Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar bu yumurtlama akıntısı varya beyaz süt gibi olan benim yumurtlamam bitti hala çok az da olsa beyaz akıntım varnidendir acep
kız o bende de oluyo.Bence içerdeki spermler birikenler çıkıyor Valla enfeksiyon mu dedim ama konrtole gittim ya 13 ekimde çıkmadı.Doktor sperm birikmesinden olur dedi.Sonuçta içinde bekliyo ve ölerek çıkıyo

kız o bende de oluyo.Bence içerdeki spermler birikenler çıkıyor Valla enfeksiyon mu dedim ama konrtole gittim ya 13 ekimde çıkmadı.Doktor sperm birikmesinden olur dedi.Sonuçta içinde bekliyo ve ölerek çıkıyo
hımm olabilir canım bende enfeksiyon varmı diye gitmiştim hiçbişey çıkmadı çünki

Evt kokusuda igrenc

BEKLEnen adet tarıhın ne canım
Off off günler nasıl geçecek RABBİM tez zamnda sag salim geçirmeyi nasip etsin inşallah Kızlar hamile kalınca nezaman hareket edecek diye bekleyeceksiniz cok zor bir süreç aslında ANNE’lik başlı başına zor hamile kalıyon 9ay iyimi sağlıklı mı Doğunca hasta mı karın agrısı ac mi vs vs vs vs bu böyle devam ediyor ya bir anne melek olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…