- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.061
Bence test bozuk kuzumKızlar obulasyon testım bu..takvımde en yuksek sans aralıgı bugun gorunuyor ama en ufak bı cızgı yok nedemek bu
IKIsıde koyu bende nıe bısey yok senceKızlar sizce yumurtlama olmus mu? Yani pik mi bu? Bugun 17.gunum
TEST bozuk olsa c de cıkmazmıudı c baya koyuBence test bozuk kuzum
Ama ovu testinde ikiside cıkması lazım kuzum benim bildiğim o gebelikte c cıkmasa bozukTEST bozuk olsa c de cıkmazmıudı c baya koyu
Ama c koyu cıkmısAma ovu testinde ikiside cıkması lazım kuzum benim bildiğim o gebelikte c cıkmasa bozuk
Allah Allah silik bile yok kız gec mi yumurtliycaksin acabaKızlar obulasyon testım bu..takvımde en yuksek sans aralıgı bugun gorunuyor ama en ufak bı cızgı yok nedemek bu
Bak burda silik var canim kac gun dongun?Kızlar ovulasyonum bole xıktı yorumlarmısınız takvımde en yuksek gun bugun gorunuyor
28kuzum bugun gosterıyor takvımde en yuksek gunu ama ben bu testten ne anlamalıyım takvımımde şu bakBak burda silik var canim kac gun dongun?
Onceki gunler yaptin mi peki canim ovuyu yeni mi basladin? Eger yeni basladiysan kacirmis olabilirsin veya gec yumurtliycak olabilirsin. Yarinda yap testi bakalim koyulasacak mi28kuzum bugun gosterıyor takvımde en yuksek gunu ama ben bu testten ne anlamalıyım takvımımde şu bak
ILk defa bugun yaptım gercekten takvımdekı dogru mu dıe kuzumOnceki gunler yaptin mi peki canim ovuyu yeni mi basladin? Eger yeni basladiysan kacirmis olabilirsin veya gec yumurtliycak olabilirsin. Yarinda yap testi bakalim koyulasacak mi
Pozitif bunu
Ole mı dıyorsun kuzum:/Canım bence senin yumurtlama dün idi bugünkü test çatlamış. Yani o kadar silik çıkmasının başka bir açıklaması yok tabii daha Yumurtlama olmamış olabilir de
Canım hamılesın
O zaman bugun ılıskı yapmayım mı:/Öyle maalesef canım bu kesinlikle yumurtlama değilgerçi bu kaset tipi testlere çok güven olmuyor ama yinede bu kadar silik olması ortada.
Aynwn bende bılmıyorum ıste kuzum bugun yaparsam ılıskı yarın yapamam zaten 4gundur yapıyorum yaCanım eğer dün yumurtlama olduysa bugünkü testte silik çıkmış çatlama ise en önemli gün bu iki gün ama biz dün yumurtlama mi onu bilmiyoz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?