Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ıyce sılıklesmende olursa ıyı mı ozaman???sılıklesınce mı bı anlamı kalmıyo ılıskınınn
Yani soyle canim pikten 1 gun sonra 2 gun sonra iliski olmasi guzel bebek acisindan. 2. Gun falan iyice silik olmamis oluyor degerlendirmeye deger oluyor ama sonrasinda iyice siliklesiyor ondansonra cok anlami olmuyo

Yani soyle canim pikten 1 gun sonra 2 gun sonra iliski olmasi guzel bebek acisindan. 2. Gun falan iyice silik olmamis oluyor degerlendirmeye deger oluyor ama sonrasinda iyice siliklesiyor ondansonra cok anlami olmuyo
Kaset bozuk cıkarsa nasıl oluyor birde adete 2gun kala yumurtlama olursa gec dolenme dedikleri şey zaten yapmayın şunu bir sorununuz yok çok şukur kendinizi özel hissedin

OVOLASYON YAPAN / YAPMAK İSTEYEN KUZULAR TAKİBİNİZİ YAPIYORUZ TESTLERİ BEKLİYORUZ

Kaset bozuk cıkarsa nasıl oluyor birde adete 2gun kala yumurtlama olursa gec dolenme dedikleri şey zaten yapmayın şunu bir sorununuz yok çok şukur kendinizi özel hissedin
Canim ben 1 kere yumurtladigimi düşünüyorum mesela o yuzden yumurtlama olduktan sonra tekrar test yapmiyorum ama kimisi atiyorum gec yumurtluyor o zaman 1 ay boyunca test yapiyolar oyle diyim

CANım aydınlattıgın ıcın cok trsekkurler ben sadece yumurrlama gunu yapılınca tutuyor sanıyordum

CANım aydınlattıgın ıcın cok trsekkurler ben sadece yumurrlama gunu yapılınca tutuyor sanıyordum
Martılı ben sana ne diyorum allah aşkına her gun yap ay boyunca adetine kadar kacırsan bile 1 2 gun o değerlendirdiğin gunler olduğu icin sperm var zaten rahimde ben anlamıyorum bilerek mi cvp vermiyon

Gormedım kı ya:)))) benı spermler akıyo kuzum hep
İstedigi kadar aksın iceride kaliyor canim. Yumurtlamadan 2-3 gun onceki iliskiyle de hamile kaliniyor. Ama nedir yumurtlama zamani en yuksek oldugu zaman dogurganligin. Mesela sali gunu birlikte oldun cuma gunu yumurtladin hamile kalabilirsin oyle diyim. Kadin dogumcular boyle diyor

Valla bebı cok motıve ettınız kızlar/) PeLushbaby sıgarayı bıraktın mı bırsktıysan nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…