- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.441
Okadar cok yapmışım duşunIYIDe hepsınde kalp var:))
EN yuksek gunde yapmamıssın amaAnam ne cok yapmışık bende 2 şampuan neden bittmiş diyorum
kız o bende de oluyo.Bence içerdeki spermler birikenler çıkıyor Valla enfeksiyon mu dedim ama konrtole gittim ya 13 ekimde çıkmadı.Doktor sperm birikmesinden olur dedi.Sonuçta içinde bekliyo ve ölerek çıkıyoya kızlar bu yumurtlama akıntısı varya beyaz süt gibi olan benim yumurtlamam bitti hala çok az da olsa beyaz akıntım varnidendir acep
kız bu aşmış hergün hergün hatta günde 2 kez var baksana biz çocuk yapamıyoz ya çok normal :))IYIDe hepsınde kalp var:))
hımm olabilir canım bende enfeksiyon varmı diye gitmiştim hiçbişey çıkmadı çünkikız o bende de oluyo.Bence içerdeki spermler birikenler çıkıyor Valla enfeksiyon mu dedim ama konrtole gittim ya 13 ekimde çıkmadı.Doktor sperm birikmesinden olur dedi.Sonuçta içinde bekliyo ve ölerek çıkıyo
Onu dedim ya sana en yüksek gunde yapmadımEN yuksek gunde yapmamıssın ama
Kokusu var mıya kızlar bu yumurtlama akıntısı varya beyaz süt gibi olan benim yumurtlamam bitti hala çok az da olsa beyaz akıntım varnidendir acep
hayır canım koku yok normal yumurtlama çatladığı zaman oluşan akıntı ama 4 gün oldu hala 4.5 damla gibi geliyoKokusu var mı
Evt kokusuda igrenckız o bende de oluyo.Bence içerdeki spermler birikenler çıkıyor Valla enfeksiyon mu dedim ama konrtole gittim ya 13 ekimde çıkmadı.Doktor sperm birikmesinden olur dedi.Sonuçta içinde bekliyo ve ölerek çıkıyo
AMaaa olöuss super yaOnu dedim ya sana en yüksek gunde yapmadım
Normal cnm bence kokusu yoksa sonucta üşütüyoruz felan normal yanıhayır canım koku yok normal yumurtlama çatladığı zaman oluşan akıntı ama 4 gün oldu hala 4.5 damla gibi geliyo
HAHAHHaah bencedekız bu aşmış hergün hergün hatta günde 2 kez var baksana biz çocuk yapamıyoz ya çok normal :))
Cok şükür kuzum bence cok düşünmek gerekmiyor nekadar cok duşunuyoruz okadar olumsuz oluyorAMaaa olöuss super ya
AMa eşde degıl kı Kuzum:)Cok şükür kuzum bence cok düşünmek gerekmiyor nekadar cok duşunuyoruz okadar olumsuz oluyor
Evet canim bide ilk defa ovu kullandim. Pik degerlendirdim falan. İnsallah olurAmin kuzum en cok bu ay mı duzenlı calıstın sen?
BEKLEnen adet tarıhın ne canımEvet canim bide ilk defa ovu kullandim. Pik degerlendirdim falan. İnsallah olur
Yaa ciddi misinBebeğin kalp atışlarını dinlemek için cihaz
Off off günler nasıl geçecek RABBİM tez zamnda sag salim geçirmeyi nasip etsin inşallahBEKLEnen adet tarıhın ne canım
EvetYaa ciddi misinben de isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?