- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.421
Bugün silik miBu aykı takvımım kızlarsızce nasıl dun yumurrlama oldu ovulasyonda bugun catladı
DUnle bugunBugün silik mi
Valla ınsallah:))))sen masıl yaptın tuttu kuzum ovulasyonla mı takıp ettınBu gece donlar çıkacak
kız evet pelusha katılıyorum.Uyanmasada sen uyandır.Azıcık parmakla gezin azıcık elle ayyy herşeyimi detaylı yazayım burda anlamadım ki sonra ban veriyorlar bana:)Küçük enişte uyandımı gerisi kolay
Hahahahah tamam yaoıcam ama cıdden yarın yapamam ama bugun catlamıs en onrmlı bugun sanırımkız evet pelusha katılıyorum.Uyanmasada sen uyandır.Azıcık parmakla gezin azıcık elle ayyy herşeyimi detaylı yazayım burda anlamadım ki sonra ban veriyorlar bana:)
Hahahahahahkız evet pelusha katılıyorum.Uyanmasada sen uyandır.Azıcık parmakla gezin azıcık elle ayyy herşeyimi detaylı yazayım burda anlamadım ki sonra ban veriyorlar bana:)
günaydın kızllaarr özledim sizi varmı gebeler.Gebe miyim acaba diyenler.Kocayla küs olanlar.Barışmak isteyenler.güzin ablanız geldiii.....
ayyy inşallah bizede nasip olur canım böyle bir cihaz alıp kullanmakBebeğin kalp atışlarını dinlemek için cihaz
ahahaha kız kahkaha attırdın banaKüçük enişte uyandımı gerisi kolay
ben direk donsuz gezcem bu akşam daha hoş oluyo.. gecelik giyip içine don giymiyom birazda frikik veriyom zaten direk hücumBu gece donlar çıkacak
tabi ulaşılmaz yerlerde yapki anlamasın.Sonra evde hadi kucak yaparsan anlar tabi ....Bu gün fantazi kıyafettt gecelik yasak spontene olcakHahahahah tamam yaoıcam ama cıdden yarın yapamam ama bugun catlamıs en onrmlı bugun sanırım
Kuzu ben takvime baktım ama takvimde senşn gibi pik gunu degerlendiremedim geri kalan gunler sürekli yaptımValla ınsallah:))))sen masıl yaptın tuttu kuzum ovulasyonla mı takıp ettın
hshahahahh hahahahben direk donsuz gezcem bu akşam daha hoş oluyo.. gecelik giyip içine don giymiyom birazda frikik veriyom zaten direk hücum
Tamam ınsallah yapıam kuzummtabi ulaşılmaz yerlerde yapki anlamasın.Sonra evde hadi kucak yaparsan anlar tabi ....Bu gün fantazi kıyafettt gecelik yasak spontene olcak
[QUOTE="Martilikiz07,
bugün çok önemli ne yap et yap
Ben anlamadım hangılerı ılıskı kalp olablar mı?Kuzu ben takvime baktım ama takvimde senşn gibi pik gunu degerlendiremedim geri kalan gunler sürekli yaptımbirde sabah akşam yaptım bıraktım takvimi zaten artık uzun zaman oldu
Kuzu ilişki yaşadıgınızda senin içine b... muTamam ınsallah yapıam kuzumm
Kalp olanlarBen anlamadım hangılerı ılıskı kalp olablar mı?
IYIDe hepsınde kalp var:))Kalp olanlar
Anam ne cok yapmışık bende 2 şampuan neden bittmiş diyorumBen anlamadım hangılerı ılıskı kalp olablar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?