Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bazen dışardan söylüyorum cocuklar burger istyor canı cekmiyor acıyorum ona şikayet de etmiyor ya ne verirsen onu yiyor ❤❤❤
Yemın edıyorum aynen peynır ekmek koy yer gecen yemek yapıcaktım yarınyokuz zaten boscer dedı cıgkofte yedık:))))o yerde ben az yrmeyı srvmıyorum gercı 5kg vefdım:)

Kızlar ben telden gırıyorum ve aksam 5den sonra gıremıyorum haftaıcı ...ve telefon cok kasıyır sureklı yanlıs yazıyorum lanet olsun:))))bu ay ınsallah hamıle kalıcazzz dua edelım bol bol

kızlar ben evlendiğimde 46 kiloydum ama düğün zamanı verdim 50 den düştüm tabi telaş koşuşturma.Sonra kendi kiloma döndüm 2 ayda 49 a neyse birsene böyle iyi son 3 aydır folikasit kullanıyorum.felaket kilo aldım 55 oldum.Ama ne yemem arttı nede düzenim değişti ben niye kilo alıyorum ... :)

Kızlar ben telden gırıyorum ve aksam 5den sonra gıremıyorum haftaıcı ...ve telefon cok kasıyır sureklı yanlıs yazıyorum lanet olsun:))))bu ay ınsallah hamıle kalıcazzz dua edelım bol bol
Hahaha manyak inşallah kuzum dualarım sizilerle

Folik asit den alıyon bence

Kızlar biraz işim var dışarda 1/30saat kadar burda olnlar konuya devam

Folık asıt kılo yapmıyor dedı bana dr metobolızman mu yavasladı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…