- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.341
Canım bu ay. Bende 30ekımde takvımde yumurtlama goruyordum trst yaotım cok sılık cıktı ben daha dun yumurtladım bole gec olabılıyor stres yapmaSankim hiç koyu olmayacak
yaa çok sevindim bunaNabiyonuz ben yoktum geldim geri Zerdimn cokk selamı var sizlere yakında gelecek inşallah ve eşinin test sonuçları cok mükemmel cıkmış ❤
ne işe yarıyor canım benim sıfır bilgi bendeARANIZDA DOPLLER KULANAN VAR MI KIZLAR
günaydın canım nasılsınGunaydınnn kızlar:)
Iyıyım kuzum sen naıslsın:)günaydın canım nasılsın
iyiyim canım şükür haftaya başladık bakalımIyıyım kuzum sen naıslsın:)
AYnwn kuzum sevmedıgım bır gun:)))iyiyim canım şükür haftaya başladık bakalım
valla cumartesi pazar deli gibi uyanıyorum erkenden bu sabah kazıdım kendimi yataktanAYnwn kuzum sevmedıgım bır gun:)))
Off aynı durum bendede var:)))valla cumartesi pazar deli gibi uyanıyorum erkenden bu sabah kazıdım kendimi yataktan
üstüne birde baş ağrısı eklendi allahım bu gün çabuk geçsinOff aynı durum bendede var:)))
üstüne birde baş ağrısı eklendi allahım bu gün çabuk geçsin
[/QUOTEaminnn insallah kuzum cok gecmıs olsunn
AMin kuzumm cok gecmıs olsun bende bugun 12de ovulasyon yapıcam:)üstüne birde baş ağrısı eklendi allahım bu gün çabuk geçsin
adetinin kaçıncı günü canımAMin kuzumm cok gecmıs olsun bende bugun 12de ovulasyon yapıcam:)
16ekım adetımın baslama tarıhı kuzumadetinin kaçıncı günü canım
e senin yumrutlama geçmiş olması gerek16ekım adetımın baslama tarıhı kuzum
Takvıme gore evet 30ekımdı ama ben dun bu sekılde fordum ovulasyondae senin yumrutlama geçmiş olması gerek
Selamm tatlım ıyılık valla sen nasılsınnnSelam kızlarNasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?