- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.021
Gebelik testi varsa cıkıyor cnm silikte olsa yap bir bakalım heycan yaptımEvetttt
Aynn cnm varsa çıkıyor kanda sonuçtaCanım gebelik testi için çok fark etmiyor saati falan ya da sıvı alıp almaman ama sabah ilk idrar daha iyi olur derler HCG hormonu çok yoğun olur ilk idrarda yine de gecikme varsa yap testi ☺
Zaten devam edeceğim inşallah yarın silik olurDevam kuzum silikleşmeye başlayana kadar
İnşallah kuzum kac zamandır deniyorsunuzZaten devam edeceğim inşallah yarın silik olur ☺
Benim %1 ihtimal ama ben genede yapıcam test yazarim sonucuGebelik testi varsa cıkıyor cnm silikte olsa yap bir bakalım heycan yaptım ❤
evet cnmGebelik mi bu cnm
Ben 2 yıldır deniyorum ama ara ara bırakmak zorunda kaldık ben ameliyat oldum 5 6 ay bekledik esim ameliyat oldu 3 ay bekledik derken tam bir girisemedik bebek işineİnşallah kuzum kac zamandır deniyorsunuz
CANIM cokk gecmıs olsunBen 2 yıldır deniyorum ama ara ara bırakmak zorunda kaldık ben ameliyat oldum 5 6 ay bekledik esim ameliyat oldu 3 ay bekledik derken tam bir girisemedik bebek işinezaten zor olur benim Pko dan dolayı 6 aydır düzenli deniyoruz ama benim aşırı duzensiz o yüzden olmuyor yumurtlama.. olunca da catlamiyor
Kocaman bir negatif ama bata 4 gun var ümitsizlik yokGebelik testi varsa cıkıyor cnm silikte olsa yap bir bakalım heycan yaptım ❤
HIc mı sılık fln yok?benımde 5gun pnce hıc cıkmamıstıKocaman bir negatif ama bata 4 gun var ümitsizlik yok
Cok geçmiş olsun cnm RABBİM herşeyin en iyisini bilir kötü düşünmüyorsuzBen 2 yıldır deniyorum ama ara ara bırakmak zorunda kaldık ben ameliyat oldum 5 6 ay bekledik esim ameliyat oldu 3 ay bekledik derken tam bir girisemedik bebek işinezaten zor olur benim Pko dan dolayı 6 aydır düzenli deniyoruz ama benim aşırı duzensiz o yüzden olmuyor yumurtlama.. olunca da catlamiyor
Resim atsana cnm bakalımKocaman bir negatif ama bata 4 gun var ümitsizlik yok
Çok geçmiş olsun cnm uzmek üstemem seni cnm sebebi neydi meleğini kaybetmenin2 yıl önce bebeğimi kaybettim 3 ay önce de aynı böyle Yumurtlama yakaladık(6 gün sürdü) ama kimyasal oldu
Hic yok kuzum ya ben bata 4 gün kaldıya carsa silik çıkar diye düşünüyodumHIc mı sılık fln yok?benımde 5gun pnce hıc cıkmamıstı
CAnım benım cıkmamaıstı ama 2gun kala bıle erken testte asırı sılıktıHic yok kuzum ya ben bata 4 gün kaldıya carsa silik çıkar diye düşünüyodum
AMA bunlarda cıkmıyor zatennnnn
Umut var diyosun yani benim esim istemiyo 2 evladım var Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi kaza oldu ama esim ertesi günü hapı ictirdi çok midem bulanıyo kasık ağrım akıntım var burnuma herşey kokuyo acaba dedim hapa rağmen tuttumu tarsa çoook sevinirimCAnım benım cıkmamaıstı ama 2gun kala bıle erken testte asırı sılıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?