Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya geçen ay zerdoylada konuşurken benim yatak ilişkimi zedeledi resmen sıkı ovulasyon takibi.Ben Birşeyleri isteyerek yapmaktan yanayım.böyle görev gibi olunca eee teste göre yapmanda lazım tam günü o zaman birbirimize bakıp gülüyoz artık o bana diyo hadi geç yatağa ben ona :) başka zaman bana öle derse parçalarım o adamı ama mecbur susuyon .O yüzden rahat olcam...

Bence sartlanınxa olmuyo gıbı ama olana oluyo ıste ınsan bole oluncs napacagını bılemıyor bız en ıyısı akısına bıraklım becerebılırsek

Amin canım ınsallahh kesınlıkle bende suan o moddayım ovulasyonu takıp edıyorum kesın tutar gıvı dusunuyorum ama olmayınca olmuyo ıste hakkımızda hepımızın hayırlısı neyse o olsun 8kasım kandıl oldugunu bılmıyordum trsekkut ederım soledıgın ıcın bol bol dua edıcem hepınıze

Bence sartlanınxa olmuyo gıbı ama olana oluyo ıste ınsan bole oluncs napacagını bılemıyor bız en ıyısı akısına bıraklım becerebılırsek
olana oluyor değil canım işte Allah nasip edince oluyor.İstediğin kadar yırt kendini.İstediğin kadar uy kuralına kitabına bak gebe kalıyorsun kimyasal oluyor ve bitiyo herşey.Sen yaşadın bunu.Olumlu yada olumsuz herşeye hazırlıklı olucaz ve umut kaybetmek yok.Sadece gereksiz ümide kapılmıycaz takdir ilahi diycez hepsi bu

Cok dgoru dıyosun kuzummm

Hashahah aynen zevkle yapılan bebekler tatlı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…