Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovulasyonum bole xıktı yorumlarmısınız takvımde en yuksek gun bugun gorunuyor

Eklentiler

• AD46C734-603E-4760-9B25-58D1C88FA634.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 27
28kuzum bugun gosterıyor takvımde en yuksek gunu ama ben bu testten ne anlamalıyım takvımımde şu bak
Onceki gunler yaptin mi peki canim ovuyu yeni mi basladin? Eger yeni basladiysan kacirmis olabilirsin veya gec yumurtliycak olabilirsin. Yarinda yap testi bakalim koyulasacak mi

Onceki gunler yaptin mi peki canim ovuyu yeni mi basladin? Eger yeni basladiysan kacirmis olabilirsin veya gec yumurtliycak olabilirsin. Yarinda yap testi bakalim koyulasacak mi
ILk defa bugun yaptım gercekten takvımdekı dogru mu dıe kuzum

Canım bence senin yumurtlama dün idi bugünkü test çatlamış. Yani o kadar silik çıkmasının başka bir açıklaması yok tabii daha Yumurtlama olmamış olabilir de

Öyle maalesef canım bu kesinlikle yumurtlama değil gerçi bu kaset tipi testlere çok güven olmuyor ama yinede bu kadar silik olması ortada.

Canım eğer dün yumurtlama olduysa bugünkü testte silik çıkmış çatlama ise en önemli gün bu iki gün ama biz dün yumurtlama mi onu bilmiyoz işte

Canım eğer dün yumurtlama olduysa bugünkü testte silik çıkmış çatlama ise en önemli gün bu iki gün ama biz dün yumurtlama mi onu bilmiyoz işte
Aynwn bende bılmıyorum ıste kuzum bugun yaparsam ılıskı yarın yapamam zaten 4gundur yapıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…