- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.561
Dr kulan diyorsa kulan amae ben napcam bırakıyım mı temmuz 10 dan beri içiyom
kız yok hormon testi yaptırdım.Troitlerim bile çok iyi çalışıyomuş.Tabi d vitamini almaya devam ediyom ben oda var ...Folık asıt kılo yapmıyor dedı bana dr metobolızman mu yavasladı acaba?
konuştum devam et dedi çokcuk olursa biriktirdiklerinle beslencek dedi bunlar çok mu birikti bende acaba .Kız aslında halada 34 beden pantolonlarım oluyorda birtek göbek yaptım anlamadım bu işi :)Dr la konuştun mu bence bırak şimdişil hamile kalınca yine iceceksin kuzum
Yaaa ama bırakmaması lazım bende 6agustosta basladım doktor ıstıyosan 1yıl sonra kalm1yıl bıle ıceceksın dedı o cok onemlı ole kafasına gore bırakması olmaz....ben folıng dıe bı marka ıcıyorum kg aldırmadıDr la konuştun mu bence bırak şimdişil hamile kalınca yine iceceksin kuzum
Cok zararınvar diye biliyorum bu tur şeylerin iğnelerin felan eşim de düşünüyordu ama almadı cunku testisleri küçültüyormuş benim arkadaşın sevgilisi kulanıyormuş arkadaş anlatı testisleri ceviz kadar kalmışBızı sımanlatıp sporda kas basıyolar bıde proteın tozu ıcıyo benımkı ınsallah spermerıne bsey olmaz
Dr kulan diyorsa devam kuzumkonuştum devam et dedi çokcuk olursa biriktirdiklerinle beslencek dedi bunlar çok mu birikti bende acaba .Kız aslında halada 34 beden pantolonlarım oluyorda birtek göbek yaptım anlamadım bu işi :)
Vc cıkma durumun fln mı degıstı acabakız yok hormon testi yaptırdım.Troitlerim bile çok iyi çalışıyomuş.Tabi d vitamini almaya devam ediyom ben oda var ...
Hahahahah gozumde cevız kadar testis canlandı suan yarıldımCok zararınvar diye biliyorum bu tur şeylerin iğnelerin felan eşim de düşünüyordu ama almadı cunku testisleri küçültüyormuş benim arkadaşın sevgilisi kulanıyormuş arkadaş anlatı testisleri ceviz kadar kalmış
Hahahahahahahahhshs valla gıHahahahah gozumde cevız kadar testis canlandı suan yarıldım
Igne degılde tozCok zararınvar diye biliyorum bu tur şeylerin iğnelerin felan eşim de düşünüyordu ama almadı cunku testisleri küçültüyormuş benim arkadaşın sevgilisi kulanıyormuş arkadaş anlatı testisleri ceviz kadar kalmış
Kapalı cevız mı acılnıs mı acaba aahahahshshsjsjsjsjsjHahahahahahahahhshs valla gı
yok oda normal ama tartıya çıktım cmtsi 55 görünce iyice şok oldummmm....Vc cıkma durumun fln mı degıstı acaba
Ahahha detayına girmedim sorsaydım soylerdiKapalı cevız mı acılnıs mı acaba aahahahshshsjsjsjsjsj
Olabılır yıyosundur ozaman kuzum folık asıt ıcınde ekstra bı vıtamın yoksa aldırmaz alsam ben akırdım su ıcsem alıyorum cunku normalde:)))yok oda normal ama tartıya çıktım cmtsi 55 görünce iyice şok oldummmm....
Kilon normal manyak ne yapack sıskı gibi 45kgyok oda normal ama tartıya çıktım cmtsi 55 görünce iyice şok oldummmm....
yok fındık kadar t... konuşuyoz de sende kıskanmasın :)Ahahha detayına girmedim sorsaydım soylerdieşime de anlatım da siz milletin ta..g..nı başagını mı konuşuyorsunuz demişti
Hahahahahahhaahh aksam benımkıne ole dıcdmm gel bı bakayım kuculmus mu shhshshsAhahha detayına girmedim sorsaydım soylerdieşime de anlatım da siz milletin ta..g..nı başagını mı konuşuyorsunuz demişti
solgar kullanıyom bende valla ben böyle giderse heralde hamilede kalırsam 80 kiloya gelirim :)Olabılır yıyosundur ozaman kuzum folık asıt ıcınde ekstra bı vıtamın yoksa aldırmaz alsam ben akırdım su ıcsem alıyorum cunku normalde:)))
Bencede azcık etlı daha guzel:)))Kilon normal manyak ne yapack sıskı gibi 45kg
valla tek sıkımlık kurşunun vardı onuda kaybetme...Hahahahahahhaahh aksam benımkıne ole dıcdmm gel bı bakayım kuculmus mu shhshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?