- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.761
AAA nedengünaydın canım iş yerindekilere gıcık olduğum bi gün
çocuğuda kritik bir gecede yapcam ben anladım :)Kritik kadınsın
ay ne güzel benide sıksa keşke :)Benide pantolonlar sıkmaya başladı o güzellar kısa gelmeye başladı her taraf portledi
günaydın canım iş yerindekilere gıcık olduğum bi gün
Bosverr sen veeıyırsun zstennnBenide pantolonlar sıkmaya başladı o güzellar kısa gelmeye başladı her taraf portledi
hayırdır ne olduda günün ilk saatleri uyuzsungünaydın canım iş yerindekilere gıcık olduğum bi gün
Yaaaaaaa ınsallah tutarrrrrcmtsi bakalım nolcak ümitli değilimde süprizlerede açığım malum çok koca yüzü göremedim bu ay mesailerden... :)
bakalım canımcım.Valla geçen ay ovu takibi yaptım malum tatildeydim yumurtlama günü o yüzden çok kaptırmıştımya kendimi bu ay bir relaks bir rahat kocayla haftada bir ilişki :) yumuş günüm hariç tabi.topu topu 7 kere olmuştur belki. o yüzden geçen seferki gibi yıkım olmaz bana :) Olursada Allah tan olmazsada napalımm...Yaaaaaaa ınsallah tutarrrrr
sürekli arkamdan iş çevriliyor işime odaklanamıyorum dünden beri uyuyamıyorum sinirimi çıkaramadımhayırdır ne olduda günün ilk saatleri uyuzsun
değişik tiplerin arasına düştüm bu sene valla canım allah yardımcım olsunAAA neden
Cok dogru dıyorsun kuzum hayırlısı o olsun...ama ınsan ıstemsız takıyorbakalım canımcım.Valla geçen ay ovu takibi yaptım malum tatildeydim yumurtlama günü o yüzden çok kaptırmıştımya kendimi bu ay bir relaks bir rahat kocayla haftada bir ilişki :) yumuş günüm hariç tabi.topu topu 7 kere olmuştur belki. o yüzden geçen seferki gibi yıkım olmaz bana :) Olursada Allah tan olmazsada napalımm...
Hıc takma onlarısürekli arkamdan iş çevriliyor işime odaklanamıyorum dünden beri uyuyamıyorum sinirimi çıkaramadım
Gunaydınn canımmmgünaydınn
öyle yapmaya çalışıyorm canım mecburHıc takma onları
benimde çok yeni ama ilk çocuğumdan kalma koca bir göbeğim olduğu için buna şimdiden sığamaz oldumBenide pantolonlar sıkmaya başladı o güzellar kısa gelmeye başladı her taraf portledi
her iş yerinde mutlaka öyle tipler oluyor canım zamanında bende çok çektim neyski gittide kurtuldumöyle yapmaya çalışıyorm canım mecbur
Isyerını gectım heryede bı dengesız oluyor komsuda akrabada ıs ortamında heryerdeher iş yerinde mutlaka öyle tipler oluyor canım zamanında bende çok çektim neyski gittide kurtuldum
malesef canım her insanın krakteri farklı birine doğru gelen diğerine yanlış oluyor ona sorsan gayet normal davranıyo ama sana batıyo işteIsyerını gectım heryede bı dengesız oluyor komsuda akrabada ıs ortamında heryerde
Kızzzzz, belli olmaya başladı mı kiiii? Cinsiyet ne zaman öğreneceksin?Benide pantolonlar sıkmaya başladı o güzellar kısa gelmeye başladı her taraf portledi
Hamile kadınla ne diye uğraşırlar ki?günaydın canım iş yerindekilere gıcık olduğum bi gün
Evt ne yazık ki komşuya bile guven olmuyor artık kızlar devir cok kötü oldu valla parka çıkıyorum yabancı görünce hemen acaba mı geliyor aklıma artık cok kötüIsyerını gectım heryede bı dengesız oluyor komsuda akrabada ıs ortamında heryerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?