- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.321
Kuzum 14.gün geldi. Sabah af edersin eşimle son kez yakınlaştık, öğlen aniden kan gördüm söküldü. Laparoskopi de oldum ben 2 ay önce. Tüplerim tıkalıymoş açıldı. Neden hamile kalamadım bu ay da.Yap bakalım son durum ne cnm
Hemen karamsar duşunuyon zamanı gelecek kuzum bekle daha 2ay olmus ilaki nir iki defada olacak degil yaKuzum 14.gün geldi. Sabah af edersin eşimle son kez yakınlaştık, öğlen aniden kan gördüm söküldü. Laparoskopi de oldum ben 2 ay önce. Tüplerim tıkalıymoş açıldı. Neden hamile kalamadım bu ay da.
Sağol canım zerdo gidince zincirleme gibi kimse kalmadıHahaha hg cnm
Evt zerdem bakıyordu gruba ben fazla giremediğimdenSağol canım zerdo gidince zincirleme gibi kimse kalmadı
Ha diye olacak bişey değil canım zamanı gelince Yaradan ol dedimi olacak kafaya taktıkça stresten olmazKuzum 14.gün geldi. Sabah af edersin eşimle son kez yakınlaştık, öğlen aniden kan gördüm söküldü. Laparoskopi de oldum ben 2 ay önce. Tüplerim tıkalıymoş açıldı. Neden hamile kalamadım bu ay da.
Pik demek kuzum hadi hayırlısıKızkar bugun bole nedemek
Bugun yaptım ılıskı yarın yapamıcam ama salı gunu olur kesın acaba yınede tutar mıPik demek kuzum hadi hayırlısı❤
Sankim hiç koyu olmayacakAz daha cnm koyulaşıyor yavş yavaş
Zaten öylede oluyorBugun yaptım ılıskı yarın yapamıcam ama salı gunu olur kesın acaba yınede tutar mı
Cnm taktir ilahi biliyon sen elinden geleni yapıyorsun RABBİM inşallah tez zamanda nasip ederBugun yaptım ılıskı yarın yapamıcam ama salı gunu olur kesın acaba yınede tutar mı
Olacak cnm sen sadece degerlendir boş geçirmeSankim hiç koyu olmayacak
2 günde bir boş geçmeyeye çalışcaz testin 5 tane kaldı diğer ay almayacamOlacak cnm sen sadece degerlendir boş geçirme
Kafamı dagıtcm diğer ay2 günde bir boş geçmeyeye çalışcaz testin 5 tane kaldı diğer ay almayacam
Bence de en dogrusunj yapacaksın duşunme diyorum cok takıyorsunuz cnmKafamı dagıtcm diğer ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?