- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.481
Yani soyle canim pikten 1 gun sonra 2 gun sonra iliski olmasi guzel bebek acisindan. 2. Gun falan iyice silik olmamis oluyor degerlendirmeye deger oluyor ama sonrasinda iyice siliklesiyor ondansonra cok anlami olmuyoCanım ıyce sılıklesmende olursa ıyı mı ozaman???sılıklesınce mı bı anlamı kalmıyo ılıskınınn
Kaset bozuk cıkarsa nasıl oluyor birde adete 2gun kala yumurtlama olursaYani soyle canim pikten 1 gun sonra 2 gun sonra iliski olmasi guzel bebek acisindan. 2. Gun falan iyice silik olmamis oluyor degerlendirmeye deger oluyor ama sonrasinda iyice siliklesiyor ondansonra cok anlami olmuyo
Canim ben 1 kere yumurtladigimi düşünüyorum mesela o yuzden yumurtlama olduktan sonra tekrar test yapmiyorum ama kimisi atiyorum gec yumurtluyor o zaman 1 ay boyunca test yapiyolar oyle diyimKaset bozuk cıkarsa nasıl oluyor birde adete 2gun kala yumurtlama olursagec dolenme dedikleri şey zaten yapmayın şunu bir sorununuz yok çok şukur kendinizi özel hissedin
CANım aydınlattıgın ıcın cok trsekkurler ben sadece yumurrlama gunu yapılınca tutuyor sanıyordumYani soyle canim pikten 1 gun sonra 2 gun sonra iliski olmasi guzel bebek acisindan. 2. Gun falan iyice silik olmamis oluyor degerlendirmeye deger oluyor ama sonrasinda iyice siliklesiyor ondansonra cok anlami olmuyo
Martılı ben sana ne diyorum allah aşkına her gun yap ay boyunca adetine kadar kacırsan bile 1 2 gun o değerlendirdiğin gunler olduğu icin sperm var zaten rahimde ben anlamıyorum bilerek mi cvp vermiyonCANım aydınlattıgın ıcın cok trsekkurler ben sadece yumurrlama gunu yapılınca tutuyor sanıyordum
Ay bende cheescake yapmak istiyorum ama sadece istyorum
Gormedım kı ya:)))) benı spermler akıyo kuzum hepMartılı ben sana ne diyorum allah aşkına her gun yap ay boyunca adetine kadar kacırsan bile 1 2 gun o değerlendirdiğin gunler olduğu icin sperm var zaten rahimde ben anlamıyorum bilerek mi cvp vermiyon
İstedigi kadar aksın iceride kaliyor canim. Yumurtlamadan 2-3 gun onceki iliskiyle de hamile kaliniyor. Ama nedir yumurtlama zamani en yuksek oldugu zaman dogurganligin. Mesela sali gunu birlikte oldun cuma gunu yumurtladin hamile kalabilirsin oyle diyim. Kadin dogumcular boyle diyorGormedım kı ya:)))) benı spermler akıyo kuzum hep
kız git al bimden çokta lezzetli hemde yürüyüş yapmış olursunAy bende cheescake yapmak istiyorum ama sadece istyorumkalkıp yapacak insan lazım
Spermler akar tabi içinde mi kalacak ila fazlalık çıkıyor eşin b... anda milyonlarca sperm gidiyor iceriGormedım kı ya:)))) benı spermler akıyo kuzum hep
Hahahah gı ben Danimarka’da dayım bime nasıl gideyimkız git al bimden çokta lezzetli hemde yürüyüş yapmış olursun
Guzel gorunuyor tarifini alabilirmiyim
puhahahahaha bişiler atıştırıyodum boğazıma takıldı gülerkenHahahah gı ben Danimarka’da dayım bime nasıl gideyim
Kızların grubu var cnm oraya gidip alabilrsinGuzel gorunuyor tarifini alabilirmiyim
BU ne yaaaSpermler akar tabi içinde mi kalacak ila fazlalık çıkıyor eşin b... anda milyonlarca sperm gidiyor iceri
Nerede oKızların grubu var cnm oraya gidip alabilrsin
Valla bebı cok motıve ettınız kızlar/)İstedigi kadar aksın iceride kaliyor canim. Yumurtlamadan 2-3 gun onceki iliskiyle de hamile kaliniyor. Ama nedir yumurtlama zamani en yuksek oldugu zaman dogurganligin. Mesela sali gunu birlikte oldun cuma gunu yumurtladin hamile kalabilirsin oyle diyim. Kadin dogumcular boyle diyor
hadi ya çok iyiymiş canımBebeğin kalp atışlarını dinlemek için cihaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?