- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.461
ben zaten ekim başında kararlıydım bu ay yumurtlamada yaparım.Birdahaki ayda hiç ovulasyonda yapmam akışına bırakcam kafaya taktıkça psikolojik olarak beni mahfediyor.Bak buHAHAHHaah bencede
14 Kasim canimBEKLEnen adet tarıhın ne canım
EVET ben bılmeyere yaptım takvme gore tutmustu sımdı bu ovulasyona bulastım stres oldumben zaten ekim başında kararlıydım bu ay yumurtlamada yaparım.Birdahaki ayda hiç ovulasyonda yapmam akışına bırakcam kafaya taktıkça psikolojik olarak beni mahfediyor.Bak bu
ben zaten ekim başında kararlıydım bu ay yumurtlamada yaparım.Birdahaki ayda hiç ovulasyonda yapmam akışına bırakcam kafaya taktıkça psikolojik olarak beni mahfediyor.Bak bu
Ay benim doğum günüm de gı hadi inşallah14 Kasim canim❤istanbulda olcam o tarihte esimden uzakta. Ogrenirsem ne guzel surpriz olur ❤
YAaaaa ınsallahhh sen hangı gunnyumurtladın hangıgun catladı??14 Kasim canim❤istanbulda olcam o tarihte esimden uzakta. Ogrenirsem ne guzel surpriz olur ❤
Diyorum size kızoyorsunuz eskiden ovolasyon mu varmış birde dr lar hata yaparken bu devirde plastik kutusundan medet umuyoruz ya yapmayın şunuEVET ben bılmeyere yaptım takvme gore tutmustu sımdı bu ovulasyona bulastım stres oldum
Off off günler nasıl geçecek RABBİM tez zamnda sag salim geçirmeyi nasip etsin inşallahKızlar hamile kalınca nezaman hareket edecek diye bekleyeceksiniz cok zor bir süreç aslında ANNE’lik başlı başına zor hamile kalıyon 9ay iyimi sağlıklı mı Doğunca hasta mı karın agrısı ac mi vs vs vs vs bu böyle devam ediyor ya bir anne melek olana kadar
Amaaaa ona bakmasammm dun ılıskı yasamıxaktımmDiyorum size kızoyorsunuz eskiden ovolasyon mu varmış birde dr lar hata yaparken bu devirde plastik kutusundan medet umuyoruz ya yapmayın şunu
Valla sana olduğu yoktur bende ikitane var okadar kavga ediyorlar ki başaa çıkamıyorum aglıyorum oturupOyle valla pelus Allah korusun bi ateslensin bi hasta olsun basinda bekliyorsun sabahliyorsunYeterki iyilessin istedigi yaramazligi yapsin diyorsun Vede bence aşırı sabır isi. Dun mesela butun baharat cekmecemi birbirine kattı o kadar sinirlendim ki kafamin icinden alevler cikti bence baskasi olsa cok farkli davranirdi valla cocuguna. Ne kadar ugrastim
BENdeeeeee ısteremmmmmValla sana olduğu yoktur bende ikitane var okadar kavga ediyorlar ki başaa çıkamıyorum aglıyorum oturup
Canim 17. Gun baya yumurtlamaya yakin olmustu 18. De tam pik oldu 18. Gunun gecesi hafif acılmaya baslamisti T hemen o zaman iliski oldu. 19. Gun tamamen catlamisti artik 20. Gun iliski oldu iyice siliklesmeden.YAaaaa ınsallahhh sen hangı gunnyumurtladın hangıgun catladı??
Canım ıyce sılıklesmende olursa ıyı mı ozaman???sılıklesınce mı bı anlamı kalmıyo ılıskınınnCanim 17. Gun baya yumurtlamaya yakin olmustu 18. De tam pik oldu 18. Gunun gecesi hafif acılmaya baslamisti T hemen o zaman iliski oldu. 19. Gun tamamen catlamisti artik 20. Gun iliski oldu iyice siliklesmeden.
Neden sen zaten bebek istyorsan her gun yapacaksın her gun yapınca mesela 1 2defa kacırsan bile sperm normal de 48saat yaşıyor o yapmadığın gun zaten sperm var rahimde akılım maşallah hamile kala biliyon eşinde sorun yok ne gerek var haksız sam haksızsın de kuzum sözüm sana değil valla bu konudan bana kızıyorda gruba gelmiyorsanız hay hay ne diyeyim ovolasyon takibi o takibi herşeyin zaten iyise Dr normal dediyse eşinde sıkıntı yoksa ne gerek var ovolasyon na kim yapar ovolasyon eşinde kendine yumurtlama sorunu olanlar ONUNE GELEN ALMIŞ 10 kaset pik mi cik mi o mu bumu herkez Dr olmuş benim baş donmesine baksan bir yıldır kanserim yani lütfen kızlar kendinize gelin.....Amaaaa ona bakmasammm dun ılıskı yasamıxaktımm
Sende bir sorun var mı kuzum eşinde felanCanim 17. Gun baya yumurtlamaya yakin olmustu 18. De tam pik oldu 18. Gunun gecesi hafif acılmaya baslamisti T hemen o zaman iliski oldu. 19. Gun tamamen catlamisti artik 20. Gun iliski oldu iyice siliklesmeden.
RABBİM ikiz versin sana inşallahhhhh aminnnnBENdeeeeee ısteremmmmm
Valla sana olduğu yoktur bende ikitane var okadar kavga ediyorlar ki başaa çıkamıyorum aglıyorum oturup
Sende bir sorun var mı kuzum eşinde felan
Eee ne gerek var ovolasyona kuzum sen bari annesin yaHayir canim cok sukurikimizde de sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?