- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.701
1yılda 4adet derken pko mu var1 yılda 4 defa adet oldum o zamanlarda akıntı dan anlıyorum ve değerlediriyordum
Yok canım doktora özelikle söyledim benim kilodan kaynaklanıyor tedavideydim bu ay ara verdim, biliyorum yine adet geçikecek1yılda 4adet derken pko mu var
Ben kaldım kuzum evt öyleKimyasal sonrası hemen hamile kalınır diyorlar ama benimkisi üzerinde 1 yıl geçti olmadı nasip kısmet
O nasıl oluyor cnm1 yılda 4 defa adet oldum o zamanlarda akıntı dan anlıyorum ve değerlediriyordum
İnşallah bu ay olacak cnm yavalla sadece bu ay ovulasyon tam gününde yaptım sonrada bıraktım 5 gün falan test yaptım.Birdahaki ayda hiç düşünmüyorum zaten yapmayı .
Adet düzensizliğim var bildim bileliO nasıl oluyor cnm
İlac felan kulandın mı cnmAdet düzensizliğim var bildim bileli
Çoook eskilerde kullanıyordum bende kilo yaptığı için bıraktım evlendikten sonra da devam en son 4 ay olmayınca iğne kullanarak oldum ardından ilaçsız tam ayında oldum femara kullandım tekrar adet oldum şimdi kendi haline bırakmışım bakalım düzene girmişmiİlac felan kulandın mı cnm
Bence cocuk düşünüyorsan dr gitmelisin cnmÇoook eskilerde kullanıyordum bende kilo yaptığı için bıraktım evlendikten sonra da devam en son 4 ay olmayınca iğne kullanarak oldum ardından ilaçsız tam ayında oldum femara kullandım tekrar adet oldum şimdi kendi haline bırakmışım bakalım düzene girmişmi
9 mu batbenimde bata az kaldı :))PeLushbaby beni ekledin mi sen ?
evet canımcımm9 mu bat
Hemen ordasınevet canımcımm
🅺🅰🆂🅸🅼 🅱🅰🆃 🅻İ🆂🆃🅴🆂İ
أولا الله ثم نحن
@Ayga -12 Kasım
@trncysl -14 Kasım
@maalo -24 Kasım
@akrep2910-9Kasım
herkes uyuyor galiba kimsecikler yok ... Bende sinsi sinsi bekliyom batımı işte ...Havalarınız nasıl kızlarrr ben uyumuşum biraz cok uyuyorum
seni direkt hamile yapmışşş birdahaki ay tekrar değişmeyim diye :)kız ben niye yokum orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?