- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.381
Bende iyiyim canim oglumla Zeytin festivaline geldikiyiyim canım sen nasılsın
Duyarsın o zaman. Canım inşallah eğer cihazları da iyiyse duyarsın6+5 de çağırmış yani beni canım inşallah bende sağlıkla duyabilirim
günaydın kızllaarr özledim sizi varmı gebeler.Gebe miyim acaba diyenler.Kocayla küs olanlar.Barışmak isteyenler.güzin ablanız geldiii.....
Bende iyiyim canimSelamm tatlım ıyılık valla sen nasılsınnn
yarın sabah yap kuzum yapamadın akşam yap birşey olmaz ....Kızlar catlamıs mı???ama ben bugun yapamıcam ılıskı yarın yapsam olur mu
HOSGEldın canımgünaydın kızllaarr özledim sizi varmı gebeler.Gebe miyim acaba diyenler.Kocayla küs olanlar.Barışmak isteyenler.güzin ablanız geldiii.....
Kızlar catlamıs mı???ama ben bugun yapamıcam ılıskı yarın yapsam olur mu
Pekı bugun yapıp yarın yapmasam olur mu?Catlamis canim yarinda yine olur tabi. Ama bugun de guzel olurdu
yarın sabah yap kuzum yapamadın akşam yap birşey olmaz ....
Bugun gec saatte belkı olabılır ama bugun olursa yarın yapamamyarın sabah yap kuzum yapamadın akşam yap birşey olmaz ....
canım benim bu cuma batım ama malum yogun çalışmaktan kocayla hazırlık yapamadık diyebilirim valla zaten bu ay önemsemiycem sadece yumurta zamanı deniycem dedim öle yaptım.Olursada olmazsada çok süpriz olmaz bana :)Yaaaa sen nerdesin kubramcok ozledim seni kiz. Bizden kimse hamile degil canim insallah haberini alırız ama daha kimsenin bati gelmedi
Insallllahhhhhh olurrrcanım benim bu cuma batım ama malum yogun çalışmaktan kocayla hazırlık yapamadık diyebilirim valla zaten bu ay önemsemiycem sadece yumurta zamanı deniycem dedim öle yaptım.Olursada olmazsada çok süpriz olmaz bana :)
bugün geçte olsa yapabiliyorsan yap yarın yapmasanda olur...Bugun gec saatte belkı olabılır ama bugun olursa yarın yapamam
Kocam anlamaz ınsallah yumurtlama var dıe yanastıgımıbugün geçte olsa yapabiliyorsan yap yarın yapmasanda olur...
Bebeğin kalp atışlarını dinlemek için cihazne işe yarıyor canım benim sıfır bilgi bende
Hg bebeğim grup canlanıyor kızlarrrgünaydın kızllaarr özledim sizi varmı gebeler.Gebe miyim acaba diyenler.Kocayla küs olanlar.Barışmak isteyenler.güzin ablanız geldiii.....
Canim en önemli olan yumurtlama zamani zaten iyi yapmissincanım benim bu cuma batım ama malum yogun çalışmaktan kocayla hazırlık yapamadık diyebilirim valla zaten bu ay önemsemiycem sadece yumurta zamanı deniycem dedim öle yaptım.Olursada olmazsada çok süpriz olmaz bana :)
Olur tabi canim bugun daha onemli bence. Ben pik oldugu gun ve ondan 2 gun sonra yaptim ama ustuste iliski yasayamayiz diye oyle yaptim. Yaparsaniz bugun daha guzelPekı bugun yapıp yarın yapmasam olur mu?
Insallah hamıle olursunnnCanim en önemli olan yumurtlama zamani zaten iyi yapmissinbidahaki ay bende oyle yapicam regl olursam.
Hg bebeğim grup canlanıyor kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?