Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben anlamadım canım pık olduktan sonra yaotın mı ılıskı

Kızlar dun yaptım ılıskı bugun yapmasam olur mu pazar gunu kopkoyuydu ovulasyonum dun sılıktı ıkısındede ılıskı yaptım bugun olmasa olur mu?ovulasyon yapmalımıyım bugunde?
Bence artik yapmasan da olur canim normal rutinde devam edersin

Ben anlamadım canım pık olduktan sonra yaotın mı ılıskı
canım 3-8 ekim adet günlerimdi. ilişkiler sırasıyla 13-14-16-19-20-22-25 ekim de oldu. 17 ekimde pikti test o gün ilişki olmadı ertesi gün küsmüştük yine ilişki olmadı. sonra canımız isteyince oldu sabah ilişki oldu ilk defa hatta eşim onda tuttuğunu düşünüyor. ay boyunca en önemli günler kaçtı olması imkansız deyip durdum kendi kendime. 20-22-25 ekim ilişkilerinden sonra hep sırtım belim ağrıdı ve kasıklarımda batma oldu felaket şekilde. şüphelendim internetten erken gebelik testi aldım 5 tane söylemeden. 24 ekim de bata 7 gün kala yaptım negatif. ama emin gibiydim hissediyodum bi gariplik. ertesi gün 25 ekim tekrar yaptım negatif. sonra 27 ekim sabah uyandım tekrar yaptım aşırı uyku halim vardı. baktım negatif kahvaltı hazırladım banyoya döndüm 2-3 saat sonra çook silik bi çizgi vardı ağlaya ağlaya zaten eşimle beraber içimiz çıktı kan verdim o gün değer 19 du

O aglayarak cikmayi biliyorum ben ya Bende 1.5 sene beklemenin ustune olunca aglayarak cikmistim sortumu giymeden bide

Yaaaaa masallahh saglıkla ılerrlsın ınsallahh benımde pık gunum 3kasımdı 3 kası ve 4kasımı degrlendırdım bugun yapamıcam umarım tutar

Canim ama bak bide su var doktorlar bunu hep soyluyor youtube da. İlla pik gunu beraber olmaniza gerek yok. Pikten 2-3 gun onceki iliskinizden dolayida hamile kalabilirsiniz diye

yavrucum birtanem arasana doktoru olurmu öle şey düşük tehlikesi yoksa birşey kısıtlamıyorlar ki

O aglayarak cikmayi biliyorum ben ya ❤❤ Bende 1.5 sene beklemenin ustune olunca aglayarak cikmistim sortumu giymeden bide
ya valla öyle bir an ki rabbim herkese nasip etsin inşallah adamın testten mestten haberi yok deli gibi ağlıyorum elimde test anlatmaya .alışıyorum konuşamıyorumda çok değişikti

Bize yasaktı iliski mesela ama yasak olmayan cok kisi biliyorum duzenli devam etti iliskileri bi problemde olmadi. Hos bana sadece iliski degil yurumek bile yasakti ilk 4-5 ay haftada 1 banyo yapiyodum o zamanlar oda korka korka. İnsallah bu hamileliğim daha kolay gecsin cunku simdi bakmam gereken oglum var

Dogru dıyosun kuzum o gunlerı fegerlendırınce ınsan umıtlenıyı ıste bu arada alkolu vok azalttm sadece hafta 1 1kadeh sarap ıcıyorum
iyi bok yiyon birde söylüyorsun şarap diğer alkoller gibide değil vücuttan kandan atması nekadar sürüyor biliyor musun.Hayır çocuk istiyonuz yana yakına ama birşeylerdende kısmak yok valla yolcam saçınızı başınızı hem haramı işle hemde Allahım çocuk nasip et de ....Duana şerri karıştırma

yavrucum birtanem arasana doktoru olurmu öle şey düşük tehlikesi yoksa birşey kısıtlamıyorlar ki
19 unda kalp atışı için gitcez inşallah ozamana kadar inzivadayız sanırım düşük ihtimalim yokmuş progesterona baktılar yüksekti ama gezmeye mersine gitcektik benimki yok diyo yolda ya bişey olursa

Eklentiler

• E82282FF-2582-472A-9E1E-023C55547F0F.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 12
ya valla öyle bir an ki rabbim herkese nasip etsin inşallah adamın testten mestten haberi yok deli gibi ağlıyorum elimde test anlatmaya .alışıyorum konuşamıyorumda çok değişikti
Tahmin edebiliyorum canim amin insallah Allah herkese nasip etsin Bende 2. Bi test almasi icin eczaneye gondermistim erken gebelik testlerinden al demistim ki regl 10 gun gecmisti zaten bendeki cahillik :)) onuda diyememis esim konusamamis heyecandan beni aramisti eczaciyla ben konusmustum

Yaaa ıcmıyorum ıste 1tanwden nolcakkk tamam obunda ıcmemm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…