Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahaha o da iyiymiş

Benim tum boşalmlr yarı ayak domml ile oldu cnm varsa ekmegi gelecek o düşünme artık

Cokkkk sevındım valllaa
Valla cnm bak ne deyecem ben il bebegimi kaybetim 6aylık 4yıl bekledik 1yıl hamile kalamdım hamile kaldım kalbi durdu 2ay yaşar die karnımda taşıdım ama nasip degilse olmuyor dr sonunda sana zarar vercek dedi ilk başta da kendi duşecek dedi duşmedi mecbur kurtaj oldum kurtajdan sonra 3gun kanamam oldu durdu kanama 4gun eşimi zorladım aglıya zırlaya istyorum die kurtajdan bir hafta sonra oğluma hamile kalmışım Bin şükür RABBİM me dr lar inanamadı olamaz dedi Ama veren ALLAH alan da ALLAH sonunda gideceğimiz yer beli sonra oglum 6aylıken hamile kalmışım kızıma bilmiyordum hamile olduğumu dr gitim başım dönüyor die ilaç verdi kulanmadım bende geçer die test aldım test arabada bir hafta dolandı yapmadım carşıya cıktı eşimle ızgara almaya bir çişim geldi ki sorma dedim testi bari yapayım carşıda ogrendim HAMİLE olduğumu birde ben oglumu emzirirken hiç adet olmadım lohusalıktan nasıl cıktım 28 gun geldi başka da gelmedi sen duşun olacağı varsa oluyor cnm

Canım bu hıkayenı bılıyordumm evet. Cok guzel bı ornek Allah yavrularını sıze bagıslasın masallah hepsıne kuzucuklsrın..sımdı ılk oldugu ıcın ben takıyorum ıstemsız kımyasal yasadım cunku bılıyosun acaba sorun mu car dıe dusunuyorm oyuzden gunlerı atlamak ıstemıyorum

yaaaa ne güzelll.Bak ben ağustosta başladım korunmamaya ama sanki ilk geceden hamile kalcakmışım gibi hesap yapıyorummm. Hamile kalsam şöyle doğururum böyle olur falan diye ...Sonra Allah bana dedi ki dur senin hesapların planın değil benim hesabım dedi. Allah yeterki nasip etsin aklında fikrinde olmayanı imkansızı olduruyor.Şükürler olsunn ne güzel birşey...

AKrep sen hıc doktora gıtmısmıydın hormonlar ııcjn fln

Kimyasal tekrarlarsa 3/4 defa ozaman araştırıyorşar kimyasal yaşaman normal biz bukadarbtakmasak test erken yapmasak anlamayız bile dr kimyasal lı cok iyi diyorlar hamile kala biliyorsun demek ki

SEn yasadın mı hıc
Evet kimyasal dan sonra hamile kaldım temuz da adet oldum Ağustos da test yaptım 11de çift cıktı gitikce silikleşti 21de adet oldum o ay da hamile kaldım Eylül de amelyat gunum vardı bilir gibi iptal ettirdik Aralık ayına herşey nasip de cnm

BIlgılendırme ıcın cok tesekkur ederım kuzum banada doktor kımyasaladan sonra hamıle kalma sansı artuyor dedı ama ben ıste ılla yunurtlama catladıktan sonra 3gun ılıskı olması gerekıyor denıldıgı ıcın kafam karıstı

Kimyasal sonrası hemen hamile kalınır diyorlar ama benimkisi üzerinde 1 yıl geçti olmadı nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…