- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.781
5aylık sanki cinsiyete var kuzum daha ama arada seirme hissediyorum ben ya bilemedimKızzzzz, belli olmaya başladı mı kiiii? Cinsiyet ne zaman öğreneceksin?
Günaydın kuzumgünaydınn
Oyyy yerimmmmmmmmmmm5aylık sanki cinsiyete var kuzum daha ama arada seirme hissediyorum ben ya bilemedimbebiş mi die akşam tekrarlda ard arda gaz sancısı olsa anların damar vea vs ama bence bebiş gerci küçük daha ama hamile kalma derdi biti şimdi tepişti mi uyudu mu derdi var ❤❤❤❤
Harbi yaa boşu boşuna sinir sahibi ediyorlar insanı..Dayak istyor onlar
haber ver kız dalmaya gelelim :)değişik tiplerin arasına düştüm bu sene valla canım allah yardımcım olsun
Günaydın kuzum çok şukur kuzumgunaydın kızçelerrrrrrrrrrrrr haftayı yarıladık
Hahahah dövüp sovecez sureklihaber ver kız dalmaya gelelim :)
Vur kırbacaHarbi yaa boşu boşuna sinir sahibi ediyorlar insanı..
İnşallah kuzum RABBİM kimseyin kucağını boş bırakmasın rn yakın zaman da hayırlı haberler alalım inşallahOyyy yerimmmmmmmmmmmpelush dua et kız bize, allah bizlere de nasip etsin inşallah birlikte büyütelim cinsiyeti öğrenince yaz mutlaka kuzum ama ben erkek hissediyorum senden
hamile olmasam yırtardım ama işte gelin benim yerime el atınhaber ver kız dalmaya gelelim :)
adamlar ne anlar pisliklerHamile kadınla ne diye uğraşırlar ki?
pis erkek kavgası yaparım sen yer konum bildir geliyim ben :) Gençliğimde az karakolluk olmadım adam dövmekten :)adamlar ne anlar pislikler
hamile olmasam yırtardım ama işte gelin benim yerime el atın
Hahahah aynı bençok
pis erkek kavgası yaparım sen yer konum bildir geliyim ben :) Gençliğimde az karakolluk olmadım adam dövmekten :)
he yok ben o kadar meşhur olamadımmm :) Sen nasıl becerdin o işiHahahah aynı benben gazeteye cıktım ilk sayfaya
hahah harikasın yakınımda olmanı çok isterdimçok
pis erkek kavgası yaparım sen yer konum bildir geliyim ben :) Gençliğimde az karakolluk olmadım adam dövmekten :)
helal o nasıl oldu kızHahahah aynı benben gazeteye cıktım ilk sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?