Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada iki gündür çatlama var mı yok mu şüpheli idi ama bugün garanti oldu. İnşallah tutar inşallah

Eklentiler

• 15726849145883680006879167677733.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 31
Cok sukur ya ❤❤❤ O kadar emek etti kiz degdi sukur
Evet onlar da Avrupa’ya çıkmaya düşünüyor galiba onların adına cok seviniyorum okadar olumsuz duşundu söyledim ben ona karamsar olma die olacağı varsa oluyor önüne duramayız hiç birşeyin

Ama konu sahibinin çocuğu hastaydı birkaç gün ilgilenmemesi çok normal
Kimseye acıklama yapmaya gerek yok cnm benim giriş saatim beli gruptakiler cok iyi biliyor benim durumu hamileliğim de cok zor geçiyor cok baş donmesi bulantı ilaçlarla ayaktayım elimden geldiğince giriyorum ev yemek temizlik süper kadın değilim arabada bozuldu dun herşey ust uste geldi valla arabasız da kaldım

Eklentiler

• 7DB9EE63-7B87-40F2-A737-A58A9532FC72.webp
    109,2 KB · Görüntüleme: 30
Canım ben sana mesajıma3kez yazıp cevap vermemene demıstım olayı yanlıs aksetmeye gerek yok

Seni severim biliyosun sende anla benim durumu kuzum bende istemiyorum böyle cekişmeli konuşmak
Bende ole ama asırı sınırlendım bende yoksa hamıle oldugunu cok gırmedıgını bılıyorum bende gırenıyorum haftasonları bugun ıstısna oldu calıstıgım ıcın gırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…