- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.741
Ovukasyon testıne gore 17kasım takvıme gore 15:))))Baştan aşagı sildim ya kuzum bat ne zamndı senin
17/15 yazıyorumOvukasyon testıne gore 17kasım takvıme gore 15:))))
17yaz kuzum sen 17snden once olmazsam 17snde test yaparım17/15 yazıyorum
15/17 yaptım belirsiz17yaz kuzum sen 17snden once olmazsam 17snde test yaparım
VALLA ya delı gıbıbgun sayıyorum15/17 yaptım belirsizkadın olmak ne zor ya bizlerin cekisine bak
Gelecek inşallah kuzum az kalmışVALLA ya delı gıbıbgun sayıyorum
Insallllahhh hamıle oldugumuda gorurumGelecek inşallah kuzum az kalmış
İyiyim canım sağol iş güç devamİyidir kuzum sen nasılsın
Gunaydın canım ıdare eser sen nasılsınInsallllahhh hamıle oldugumuda gorurum
aman nolsun bir hafta sonu daha geliyor işte.Bakalım bu hafta sonu durumlar ne olcak.Benim bu kritik günlerim niye hep hafta sonuna gelir acaba :)Gunaydın canım ıdare eser sen nasılsın
Kritik kadınsınaman nolsun bir hafta sonu daha geliyor işte.Bakalım bu hafta sonu durumlar ne olcak.Benim bu kritik günlerim niye hep hafta sonuna gelir acaba :)
CUMA DIMI SENIN BATaman nolsun bir hafta sonu daha geliyor işte.Bakalım bu hafta sonu durumlar ne olcak.Benim bu kritik günlerim niye hep hafta sonuna gelir acaba :)
günaydın canım iş yerindekilere gıcık olduğum bi güngünaydın kızlar nasılsınızzz bakalım ?
Ay iş yerinde insan gıcık oluyor ya sinir bozucu bir durum hele ki insanlarla calışıyorsangünaydın canım iş yerindekilere gıcık olduğum bi gün
valla insanı çalışmak değilde etrafındakiler yoruyor yıpratıyorAy iş yerinde insan gıcık oluyor ya sinir bozucu bir durum hele ki insanlarla calışıyorsan
cmtsi bakalım nolcak ümitli değilimde süprizlerede açığım malum çok koca yüzü göremedim bu ay mesailerden... :)CUMA DIMI SENIN BAT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?