Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın ben de bu hafta izinliyim evdeyim biraz dinleneyim dedim baya yoruldum geçtiğimiz günlerde
canım ihmal etme kendini bol bol uzan. kalp atımını sen ne zaman duymuştun ben 4+1 de kan verince değer 390 çıktı şu an 4+4 dey,m doktor 19 kasım gel dedi normal mi sence

valla bikaç ay yatasım var okadar bıkkınlık geldi artık çalışmaktan
VALLa brnde aynı dusuncedeyımm ((((oturuyorum hep burda takılıyorum ama sabah uyanmak zulumm evde olsam kahvaltımı yapsam sporuma gıtsem evle ılgılensemm calısmaktann kşlıkları cıkarmaya usenıyorum habıre ertelıyorum valla

bide ben evde bişiler yapıoken eşimin kendini yayıp oturması çok sinir bozucu

2 aylık evliyiz canım. en çokta ona kızıyorum hem bebek istiyoruz hemde koca yatağı kaldırıyorum . ah salak ben
NAsıl alısıtırsan ole gıder aksam eve gıdınce hhatta dırek yanına cagırıp kaldıramıyorum su necresımlerı drgıstırelım se sakın ole alıstırma valla sonra basedemezsın

canım ihmal etme kendini bol bol uzan. kalp atımını sen ne zaman duymuştun ben 4+1 de kan verince değer 390 çıktı şu an 4+4 dey,m doktor 19 kasım gel dedi normal mi sence
Yani kaç gün sonra çağırdı seni bence normal henüz yeni senin sağlıkla devam eder inşallah ben de dinleniyorum canım ne yapayım kalp atışını 6+4 de duydum bir dahakine Cuma günü gidecem

zerdem i anlıyorum, cok mantıklı bir hareket yaptı. hatta onunla daha önce konusmustum. surekli insan buraya girince strese giriyor. biraz uzaklaşmak olursa ne ala, olmazsa mualla modunda takılmak işe yarıyor. bir de çatladı patladı diye ovulasyon takibi yerine ateş ölçmek çok daha sağlıklı. benden demesi.

her ruh yaratılmış ve geleceği tarih belli. ne gelirse Allahtan. üzülmeyin, stres olmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…