- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #1.541
Bence sizin cozulemeyecek bir sorununuz yok canim. Sadece esinin biraz empati yapmasi gerekiyor. Hangi es ister eski esten kalan esyayi kullanmak bunu anlamasi gerekiyor. Durumlar el verdigi muddetce degistirip birazda sakin davransa gelsin bebisss :))))Günaydın kızlar☀
Umarım enyakın zamanda bebiş haberlerine kavuşursunuz. Sevinirim sizin açınızdan.. Benim için umudum yok bisüre denemicem yine :/ hayırlı zamanda bende yaşayım bu duyguyu kısmetse..
Adetim 21 Eylül cnm yumurtlama herhaldeAdetin mi yakın yumurtlama yada
Öyle değil cnm tabikide ama biraz sensiz kalsa belki kıymetini anlarNasıl değer bildiriliyo.. küserek uzak kalarak da pek olmuyo. Annemin yanına gidicem yazlığa iyice uzaklaşırız..
Oyle vallaöyle düşünme daha bugün var..
benimde öyle oldu yumurtlama günümde değil bir gün sonra... Nasrettin hocaya döndük 'ya tutarsa'
Bunu bende düşünüyorum valla esim bile dedi onlar nasil hamike kaliyo da diger insanlar bukadar zor oluyo diyeOyle vallaya bazende düşünüyorum absürt bi ornek olcak belki ama tecavuze ugrayip hamile kalanlar var sanki onlar yumurtlama gunune mi denk geliyo siradan bi gun oluyo iste diye. Ama bilmiyorum. Yumurtlama zamani kacinca bi hevesim kacti
Olsun canim bidahaki ay olur insallahAdetime 3 gun var bugun oldum normalde gec gelirdi ama erken geldi bu sefer gercekten gebelik yok
InsallahOlsun canim bidahaki ay olur insallah
Canım daha ılk ayın bu kadar uzulmeAdetime 3 gun var bugun oldum normalde gec gelirdi ama erken geldi bu sefer gercekten gebelik yok
Üzülme bizim gibi olamamak daha kötüAdetime 3 gun var bugun oldum normalde gec gelirdi ama erken geldi bu sefer gercekten gebelik yok
Dinlemedeyiz :))Rabbi Hebli Mines Salihin @Algernonya @Asimisa @Ogrtmnanne @demeter_86 @bombshells @Ozgeozge0 @Azraa @Biyo1990
@Vbsb K Kubradnz0 @bmbm @su00 @nejlaa 86 @Kizannesiiii @Semipermeable @m_aslicimMartilikiz07
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzz.. uzun zamandır aramızda değilsinizzzzzzzzzz
Unutuuklarım varsa affola.. Diğerleri zaten aktif :)
Kız atın ölümü arpadan olsunKızlar cok yazısmıssınız okuyamadım hepsını bı gelısme oldu muZerdem2016 tatoldeydım canım gıremedım SİZE KOTU HABERIM VAR 3gun tatılde alkol aldım fazlasıyla moralım cok bozuk
Nasıl gidiyor bebek çalışmaları kuzumDinlemedeyiz :))
Akıntın varmı cnm.. Bende yumurtlama günü aşırı akıntı oluyor baya baya..Adetim 21 Eylül cnm yumurtlama herhalde
Kuzucuk üzülme.. Daha 1 aylık evlisin yahu... Gülümse... Bak sen şimdiden böyle stres olmaya başlarsan olacağı varsada olmaz biliyorsun... Zaten normal şartlarda düzenli ilişki yaşayan bir çift ilk 3- 6 ay içinde hamile kalıyormuş yani daha erken.. Gelecek ayada daha burdayız.. Birlikte ovulasyonunu takip ederizAdetime 3 gun var bugun oldum normalde gec gelirdi ama erken geldi bu sefer gercekten gebelik yok
Bende dun moralim bozuk diye alkol aldim sabah adetim geldi sasirdim hic erken gelmez normalde suan az geliyo ama benim ilk gun zaten az gelir ikinci gun tam baslarCanım daha ılk ayın bu kadar uzulme
Ovuslasyon testlerinden siparia verdim onlarla yapicam bu ay artik insallahKuzucuk üzülme.. Daha 1 aylık evlisin yahu... Gülümse... Bak sen şimdiden böyle stres olmaya başlarsan olacağı varsada olmaz biliyorsun... Zaten normal şartlarda düzenli ilişki yaşayan bir çift ilk 3- 6 ay içinde hamile kalıyormuş yani daha erken.. Gelecek ayada daha burdayız.. Birlikte ovulasyonunu takip ederiz
Canım ben olamay agımı solemsıtım ama gwldım:)Dinlemedeyiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?