- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.041
Hangisinden alayımAMA bunlarda cıkmıyor zatennnnn
Ben boyle durumlarda acık giyinmekte buluyorum careyiBEndw agustosta korunmayı bıraktım eylulde hamıle kaldım ama kımyasalla düştü eylulde ara verdım ekımde sımdı yıne basladım ovulasyon bugun ama ben yapamıcam sanırım cunku 4gundur ılıskı yasıyoruz bugun olmaz muhtemelen esımede bugun yumurrlama gunum dıemem cunku cok karsı bole seylere acaba nasıl bırlıktelık yasayabılırım anlarsa yapmaz emınım
Rabbım hayırlısıysa nasıp etsınUmut var diyosun yani benim esim istemiyo 2 evladım var Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi kaza oldu ama esim ertesi günü hapı ictirdi çok midem bulanıyo kasık ağrım akıntım var burnuma herşey kokuyo acaba dedim hapa rağmen tuttumu tarsa çoook sevinirim
ERken gebelık trstı alHangisinden alayım
İşte anlıyor kuzum durumu ve yapmıyorBen boyle durumlarda acık giyinmekte buluyorum careyidustan cık kokularını sürün guzel bi kiyafet giy bence gelir
Kalbinden hasta doğmuştu 17 gün biraz kilo alsın diye bekleyip ameliyata aldılar ama kaldıramadı çok zor bir ameliyattıÇok geçmiş olsun cnm uzmek üstemem seni cnm sebebi neydi meleğini kaybetmenin
AminnnnRabbım hayırlısıysa nasıp etsın
Hmmm bide bunlardan alayım bugünBak erkende bıle bole cıkmıstı adet gunumden 1gun once
Oy kıyamam yavrum RABBİM sabır versin ne desem boş başın sag olsunKalbinden hasta doğmuştu 17 gün biraz kilo alsın diye bekleyip ameliyata aldılar ama kaldıramadı çok zor bir ameliyattı
Ayni etki canim ama havuc suyu icse daha iyi olur bence cunku 8-9 tane havuctan 1 cay bardagi anca çıkıyor. Bugun 4 kilo havuc aldimkızlar benımki havuç suyu içmiyorda havuç yedi dün 3 tane . illaki etki vardır dimi. kendı istediğyle aldı. yiyesi gelmiş
Bekle bence 4duKIZlar 1de çay ıctım obulasyonu 3de yapsam olur mu
Olur canimKIZlar 1de çay ıctım obulasyonu 3de yapsam olur mu
Cok bulanık belirgin değil tekrar ceksene cnmkızlar bakarmisiniz1Eki Görüntüle 2549557 ve
Bence olmus değerlendirmeye devamKızlar sizce yumurtlama olmus mu? Yani pik mi bu? Bugun 17.gunum
Bugun degerlendiricem canim bakalimBence olmus değerlendirmeye devam
3de yaptım sıfır hıcbısey yok. NedenkıBekle bence 4du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?