- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.621
ya geçen ay zerdoylada konuşurken benim yatak ilişkimi zedeledi resmen sıkı ovulasyon takibi.Ben Birşeyleri isteyerek yapmaktan yanayım.böyle görev gibi olunca eee teste göre yapmanda lazım tam günü o zaman birbirimize bakıp gülüyoz artık o bana diyo hadi geç yatağa ben ona :) başka zaman bana öle derse parçalarım o adamı ama mecbur susuyon .O yüzden rahat olcam...Senın adete cok az kaldı dıyorumya ben ılk hamılelıkte hemen gıttım dus aldım sımdıde ole yapıyorum hepsı akıtor ama napayımm bencr onun tabıkı faydası vardır ama ole olunca ınsan strese gırıyor sımdı ılk afet tarıhı senınkı ınsallah olmazsında adet kutlarız senınkını sonrada bızı ınsallah
Evet canım Van da yaşıyorumD Deryakadir Tr de yaşıyon değil mi
Bence sartlanınxa olmuyo gıbı ama olana oluyo ıste ınsan bole oluncs napacagını bılemıyor bız en ıyısı akısına bıraklım becerebılırsekya geçen ay zerdoylada konuşurken benim yatak ilişkimi zedeledi resmen sıkı ovulasyon takibi.Ben Birşeyleri isteyerek yapmaktan yanayım.böyle görev gibi olunca eee teste göre yapmanda lazım tam günü o zaman birbirimize bakıp gülüyoz artık o bana diyo hadi geç yatağa ben ona :) başka zaman bana öle derse parçalarım o adamı ama mecbur susuyon .O yüzden rahat olcam...
Amin canım ınsallahh kesınlıkle bende suan o moddayım ovulasyonu takıp edıyorum kesın tutar gıvı dusunuyorum ama olmayınca olmuyo ıste hakkımızda hepımızın hayırlısı neyse o olsun 8kasım kandıl oldugunu bılmıyordum trsekkut ederım soledıgın ıcın bol bol dua edıcem hepınızevalla geçen ay ben yumurtlama döneminde bir başladı kasık ağrısı mide bulantısı regli bitti hala devam etti.Bu ayki ymurtlama zamanıma kadar .Şimdide hiçbir belirti yok.zaten sırf stresten 4 günde geç oldum malum.Şimdi hiç regliyi bile beklemiyorum.Kısmet artık.Gebe kalmayıda beklemiyom kalmamayıda.şu ovulasyon gerçekten insanı gereksiz umutlandırıyor.Herşeyi denedik kaçırmadık.Dedikleri gibi yaptık tmm kesin kaldık olayı oluyo.Ben geçen aydan iyi ders aldım şimdi rahatım birdaha ki ay dahada rahat olurum inşallah... Valla herkese duam önce sizlere çok bekleyenlere sonra bana :) Malum 8 kasımda kandil.Bol bol biribirimize dua etcez artık napalım.Elimizden başka birşey gelmez...
olana oluyor değil canım işte Allah nasip edince oluyor.İstediğin kadar yırt kendini.İstediğin kadar uy kuralına kitabına bak gebe kalıyorsun kimyasal oluyor ve bitiyo herşey.Sen yaşadın bunu.Olumlu yada olumsuz herşeye hazırlıklı olucaz ve umut kaybetmek yok.Sadece gereksiz ümide kapılmıycaz takdir ilahi diycez hepsi buBence sartlanınxa olmuyo gıbı ama olana oluyo ıste ınsan bole oluncs napacagını bılemıyor bız en ıyısı akısına bıraklım becerebılırsek
Cok dgoru dıyosun kuzummmolana oluyor değil canım işte Allah nasip edince oluyor.İstediğin kadar yırt kendini.İstediğin kadar uy kuralına kitabına bak gebe kalıyorsun kimyasal oluyor ve bitiyo herşey.Sen yaşadın bunu.Olumlu yada olumsuz herşeye hazırlıklı olucaz ve umut kaybetmek yok.Sadece gereksiz ümide kapılmıycaz takdir ilahi diycez hepsi bu
Yurtdışındayım ben orda var mı neten bi baksanaEvet canım Van da yaşıyorum
Hashahah aynen zevkle yapılan bebekler tatlı oluyormuşya geçen ay zerdoylada konuşurken benim yatak ilişkimi zedeledi resmen sıkı ovulasyon takibi.Ben Birşeyleri isteyerek yapmaktan yanayım.böyle görev gibi olunca eee teste göre yapmanda lazım tam günü o zaman birbirimize bakıp gülüyoz artık o bana diyo hadi geç yatağa ben ona :) başka zaman bana öle derse parçalarım o adamı ama mecbur susuyon .O yüzden rahat olcam...
EvetHahhaahah bende spordan hamlamısım baya oyuzden genelde ben yattım bu ara bıde sız ılıskıde orgazm oluyormusunuz
Dogum günün ne zaman gıvalla napayım akrep burcu olarak bu ayki performansımı begenmedim hiç.Fantazi kıyafetlerim küflencek yazık ...Gece 12,30 da işten gidersem eve nolcak
Varmış kuzumYurtdışındayım ben orda var mı neten bi baksana
29.10 di geçti :)Dogum günün ne zaman gı
Zaten bu ay tutturduysam kesin sevimsiz çirkin bir çocuk olur benimki benden başkası sevmez heralde okadar isteksizdim bu ayHashahah aynen zevkle yapılan bebekler tatlı oluyormuş
Aa oyle mi nereye gidiyosun canim? İyi yolculuklar. Gebeligin ilk aylarinda problem olmuyor diye biliyorum canimKızlar aralıkta yurtdısına cıkıcam kasımda hamıle kalırsam bısey olur mukı://
Ben ilkinde 17 kilo almistim bu seferde en fazla 20 le kapatirim diyorum
Evet kızlar sizce hamile kaldığınızda kaç kilo alırsınız
Aynen akrep gibiyim bende :)valla kendim istersem oluyom.uğraşmak istemiyorsam oluyormuş gibi yapıyom ::):):) hevesini kırmayım diye
Hoş geldin canım günaydıngünaydınnn kızlarrr özlediniz mi beni ben geldim..Ovulasyon testi kreliçesi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?