- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.521
Zor oldu ama aldım yine bayaVALLLA helalllllll
Olsunn kuzum saglıklı olaundaZor oldu ama aldım yine baya
50kgyla ılgılenmıyorumda 6kgyı nasıl aldın:)))))Ben oğlumda 50kg aldım kızımda 6
okadar dertlendi dedim ben ona manyak stres yapıp durdu.sanki bizimkilerinden fışkırıyorda noluyo Allah vermeyince vermiyo : )KIZLAR ZERDEMİN COKKK SELAMI VAR HERKEZEE EŞİ AZ ÖNCE DR LA KONUŞMUŞ HERŞEY NORMAL COK İYİ CIKMIŞ GEBELİK OLA BİLİR ARTIK DEMİŞ ZERDEM DUA ETSİNLER BANA DİYOR❤❤ ❤ ❤Cok şükür RABBİM me cok sevindim
Cokk selamamı soleseydın onunej cok ben merak edıyorummmm dun bıle dus ettım ona artık sıfır sorun mu valla cok sevındımKIZLAR ZERDEMİN COKKK SELAMI VAR HERKEZEE EŞİ AZ ÖNCE DR LA KONUŞMUŞ HERŞEY NORMAL COK İYİ CIKMIŞ GEBELİK OLA BİLİR ARTIK DEMİŞ ZERDEM DUA ETSİNLER BANA DİYOR❤❤ ❤ ❤Cok şükür RABBİM me cok sevindim
105 den 93duştum sonra baskul almaya gitik kuzenle değdm ben 80kg ya duştum felan bir çıktım 93kg50kgyla ılgılenmıyorumda 6kgyı nasıl aldın:)))))
Bende hep aynısını dedım valla:)))okadar dertlendi dedim ben ona manyak stres yapıp durdu.sanki bizimkilerinden fışkırıyorda noluyo Allah vermeyince vermiyo : )
Hahahah deli ya ağlıyor halla hertaraf salya sumukokadar dertlendi dedim ben ona manyak stres yapıp durdu.sanki bizimkilerinden fışkırıyorda noluyo Allah vermeyince vermiyo : )
Az mı yedınnn dıkkat mı ettın de 6kg cok ıyı cunku ya105 den 93duştum sonra baskul almaya gitik kuzenle değdm ben 80kg ya duştum felan bir çıktım 93kghırs yaptım 86kg duştum derken hamile olduğumu öğrendim 92kg felandım dogumda
Varmış ama oakdar değil gebelik ola bilir demiş DrCokk selamamı soleseydın onunej cok ben merak edıyorummmm dun bıle dus ettım ona artık sıfır sorun mu valla cok sevındım
okuyom okuyom diyom bu martılı niye zerdoya duş ediyor... :))) duaymış meğersee :)Cokk selamamı soleseydın onunej cok ben merak edıyorummmm dun bıle dus ettım ona artık sıfır sorun mu valla cok sevındım
Çocuk ev işi felan herhalde nebileyim ben cok yiyorum kuzum normlde de hiç dikat etmem cnm ceksin bir ekmek yerim Türkiye deki ekmeklerden 2taneAz mı yedınnn dıkkat mı ettın de 6kg cok ıyı cunku ya
Hahahahshahahhaokuyom okuyom diyom bu martılı niye zerdoya duş ediyor... :))) duaymış meğersee :)
DUa kı hahaahahahokuyom okuyom diyom bu martılı niye zerdoya duş ediyor... :))) duaymış meğersee :)
Bende yemek yemeyı cok sevıyorummmmmmÇocuk ev işi felan herhalde nebileyim ben cok yiyorum kuzum normlde de hiç dikat etmem cnm ceksin bir ekmek yerim Türkiye deki ekmeklerden 2tane
COk sukır bunadaVarmış ama oakdar değil gebelik ola bilir demiş Dr
Kocamsa hıc sevmezBendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?