- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.261
MALEsefCumartesi günü birda
K
Ben hıc cıft koyu goremedımmm ama:///yanı ıkısıde hıc koyu olmamıskıKaçmış mı kızlar
Ayın 25 i yapmadım test 26 sıda öyle olunca kaçtı sandımBen hıc cıft koyu goremedımmm ama:///yanı ıkısıde hıc koyu olmamıskı
6 testin kaldı devam edeyim en iyisiBen hıc cıft koyu goremedımmm ama:///yanı ıkısıde hıc koyu olmamıskı
Canım osa hı ıhtımal cunku bak 26n koyu acaba 25ı daha mı koyuydu bende suphelendım sımdıAyın 25 i yapmadım test 26 sıda öyle olunca kaçtı sandım
Yapıyom test hiç görmüyorum çünkü öyleyse de 24 ü değerlendi bide 28 i o araCanım osa hı ıhtımal cunku bak 26n koyu acaba 25ı daha mı koyuydu bende suphelendım sımdı
umarım tutar:///bende aynı durumdayımYapıyom test hiç görmüyorum çünkü öyleyse de 24 ü değerlendi bide 28 i o ara
Rabbim ol derse olur inş PCO yumda adetim ne zaman onu da bilmiyorumumarım tutar:///bende aynı durumdayım
Kılo mu var kuzumRabbim ol derse olur inş PCO yumda adetim ne zaman onu da bilmiyorum
Çok zayıfım 1.70 boy 45 kilo idi hiç kilo alamazdım hatta prowomen kullanırken 8 kilo aldım bi andaKılo mu var kuzum
ADetlerın cok mu duzensız bence adetten sonra gun asırı ılıskı dene ne zamandır denıyorsunuzÇok zayıfım 1.70 boy 45 kilo idi hiç kilo alamazdım hatta prowomen kullanırken 8 kilo aldım bi anda
10 aydır istiyorum adetim kafasına göre canı istiyo düzenli . eşimde 3 ay önce sperm tahlili yaptk çok düşük çıktı promen kullandı 3 ayda % 70 artış oldu şükür ama Yoruldum artıkADetlerın cok mu duzensız bence adetten sonra gun asırı ılıskı dene ne zamandır denıyorsunuz
Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah canım10 aydır istiyorum adetim kafasına göre canı istiyo düzenli . eşimde 3 ay önce sperm tahlili yaptk çok düşük çıktı promen kullandı 3 ayda % 70 artış oldu şükür ama Yoruldum artık
Hayırla hepimize canımmm bekleyelim sen ne zamandır istiyorsunRabbım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah canım
AminRabbım en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah canım
Agustosta baslasık kuZum bız eylulde hamıle kaldım ılk ay ama kımyasal oldu o ay ara veedık sımdı tekrar basladıkHayırla hepimize canımmm bekleyelim sen ne zamandır istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?