- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.661
Ben anlamadım canım pık olduktan sonra yaotın mı ılıskıya 8 ay uğraştık ettik oldu ya benim ki yemin ederim sarılırken kırılacak cam mışım gibi davranıyodoktora soramadık hep başka şeyler konuşmaktan aklımıza gelmedi korkuyoruz baya ama yum günleri bu kadar istemedim kendime şaşırıyorum bide ne dycem ben mesela hep aynı gün pik oluyodu testlerim ayda 1 kez yapıyodum ovüyü ondan. o günün öncesi ve sonrası ilişki olmadı küsmüştük ve o ay hamile kaldım adamlaerın peşini bırakmayın adet olana dek benden demesi
Yaaa ozlemez miyizgünaydınnn kızlarrr özlediniz mi beni ben geldim..Ovulasyon testi kreliçesi :))
Bence artik yapmasan da olur canim normal rutinde devam edersinKızlar dun yaptım ılıskı bugun yapmasam olur mu pazar gunu kopkoyuydu ovulasyonum dun sılıktı ıkısındede ılıskı yaptım bugun olmasa olur mu?ovulasyon yapmalımıyım bugunde?
Tesekkur ederım kuzum kızlar 3gun ustuste olması lazım dedıler bırwz canım sıkıldıBence artik yapmasan da olur canim normal rutinde devam edersin
canım 3-8 ekim adet günlerimdi. ilişkiler sırasıyla 13-14-16-19-20-22-25 ekim de oldu. 17 ekimde pikti test o gün ilişki olmadı ertesi gün küsmüştük yine ilişki olmadı. sonra canımız isteyince oldu sabah ilişki oldu ilk defa hatta eşim onda tuttuğunu düşünüyor. ay boyunca en önemli günler kaçtı olması imkansız deyip durdum kendi kendime. 20-22-25 ekim ilişkilerinden sonra hep sırtım belim ağrıdı ve kasıklarımda batma oldu felaket şekilde. şüphelendim internetten erken gebelik testi aldım 5 tane söylemeden. 24 ekim de bata 7 gün kala yaptım negatif. ama emin gibiydim hissediyodum bi gariplik. ertesi gün 25 ekim tekrar yaptım negatif. sonra 27 ekim sabah uyandım tekrar yaptım aşırı uyku halim vardı. baktım negatif kahvaltı hazırladım banyoya döndüm 2-3 saat sonra çook silik bi çizgi vardıBen anlamadım canım pık olduktan sonra yaotın mı ılıskı
O aglayarak cikmayi biliyorum ben yacanım 3-8 ekim adet günlerimdi. ilişkiler sırasıyla 13-14-16-19-20-22-25 ekim de oldu. 17 ekimde pikti test o gün ilişki olmadı ertesi gün küsmüştük yine ilişki olmadı. sonra canımız isteyince oldu sabah ilişki oldu ilk defa hatta eşim onda tuttuğunu düşünüyor. ay boyunca en önemli günler kaçtı olması imkansız deyip durdum kendi kendime. 20-22-25 ekim ilişkilerinden sonra hep sırtım belim ağrıdı ve kasıklarımda batma oldu felaket şekilde. şüphelendim internetten erken gebelik testi aldım 5 tane söylemeden. 24 ekim de bata 7 gün kala yaptım negatif. ama emin gibiydim hissediyodum bi gariplik. ertesi gün 25 ekim tekrar yaptım negatif. sonra 27 ekim sabah uyandım tekrar yaptım aşırı uyku halim vardı. baktım negatif kahvaltı hazırladım banyoya döndüm 2-3 saat sonra çook silik bi çizgi vardıağlaya ağlaya zaten eşimle beraber içimiz çıktı kan verdim o gün değer 19 du
Yaaaaa masallahh saglıkla ılerrlsın ınsallahh benımde pık gunum 3kasımdı 3 kası ve 4kasımı degrlendırdım bugun yapamıcam umarım tutarcanım 3-8 ekim adet günlerimdi. ilişkiler sırasıyla 13-14-16-19-20-22-25 ekim de oldu. 17 ekimde pikti test o gün ilişki olmadı ertesi gün küsmüştük yine ilişki olmadı. sonra canımız isteyince oldu sabah ilişki oldu ilk defa hatta eşim onda tuttuğunu düşünüyor. ay boyunca en önemli günler kaçtı olması imkansız deyip durdum kendi kendime. 20-22-25 ekim ilişkilerinden sonra hep sırtım belim ağrıdı ve kasıklarımda batma oldu felaket şekilde. şüphelendim internetten erken gebelik testi aldım 5 tane söylemeden. 24 ekim de bata 7 gün kala yaptım negatif. ama emin gibiydim hissediyodum bi gariplik. ertesi gün 25 ekim tekrar yaptım negatif. sonra 27 ekim sabah uyandım tekrar yaptım aşırı uyku halim vardı. baktım negatif kahvaltı hazırladım banyoya döndüm 2-3 saat sonra çook silik bi çizgi vardıağlaya ağlaya zaten eşimle beraber içimiz çıktı kan verdim o gün değer 19 du
Canim ama bak bide su var doktorlar bunu hep soyluyor youtube da. İlla pik gunu beraber olmaniza gerek yok. Pikten 2-3 gun onceki iliskinizden dolayida hamile kalabilirsiniz diyecanım 3-8 ekim adet günlerimdi. ilişkiler sırasıyla 13-14-16-19-20-22-25 ekim de oldu. 17 ekimde pikti test o gün ilişki olmadı ertesi gün küsmüştük yine ilişki olmadı. sonra canımız isteyince oldu sabah ilişki oldu ilk defa hatta eşim onda tuttuğunu düşünüyor. ay boyunca en önemli günler kaçtı olması imkansız deyip durdum kendi kendime. 20-22-25 ekim ilişkilerinden sonra hep sırtım belim ağrıdı ve kasıklarımda batma oldu felaket şekilde. şüphelendim internetten erken gebelik testi aldım 5 tane söylemeden. 24 ekim de bata 7 gün kala yaptım negatif. ama emin gibiydim hissediyodum bi gariplik. ertesi gün 25 ekim tekrar yaptım negatif. sonra 27 ekim sabah uyandım tekrar yaptım aşırı uyku halim vardı. baktım negatif kahvaltı hazırladım banyoya döndüm 2-3 saat sonra çook silik bi çizgi vardıağlaya ağlaya zaten eşimle beraber içimiz çıktı kan verdim o gün değer 19 du
yavrucum birtanem arasana doktoru olurmu öle şey düşük tehlikesi yoksa birşey kısıtlamıyorlar kiya 8 ay uğraştık ettik oldu ya benim ki yemin ederim sarılırken kırılacak cam mışım gibi davranıyodoktora soramadık hep başka şeyler konuşmaktan aklımıza gelmedi korkuyoruz baya ama yum günleri bu kadar istemedim kendime şaşırıyorum bide ne dycem ben mesela hep aynı gün pik oluyodu testlerim ayda 1 kez yapıyodum ovüyü ondan. o günün öncesi ve sonrası ilişki olmadı küsmüştük ve o ay hamile kaldım adamlaerın peşini bırakmayın adet olana dek benden demesi
3 kasimdan once ne zaman birlikte olmustunuz canim? Hayirliysa olsun insallahYaaaaa masallahh saglıkla ılerrlsın ınsallahh benımde pık gunum 3kasımdı 3 kası ve 4kasımı degrlendırdım bugun yapamıcam umarım tutar
ya valla öyle bir an ki rabbim herkese nasip etsin inşallahO aglayarak cikmayi biliyorum ben ya ❤❤ Bende 1.5 sene beklemenin ustune olunca aglayarak cikmistim sortumu giymeden bide
iyi bok yiyon birde söylüyorsun şarap diğer alkoller gibide değil vücuttan kandan atması nekadar sürüyor biliyor musun.Hayır çocuk istiyonuz yana yakına ama birşeylerdende kısmak yok valla yolcam saçınızı başınızıDogru dıyosun kuzum o gunlerı fegerlendırınce ınsan umıtlenıyı ıste bu arada alkolu vok azalttm sadece hafta 1 1kadeh sarap ıcıyorum
19 unda kalp atışı için gitcez inşallah ozamana kadar inzivadayız sanırım düşük ihtimalim yokmuş progesterona baktılar yüksekti ama gezmeye mersine gitcektik benimki yok diyo yolda ya bişey olursayavrucum birtanem arasana doktoru olurmu öle şey düşük tehlikesi yoksa birşey kısıtlamıyorlar ki
3 kasimdan once ne zaman birlikte olmustunuz canim? Hayirliysa olsun insallah
Bu sekılde canım 3nde yumurtladım ovulasyona gore3 kasimdan once ne zaman birlikte olmustunuz canim? Hayirliysa olsun insallah
Tahmin edebiliyorum canim amin insallah Allah herkese nasip etsinya valla öyle bir an ki rabbim herkese nasip etsin inşallahadamın testten mestten haberi yok deli gibi ağlıyorum elimde test anlatmaya .alışıyorum konuşamıyorumda çok değişikti
31 aralık son günnn canım benimmYaaa ozlemez miyizisi ne zaman birakiyodun canim
Yaaa ıcmıyorum ıste 1tanwden nolcakkk tamam obunda ıcmemmiyi bok yiyon birde söylüyorsun şarap diğer alkoller gibide değil vücuttan kandan atması nekadar sürüyor biliyor musun.Hayır çocuk istiyonuz yana yakına ama birşeylerdende kısmak yok valla yolcam saçınızı başınızıhem haramı işle hemde Allahım çocuk nasip et de ....Duana şerri karıştırma
Canim bu takvim cok iyi bi takvim yani olcagi varsa olur bugun olmiycak diye uzulme hicBu sekılde canım 3nde yumurtladım ovulasyona gore
aynen ne zaman olacağını allah bilir gün aşırı değerlendirilmeli bence olabildiğinceCanim ama bak bide su var doktorlar bunu hep soyluyor youtube da. İlla pik gunu beraber olmaniza gerek yok. Pikten 2-3 gun onceki iliskinizden dolayida hamile kalabilirsiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?