Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bacakları kapatamıyozki açalım
alll mayasız bizden azgın çıktı bu ay koca yüzünü 5 kere gören benim sadece galiba :))) Benimkilerde temizlikten kapanmıyo bacaklarım.Hafta sonu baya boğuştum temizlikten .... pazar günü artık dedim benimkine hem tut bacaklarımı hem yap valla çok yorgunum uğraştırma beni dedim :)))

Hahhaahah bende spordan hamlamısım baya oyuzden genelde ben yattım bu ara bıde sız ılıskıde orgazm oluyormusunuz

ahahaha puhahahahaa valla gözümde canlandı bian :)))

Yyaaa valla. Ok heveslendım bu ay gercı 2.denemem:)))))1.husran
kız bizde hiç gebelik olmadı 3. ayım bu.Gebe kaldığını bilmekte güzel.Ama dediğim gibi stres etkiliyo. ben haftaya regli olursam sonrasında yeni gelin hallerine bürüncemm birazcık .Duvaklı çamaşırlarımı liseli kıyafetlerimi çıkarayım diyorum...

Sen yaparsın aynenn sen boslama bıde olmazsak su ovulasyon ısını bırakşaım

Sen yaparsın aynenn sen boslama bıde olmazsak su ovulasyon ısını bırakşaım
ben kararlıyım birdaha ki ay kesin bırakcam yapmıycam valla yok yatman lazım yok 15 dakka ayaklar yukarda bekle.Yok hemen wcye gitme nedir arkadaş bu.Ben bu sefer bile öle bacak yukarda beklemedim çok .aman dedim Allah verici olunca verir vermezsede vardır bir bildiği dedim.Bakalım birdahaki ay kesin kararlıyım.Zaten yumurtlama dönemi yaptım 5 gün test yinw bıraktım.Tekrar yumurtladım mı diye bakmadım bile

Senın adete cok az kaldı dıyorumya ben ılk hamılelıkte hemen gıttım dus aldım sımdıde ole yapıyorum hepsı akıtor ama napayımm bencr onun tabıkı faydası vardır ama ole olunca ınsan strese gırıyor sımdı ılk afet tarıhı senınkı ınsallah olmazsında adet kutlarız senınkını sonrada bızı ınsallah

valla geçen ay ben yumurtlama döneminde bir başladı kasık ağrısı mide bulantısı regli bitti hala devam etti.Bu ayki ymurtlama zamanıma kadar .Şimdide hiçbir belirti yok.zaten sırf stresten 4 günde geç oldum malum.Şimdi hiç regliyi bile beklemiyorum.Kısmet artık.Gebe kalmayıda beklemiyom kalmamayıda.şu ovulasyon gerçekten insanı gereksiz umutlandırıyor.Herşeyi denedik kaçırmadık.Dedikleri gibi yaptık tmm kesin kaldık olayı oluyo.Ben geçen aydan iyi ders aldım şimdi rahatım birdaha ki ay dahada rahat olurum inşallah... Valla herkese duam önce sizlere çok bekleyenlere sonra bana :) Malum 8 kasımda kandil.Bol bol biribirimize dua etcez artık napalım.Elimizden başka birşey gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…