- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.581
BEnce bı doktorunu ara konus kg yapma etkısı car mı dıe eger varsa degıstır markasını ama bennondan oldugunu dusunmuyorum nıeysesolgar kullanıyom bende valla ben böyle giderse heralde hamilede kalırsam 80 kiloya gelirim :)
ya yok o kilo zaten düğün zamanıydı normalim 49-50 benim gerçi fiziksel değişimde yok göbek dışında :))Bencede azcık etlı daha guzel:)))
Hajajah sesli guldumHahahahahahhaahh aksam benımkıne ole dıcdmm gel bı bakayım kuculmus mu shhshshs
VALla eve gırınce dırek yatak odasına ustumuzu degıstırıken ben yanasıcamvalla tek sıkımlık kurşunun vardı onuda kaybetme...
valla tas gıbı hatunsunya yok o kilo zaten düğün zamanıydı normalim 49-50 benim gerçi fiziksel değişimde yok göbek dışında :))
Bacakları açıyoruzVALla eve gırınce dırek yatak odasına ustumuzu degıstırıken ben yanasıcam
HahahahahahahahahahahahahhaBacakları açıyoruz
Güzelsin kızım ne zayıf olacağın iyisini ben alınca kilo her taraftan alıyorum portluyor resmenya yok o kilo zaten düğün zamanıydı normalim 49-50 benim gerçi fiziksel değişimde yok göbek dışında :))
Yavaşca elektrik gonderiyoruzHahahahahahahahahahahahahha
ahahahaha itina ile ceviz kırılırAhahha detayına girmedim sorsaydım soylerdieşime de anlatım da siz milletin ta..g..nı başagını mı konuşuyorsunuz demişti
Hahahahahhahhaha sesli gülüyorum yeti gareeahahahaha itina ile ceviz kırılır
bacakları kapatamıyozki açalımBacakları açıyoruz
sinsice avına ilerle :)) ürkütmeVALla eve gırınce dırek yatak odasına ustumuzu degıstırıken ben yanasıcam
Hhahahahsinsice avına ilerle :)) ürkütme
Bu ay hanıle kalamazsam bırakacam bu ıslerı:))))sinsice avına ilerle :)) ürkütme
kız direkt açmasın ozaman anlar :)Bacakları açıyoruz
Tövbe bismilah böyle düşünürsen hiç olmaz sakin duşunBu ay hanıle kalamazsam bırakacam bu ıslerı:))))
Evt oda varkız direkt açmasın ozaman anlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?