır daha once 30gunde bır oluyordu ben oyuzden dongumu 30yapmıstım ama 28gun genelde bu nedenle bır takvımde 7eylul dıgerınde 9eylulde bat gosterıyor
5 aylık evliyiz canım bu ay ilk defa deniyoruz daha önce vajinusmus sorunum vardı ondan dolayı olmadı zaten tedavi falan gördüm zaman kaybınız olduNe zamandir deniyorsunuz canim
Canım sorumu sanıeım yanlıs anladın ben genelık testını ne zaöam yapayım demıstım 10unda zaten ılıskı yasayamam adet tarıhım o donemcanım risk alma o zamn 10 12 14 16 18 20 22 günlerini değerlendir..
Canım sorumu sanıeım yanlıs anladın ben genelık testını ne zaöam yapayım demıstım 10unda zaten ılıskı yasayamam adet tarıhım o donem
YOk yok o gecto:)))aaa ben yumurtlama gününü soruyorsun sandımmmm
YOk yok o gecto:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?