- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.361
Gunaydınn kuzum cok ıyı yapmıssın melegımız nasıl:)Kızlar günaydın ben de bu hafta izinliyim evdeyim biraz dinleneyim dedim baya yoruldum geçtiğimiz günlerde
canım ihmal etme kendini bol bol uzan. kalp atımını sen ne zaman duymuştun ben 4+1 de kan verince değer 390 çıktı şu an 4+4 dey,m doktor 19 kasım gel dedi normal mi senceKızlar günaydın ben de bu hafta izinliyim evdeyim biraz dinleneyim dedim baya yoruldum geçtiğimiz günlerde
iyiyim canım sen nasılsınSelam kızlarNasilsiniz
dinlen canım bizim yerimizede dinlenKızlar günaydın ben de bu hafta izinliyim evdeyim biraz dinleneyim dedim baya yoruldum geçtiğimiz günlerde
BEnımde bole dınlenmeye cok ıhtıyacım var:))))dinlen canım bizim yerimizede dinlen
valla bikaç ay yatasım var okadar bıkkınlık geldi artık çalışmaktanBEnımde bole dınlenmeye cok ıhtıyacım var:))))
VALLa brnde aynı dusuncedeyımmvalla bikaç ay yatasım var okadar bıkkınlık geldi artık çalışmaktan
bide ben evde bişiler yapıoken eşimin kendini yayıp oturması çok sinir bozucuVALLa brnde aynı dusuncedeyımm((((oturuyorum hep burda takılıyorum ama sabah uyanmak zulumm evde olsam kahvaltımı yapsam sporuma gıtsem evle ılgılensemm calısmaktann kşlıkları cıkarmaya usenıyorum habıre ertelıyorum valla
HAHAhha:))) elıne tutustur bı kac ıs ben valla nevresımlerı fln hep onşa degıstırıyorum:))bide ben evde bişiler yapıoken eşimin kendini yayıp oturması çok sinir bozucu
off yaa hakkaten olmucak valla yeni evliyiz diye ses çıkarmıyom ama yavaş yavaş alıştırayımHAHAhha:))) elıne tutustur bı kac ıs ben valla nevresımlerı fln hep onşa degıstırıyorum:))
İyidir herhalde bu Cuma gidecem doktora bakalım inşallah bi sıkıntımız yokturGunaydınn kuzum cok ıyı yapmıssın melegımız nasıl:)
NE KADadır evlısınız canım nevresımlerı fln yaptır ya tek basına koca yatagı nasıl kaldırıyosunoff yaa hakkaten olmucak valla yeni evliyiz diye ses çıkarmıyom ama yavaş yavaş alıştırayım
INSallah kuzum:)sen nasılsın bulantı fln var mıİyidir herhalde bu Cuma gidecem doktora bakalım inşallah bi sıkıntımız yoktur
2 aylık evliyiz canım. en çokta ona kızıyorum hem bebek istiyoruz hemde koca yatağı kaldırıyorum . ah salak benNE KADadır evlısınız canım nevresımlerı fln yaptır ya tek basına koca yatagı nasıl kaldırıyosun
NAsıl alısıtırsan ole gıder aksam eve gıdınce hhatta dırek yanına cagırıp kaldıramıyorum su necresımlerı drgıstırelım se sakın ole alıstırma valla sonra basedemezsın2 aylık evliyiz canım. en çokta ona kızıyorum hem bebek istiyoruz hemde koca yatağı kaldırıyorum . ah salak ben
Yani kaç gün sonra çağırdı seni bence normal henüz yeni senincanım ihmal etme kendini bol bol uzan. kalp atımını sen ne zaman duymuştun ben 4+1 de kan verince değer 390 çıktı şu an 4+4 dey,m doktor 19 kasım gel dedi normal mi sence
6+5 de çağırmış yani beni canım inşallah bende sağlıkla duyabilirimYani kaç gün sonra çağırdı seni bence normal henüz yeni seninsağlıkla devam eder inşallah ben de dinleniyorum canım ne yapayım kalp atışını 6+4 de duydum bir dahakine Cuma günü gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?