- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.541
Ay benimkide onune ne koyardan yer koymasan durur garibimKocamsa hıc sevmez
Çok şükür kuzum çok şükürCOk sukır bunada
Haha benımkıde aynı ıste:))))Ay benimkide onune ne koyardan yer koymasan durur garibim
Ay bazen dışardan söylüyorum cocuklar burger istyor canı cekmiyor acıyorum ona şikayet de etmiyor ya ne verirsen onu yiyorHaha benımkıde aynı ıste:))))
Yemın edıyorum aynen peynır ekmek koy yer gecen yemek yapıcaktım yarınyokuz zaten boscer dedı cıgkofte yedık:))))o yerde ben az yrmeyı srvmıyorum gercı 5kg vefdım:)Ay bazen dışardan söylüyorum cocuklar burger istyor canı cekmiyor acıyorum ona şikayet de etmiyor ya ne verirsen onu yiyor❤❤❤
Ay valla aynı ama koyarsan yiyor kilosu nasıl zayıf mıYemın edıyorum aynen peynır ekmek koy yer gecen yemek yapıcaktım yarınyokuz zaten boscer dedı cıgkofte yedık:))))o yerde ben az yrmeyı srvmıyorum gercı 5kg vefdım:)
Hahaha manyak inşallah kuzum dualarım sizilerleKızlar ben telden gırıyorum ve aksam 5den sonra gıremıyorum haftaıcı ...ve telefon cok kasıyır sureklı yanlıs yazıyorum lanet olsun:))))bu ay ınsallah hamıle kalıcazzz dua edelım bol bol
Folik asit den alıyon bencekızlar ben evlendiğimde 46 kiloydum ama düğün zamanı verdim 50 den düştüm tabi telaş koşuşturma.Sonra kendi kiloma döndüm 2 ayda 49 a neyse birsene böyle iyi son 3 aydır folikasit kullanıyorum.felaket kilo aldım 55 oldum.Ama ne yemem arttı nede düzenim değişti ben niye kilo alıyorum ... :)
84kg ama cocu kas:))))Ay valla aynı ama koyarsan yiyor kilosu nasıl zayıf mı
e ben napcam bırakıyım mı temmuz 10 dan beri içiyomFolik asit den alıyon bence
Hhhhah benimki 84 evt çoğu kas84kg ama cocu kas:))))
Folık asıt kılo yapmıyor dedı bana dr metobolızman mu yavasladı acaba?kızlar ben evlendiğimde 46 kiloydum ama düğün zamanı verdim 50 den düştüm tabi telaş koşuşturma.Sonra kendi kiloma döndüm 2 ayda 49 a neyse birsene böyle iyi son 3 aydır folikasit kullanıyorum.felaket kilo aldım 55 oldum.Ama ne yemem arttı nede düzenim değişti ben niye kilo alıyorum ... :)
Dr la konuştun mu bence bırak şimdişil hamile kalınca yine iceceksin kuzume ben napcam bırakıyım mı temmuz 10 dan beri içiyom
Bırakma sakınn markası ne?e ben napcam bırakıyım mı temmuz 10 dan beri içiyom
Cok kulanmış 3ay veriyorlar normal deBırakma sakınn markası ne?
Bızı sımanlatıp sporda kas basıyolar bıde proteın tozu ıcıyo benımkı ınsallah spermerıne bsey olmazHhhhah benimki 84 evt çoğu kas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?