- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.401
Insallah hamıle olursunnn
Brn bugun yanasmam lazım ozamann umsrım becerebılırımOlur tabi canim bugun daha onemli bence. Ben pik oldugu gun ve ondan 2 gun sonra yaptim ama ustuste iliski yasayamayiz diye oyle yaptim. Yaparsaniz bugun daha guzel
Amin kuzum en cok bu ay mı duzenlı calıstın sen?Ah bitanem insallahhayirliysa hepimiz bu ay hamile kalalim
Gelecek oda naz yapıyorYaaa canlansin tabikizerdo da gelse bi
Bence çaktırma enişteye anlamz birşeyBrn bugun yanasmam lazım ozamann umsrım becerebılırım
ANlıyo ıste esek sıpasıBence çaktırma enişteye anlamz birşey
Valla hacı yolu bekler gıbı onu beklıyorumGelecek oda naz yapıyor
Normal gun gibi yemk felan yedikten sonra tv bakıyorsa tv izleyin kucağına felan uzanAmin kuzum en cok bu ay mı duzenlı calıstın sen?
Kız dün yaptıysan bugün dünki tadı damağımda kaldı de yanaş :))Kocam anlamaz ınsallah yumurtlama var dıe yanastıgımı
KhzzhahzhzhhKız dün yaptıysan bugün dünki tadı damağımda kaldı de yanaş :))
Hahahhaahahasla yapamam dırek benle bebek ıcın mı bırkktesı der:))Normal gun gibi yemk felan yedikten sonra tv bakıyorsa tv izleyin kucağına felan uzaneler tabi boş durmasın biraz taciz et arada farklı birşey de yapa bilirsin gerisi gelir odada o iş olacağı zaman da aşkım de bebek yapalım mı içimden geldi cok de snaa benzer de iş tamam dır
Bugun aksam mısafırlıge gıdıcez eve gelınce uzerımızı cıksrtırken ben bence yanasayım:))Kız dün yaptıysan bugün dünki tadı damağımda kaldı de yanaş :))
Ahahahahahsh anlamaz ama birlikte olunca içine b... değil mi sorun yok ozaman sen sadece küçük enişteyi harekete gecirmen lazım gerisi kolayHahahhaahahasla yapamam dırek benle bebek ıcın mı bırkktesı der:))
DEnıcem valla kuzum:))Ahahahahahsh anlamaz ama birlikte olunca içine b... değil mi sorun yok ozaman sen sadece küçük enişteyi harekete gecirmen lazım gerisi kolay
misafirliğe giderken asansör merdiven her neyse ne kadar yakışıklı oldun sen de yakasına ensesine dokun öp sıkıştır.Misafirlikteyken sen başla :) sonra geldiğinde birşey yokmuş gibi otur tv falan izlerken pelusun dediği gibi yanaş .Eğer yumurtlamayı ima edicek birşey söylerse aman yapmazsan yapma canımızın istemeside suç oldu de .Atar yap dayanamaz zaten :)Bugun aksam mısafırlıge gıdıcez eve gelınce uzerımızı cıksrtırken ben bence yanasayım:))
Küçük enişte uyandımı gerisi kolayDEnıcem valla kuzum:))
Hahahahahahah bu cok mantıklı en cok buny sevdım:)))) ah akrep ahmisafirliğe giderken asansör merdiven her neyse ne kadar yakışıklı oldun sen de yakasına ensesine dokun öp sıkıştır.Misafirlikteyken sen başla :) sonra geldiğinde birşey yokmuş gibi otur tv falan izlerken pelusun dediği gibi yanaş .Eğer yumurtlamayı ima edicek birşey söylerse aman yapmazsan yapma canımızın istemeside suç oldu de .Atar yap dayanamaz zaten :)
Hahahahah aynn kuzum cok dogru dedin dayanamaz küçük enişteyi harekete gecirdi mi gerisi kolaymisafirliğe giderken asansör merdiven her neyse ne kadar yakışıklı oldun sen de yakasına ensesine dokun öp sıkıştır.Misafirlikteyken sen başla :) sonra geldiğinde birşey yokmuş gibi otur tv falan izlerken pelusun dediği gibi yanaş .Eğer yumurtlamayı ima edicek birşey söylerse aman yapmazsan yapma canımızın istemeside suç oldu de .Atar yap dayanamaz zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?