- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.641
Hoş geldin canım, nasılsın? İş yoğunluğun bitti mi biraz olsun?günaydınnn kızlarrr özlediniz mi beni ben geldim..Ovulasyon testi kreliçesi :))
valla eskisi gibi değil şükür azaldı bu haftada bir kaç kez kalırım gece 12 lere sonra bitiş.eee birşey kalmadı 55 gün kaldı emekli olmama :)Hoş geldin canım, nasılsın? İş yoğunluğun bitti mi biraz olsun?
Az kalmış yavrumvalla eskisi gibi değil şükür azaldı bu haftada bir kaç kez kalırım gece 12 lere sonra bitiş.eee birşey kalmadı 55 gün kaldı emekli olmama :)
Emekli hatunum benimvalla eskisi gibi değil şükür azaldı bu haftada bir kaç kez kalırım gece 12 lere sonra bitiş.eee birşey kalmadı 55 gün kaldı emekli olmama :)
yok kız yeter artık adam kurudu..silikleşmiş çatlamış demekki daha ne olsun o sana bugünde yeter :)) sal artık enişteyi.. Nasıl kandırdın anlat bakim misafirlikten geldikten sonra mıKızlar dun yaptım ılıskı bugun yapmasam olur mu pazar gunu kopkoyuydu ovulasyonum dun sılıktı ıkısındede ılıskı yaptım bugun olmasa olur mu?ovulasyon yapmalımıyım bugunde?
Hahahaahhaha kolayını bulsa içinde tutacak okadar kafayı yedi ovolasyonlayok kız yeter artık adam kurudu..silikleşmiş çatlamış demekki daha ne olsun o sana bugünde yeter :)) sal artık enişteyi.. Nasıl kandırdın anlat bakim misafirlikten geldikten sonra mı
evet evde olcam babamın şirketinin işlerini evden kontrol edicem ....Az kalmış yavrumhadi allah gönlüne göre versin diyelim sonra evde mi olacaksın bir süre?
Mısafırlıkten geldık bu hemen vc ye kostu bende fus alvan mı dedım yok dedı haa bende alırsın dıe fusunmustum dedı yok sen gır dusa dedı cıktım dustan bu ıcerde oturuyor(anladı yumurtlama ıcın bırlıkte olmak ıstedıgımı cunku)bende dus aldım cıktım gelmıyormusun odaya dedım baktı yaaa gercekten al takbıme bak dedım yumurtlama donemım bıttı dedım senınıstememde mı suc dedım oda yok gostermene gerek yok dedı askım suan cocuk ıcın acele etmıyorm ole bısey olsa bugun yapmamız gerekıyo dıe solerm zaten bız yenı basladık bu ıse dedım acelemız yok dedım senı ıstıyorm dedım herseye ona baglama fedım olelıkkr oldu....ama bosalması afedersınız ama ben domalma pozısyonundayken oldu ondan dolayı bırwz teredfutluyumyok kız yeter artık adam kurudu..silikleşmiş çatlamış demekki daha ne olsun o sana bugünde yeter :)) sal artık enişteyi.. Nasıl kandırdın anlat bakim misafirlikten geldikten sonra mı
oda çakalmış pozisyon değiştirmiş anlamışya olsun birşey olmaz sırt üstü yatsaydın hemen.Kız biz kadınlardan valla korkulur.Adam pişmanda olmuştur söylediğine ...Mısafırlıkten geldık bu hemen vc ye kostu bende fus alvan mı dedım yok dedı haa bende alırsın dıe fusunmustum dedı yok sen gır dusa dedı cıktım dustan bu ıcerde oturuyor(anladı yumurtlama ıcın bırlıkte olmak ıstedıgımı cunku)bende dus aldım cıktım gelmıyormusun odaya dedım baktı yaaa gercekten al takbıme bak dedım yumurtlama donemım bıttı dedım senınıstememde mı suc dedım oda yok gostermene gerek yok dedı askım suan cocuk ıcın acele etmıyorm ole bısey olsa bugun yapmamız gerekıyo dıe solerm zaten bız yenı basladık bu ıse dedım acelemız yok dedım senı ıstıyorm dedım herseye ona baglama fedım olelıkkr oldu....ama bosalması afedersınız ama ben domalma pozısyonundayken oldu ondan dolayı bırwz teredfutluyum
ay sesli güldüm vallaherinifin azcık ellesin sürtünsün hemen çukura düşmeye gerek yok .Bak çocuk niyetli yatıyozya o yüzdende oluyo.ben yapmaya yapmaya pozisyonlarım çürüdü.Yat bacak yukarı kollar aşağı talimde gibi :))
Valla oldu ozur dılesı:)))ama o pozısyondsds gıdıyo sonucta icerı bılmıyorum kıoda çakalmış pozisyon değiştirmiş anlamışya olsun birşey olmaz sırt üstü yatsaydın hemen.Kız biz kadınlardan valla korkulur.Adam pişmanda olmuştur söylediğine ...
niye hamileyken yasakmı dedi doktor..Niye abi kardeş oldunuz kız yapma öle şeylerrray sesli güldüm vallaben hamile olduğumu öğrendiğimden beri abi kardeşiz evde ve hamilelik isteği artırıyo
gider gider merak etme.Kız okadar kaptırma kendini Allah nasip ederse her türlü eder.Sen pozisyona takılıp kalma...Valla oldu ozur dılesı:)))ama o pozısyondsds gıdıyo sonucta icerı bılmıyorum kı
ya 8 ay uğraştık ettik oldu ya benim ki yemin ederim sarılırken kırılacak cam mışım gibi davranıyoniye hamileyken yasakmı dedi doktor..Niye abi kardeş oldunuz kız yapma öle şeylerrr
ben hep klasik pozisyonda deniyodum ama farklı pozisyonların olduğu ay hamile kaldım ümit kesme yatıp ayağımı diktim aylarca olmadı direk ayağa kalktığım ay oldu nasipte varsa gelir yemenden yoksa ne gelir elden demişlergider gider merak etme.Kız okadar kaptırma kendini Allah nasip ederse her türlü eder.Sen pozisyona takılıp kalma...
Dogru dıyosun kuzum o gunlerı fegerlendırınce ınsan umıtlenıyı ıste bu arada alkolu vok azalttm sadece hafta 1 1kadeh sarap ıcıyorumgider gider merak etme.Kız okadar kaptırma kendini Allah nasip ederse her türlü eder.Sen pozisyona takılıp kalma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?