- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.101
Hayır canım cızgı var ama tam kırmızı degılDaha sonra pozitife dönüştümü peki?
Umarım dun pık olmadı ama takvımde en yogun gundur bugun tekrar ovu yapıcamCanim zaten pik gunu evet onemli ama asil onemli olan sonraki catlama gunu. Catlayinca sperm bulunsun diye oncesinden yapin diyorlar. Yarin yapsan da olur insaAllah. Yarin catlasa bile 12 veya 24 saat canli kaliyor. Yeter ki ol desin
GUnaydın kuzummm oglun mu olacqk acaba:)Kızlar günaydınrüyamda bana benzeyen beyaz bir çok tatlı bir oğlum olduğunu görüyordum
Ayyy bilmiyorum yaGUnaydın kuzummm oglun mu olacqk acaba:)
Bugün tekrarla cnmUmarım dun pık olmadı ama takvımde en yogun gundur bugun tekrar ovu yapıcam
Ayy maşallah inşallah bebeğim yaKızlar günaydınrüyamda bana benzeyen beyaz bir çok tatlı bir oğlum olduğunu görüyordum
hakkaten canım ya iyice ıssız kaldı buralarGrup cok bos kımse yazmıyor(((;
Burdayım çocuk rahatsız benim sizler burdasınız konuşmuyorsunuzhakkaten canım ya iyice ıssız kaldı buralar
Grup boş cnm ben sürekli aktif oluyorum ama bugun çocuk rahatsız siz ilgilenin gruplaGrup cok bos kımse yazmıyor(((;
geçmiş olsun canım neyi varBurdayım çocuk rahatsız benim sizler burdasınız konuşmuyorsunuz
gıcık oldum
hakkaten canım ya iyice ıssız kaldı buralar
Kuzum cok gecmıs olsun valla elımden geldıgınce yazıyorumda kımae yokGrup boş cnm ben sürekli aktif oluyorum ama bugun çocuk rahatsız siz ilgilenin grupla
Ben hıc yaptırması. CanımKızlar bana echomar şişlide rahim filmi çektirenler yorum yapabilirler mi salı günü randevum var güzel yorumlar duymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?