Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence sizin cozulemeyecek bir sorununuz yok canim. Sadece esinin biraz empati yapmasi gerekiyor. Hangi es ister eski esten kalan esyayi kullanmak bunu anlamasi gerekiyor. Durumlar el verdigi muddetce degistirip birazda sakin davransa gelsin bebisss :))))

öyle düşünme daha bugün var..
benimde öyle oldu yumurtlama günümde değil bir gün sonra... Nasrettin hocaya döndük 'ya tutarsa'
Oyle valla ya bazende düşünüyorum absürt bi ornek olcak belki ama tecavuze ugrayip hamile kalanlar var sanki onlar yumurtlama gunune mi denk geliyo siradan bi gun oluyo iste diye. Ama bilmiyorum. Yumurtlama zamani kacinca bi hevesim kacti

Bun Bunu bende düşünüyorum valla esim bile dedi onlar nasil hamike kaliyo da diger insanlar bukadar zor oluyo diye

Kızlar cok yazısmıssınız okuyamadım hepsını bı gelısme oldu mu Zerdem2016 tatoldeydım canım gıremedım SİZE KOTU HABERIM VAR 3gun tatılde alkol aldım fazlasıyla moralım cok bozuk

Kızlar cok yazısmıssınız okuyamadım hepsını bı gelısme oldu mu Zerdem2016 tatoldeydım canım gıremedım SİZE KOTU HABERIM VAR 3gun tatılde alkol aldım fazlasıyla moralım cok bozuk
Kız atın ölümü arpadan olsun içmeyeydin iyiydi ama bizim burdakiler genellikle içerler hepsinin veleti var.. Keramet alkoldemi yoksa

Adetime 3 gun var bugun oldum normalde gec gelirdi ama erken geldi bu sefer gercekten gebelik yok
Kuzucuk üzülme.. Daha 1 aylık evlisin yahu... Gülümse... Bak sen şimdiden böyle stres olmaya başlarsan olacağı varsada olmaz biliyorsun... Zaten normal şartlarda düzenli ilişki yaşayan bir çift ilk 3- 6 ay içinde hamile kalıyormuş yani daha erken.. Gelecek ayada daha burdayız.. Birlikte ovulasyonunu takip ederiz

Ovuslasyon testlerinden siparia verdim onlarla yapicam bu ay artik insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…