- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.241
Cok şükür ya nasil sevinmistir kuzumEvet onlar da Avrupa’ya çıkmaya düşünüyor galiba onların adına cok seviniyorum okadar olumsuz duşundu söyledim ben ona karamsar olma die olacağı varsa oluyor önüne duramayız hiç birşeyin
Veriyorum cnm elimden geldiğince sen nasıl oldunCok şükür ya nasil sevinmistir kuzum❤ Zerdoyla ilgili bisey oldugunda haber ver bize canim insallah kendiside gelir
Burdayiz canimAKTİF KIZLAR BURADA MI
ARANIZDA DOPLLER KULANAN VAR MI KIZLAR
Kızlar bugunku en alttakı ne dıyosunuz
Aaa acaba gec mı yumurtluyorm bu aySanki yavas yavas yumurtlama olcak gibi kuzum 2-3 gune
Pik gununu degerlendirdik iste kuzum. 2 gun once pik olmustu. Bugunde böyle cikti dun catladi yumurta. Dun iliski olmadi onceki gun pik ti o gun oldu bide bugun olur kismetseVeriyorum cnm elimden geldiğince sen nasıl oldun
Aaa acaba gec mı yumurtluyorm bu ay
Dune gore daha koyu gıvı://mesela yarın kopkpyu olursa benım beklenen adet tarıhımde gecıkmıs mı olucak normalde 13kasımda adet tarıhım 30ndakı yumurtlamama goreOlabilir canim mümkün yarinda yap
Bikac gun once Banu Ciftciyi dinledim canim unlu bi kadin dogumcu o. Onun dedigine gore evet regl tarihinde gec olur eger gec yumurtladiysan. Yum. Tarihinden 14 gun sonra regl olunur diyoDune gore daha koyu gıvı://mesela yarın kopkpyu olursa benım beklenen adet tarıhımde gecıkmıs mı olucak normalde 13kasımda adet tarıhım 30ndakı yumurtlamama gore
Yarın da yapıcam ınsallah yarın yumurtlarm cunku pazartesı ılıskı yasayamayızBikac gun once Banu Ciftciyi dinledim canim unlu bi kadin dogumcu o. Onun dedigine gore evet regl tarihinde gec olur eger gec yumurtladiysan. Yum. Tarihinden 14 gun sonra regl olunur diyo
Neden canim? Bence bu teste bakilirsa ptesiden once olur mu bilemedim ptesi sali ancaYarın da yapıcam ınsallah yarın yumurtlarm cunku pazartesı ılıskı yasayamayız
Neden canim? Bence bu teste bakilirsa ptesiden once olur mu bilemedim ptesi sali anca
[/QUOTEptesı ılıskı yasayamam cunku esım yok:/
Töm kuzum ınsallah olurOlsun siz bence yarin yapin bide sali garanti olur
Bence yarın vea Pazartesi olur pik artık koyulaşmaya başlamıs inşallah tutunur bebişinTöm kuzum ınsallah olur
Insallahh canımBence yarın vea Pazartesi olur pik artık koyulaşmaya başlamıs inşallah tutunur bebişin
Dışarı çıkalım biraz alış veriş yapacağımInsallahh canım
Ben bugun calısıyorumDışarı çıkalım biraz alış veriş yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?