- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.281
Sen şanslı sın çabucak olur inşAgustosta baslasık kuZum bız eylulde hamıle kaldım ılk ay ama kımyasal oldu o ay ara veedık sımdı tekrar basladık
Insallah herkese ısteyen nasıp olsunSen şanslı sın çabucak olur inş
Rabim tez zamanda müjdeni verir İNŞALLAH cnm tum bekleyenlerin verir inşallah kolay değil evet ama güzel duşunup sabır edecez inşallahSen şanslı sın çabucak olur inş
Ay inşallahRabim tez zamanda müjdeni verir İNŞALLAH cnm tum bekleyenlerin verir inşallah kolay değil evet ama güzel duşunup sabır edecez inşallah❤
İnşallah cnm inşallah beklemek zor ama sonu çok güzelAy inşallah
İnş siz testlerine baktınız mı 26 koyu gibi 25 miydi acaba yumurtlama mı sizce deİnşallah cnm inşallah beklemek zor ama sonu çok güzel❤❤❤
Evt cnm bence 26da olmuş pik ozamn değerlendirdin miİnş siz testlerine baktınız mı 26 koyu gibi 25 miydi acaba yumurtlama mı sizce de
Sadece 24 ü değeerlendiEvt cnm bence 26da olmuş pik ozamn değerlendirdin mi
Memleketteydik maalesef olmadıSadece 24 ü değeerlendi
Olsun cnm ben takvimle yapmıştım tamda pik günü yapmamıştık RABBİM nasip etikten sonra herşey olacağına varır iyi duşunelim nekadar var adetineMemleketteydik maalesef olmadı
Adetim 12 kasım görünüyo takvimdeGİZLİDEN OKUYAN KIZLAR YAZIN YEMİYORUZ YANİİİİ
Az kalmış hadi bekliyorum sabırsızlıkla sonucu bat LİSTESİNİ yapyım bari ekliyorum hemenAdetim 12 kasım görünüyo takvimde
Adetim 12 kasım görünüyo takvimde
🅺🅰🆂🅸🅼 🅱🅰🆃 🅻İ🆂🆃🅴🆂İ
أولا الله ثم نحن
@Ayga -12 Kasım
Gitmeye calışıyoz özelden bırakmıyorlarİyi geceler millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?