- 7 Ocak 2017
- 253
- 231
- 103
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.081
İste bazen dogru oluyor ama bazende once/sonra yumurtluyor olabiliyoruzILk defa bugun yaptım gercekten takvımdekı dogru mu dıe kuzum
Bılemedım napacagımı kuzumİste bazen dogru oluyor ama bazende once/sonra yumurtluyor olabiliyoruz
Tamam kuzum ole deneyımBence bugün ara ver zaten gün aşırı öneriyor doktorlar yarın yap. Ama banyo falan yapma dünkü spermler biraz canlı kalsın
Ayy pozitif galiba kuzum yarın tekrarla
Canim zaten pik gunu evet onemli ama asil onemli olan sonraki catlama gunu. Catlayinca sperm bulunsun diye oncesinden yapin diyorlar. Yarin yapsan da olur insaAllah. Yarin catlasa bile 12 veya 24 saat canli kaliyor. Yeter ki ol desinTamam kuzum ole deneyım
İyi sen nasılsınhormonları tavan yapmış güzel tatliş hamişNabersiniz kızlar
İyim kuzum dışarı cıktık yorulduk biraz sen nabiyonİyi sen nasılsınhormonları tavan yapmış güzel tatliş hamiş
Benim de başım çok fena ağrıyordu bugün çok kötüydüm sabahtan beri şimdi yeni yeni biraz geçti zonkluyorduİyim kuzum dışarı cıktık yorulduk biraz sen nabiyon❤ ❤ ❤
Baş ağrım yok cok şukur kuzum off ne bileyim sanki başka dunyada gibiyimBenim de başım çok fena ağrıyordu bugün çok kötüydüm sabahtan beri şimdi yeni yeni biraz geçti zonkluyorduiyi yaptın canım gez hamişliğin tadını çıkart
Neden ki canımBaş ağrım yok cok şukur kuzum off ne bileyim sanki başka dunyada gibiyim
Daha sonra pozitife dönüştümü peki?HIc mı sılık fln yok?benımde 5gun pnce hıc cıkmamıstı
gerçekten mi neden dağıldınız kızlar burdanCanim Zerdo maalesef hesabini kapatmis
Didem ve Busra baska bi topicte Didem baska bi konu acti
Canim burdayim ben burda ve diger gruptayim benim gibi bikac arkadas daha var bu sekilde. Bi yere gitmedik :) iki gruptada varizgerçekten mi neden dağıldınız kızlar burdan
Gitmek isteyen gider kuzum zorla tutamayız kimseyi gelene kapım açıkgerçekten mi neden dağıldınız kızlar burdan
Valla canım yarından sonra goremiycem 4 gün son şanslar :)Olmamış daha cnm enişteyin kanını sumurene kadar devam
haklısın canım ,Gitmek isteyen gider kuzum zorla tutamayız kimseyi gelene kapım açık
hangi grup canım orasıCanim burdayim ben burda ve diger gruptayim benim gibi bikac arkadas daha var bu sekilde. Bi yere gitmedik :) iki gruptada variz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?