- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.821
yok anam olmadı o maç izlerken uyumuşum.Belki bu akşam olur.Olursa olur olmazsa cuma kandil zaten olmaz.Sonrasıda regli olurummm 1 hafta tatill :) Kendi kaybetti.Beni GS ye tercih etti bak yediler 6 tane :)Oldu mu:)))
ZAten adetıne bısey kalmamıskı dun yapsaydınds bı ıse yaramazdı kuzum yumurtlama coktan bıtmıstıyok anam olmadı o maç izlerken uyumuşum.Belki bu akşam olur.Olursa olur olmazsa cuma kandil zaten olmaz.Sonrasıda regli olurummm 1 hafta tatill :) Kendi kaybetti.Beni GS ye tercih etti bak yediler 6 tane :)
öle karamsar olma Rabbim ne zaman vereceğini bilemezsin benim yengem abimin eşi ikinci yeğenime adetinin bir gün öncesinde hamile kalmıştı üstüne görmüştü ve öle az kanama kahve rengi kanama falan değil bildiğin regli olmuştu.Anlamadı.Bir test için hastaneye gittiğinde tesadüfen öğrenmiş.Ultrasonra keseyi görmüş düşünki okadar anlamamış...ZAten adetıne bısey kalmamıskı dun yapsaydınds bı ıse yaramazdı kuzum yumurtlama coktan bıtmıstı
Tabıkı orası ole ama sen zaten degerlendırmıstınöle karamsar olma Rabbim ne zaman vereceğini bilemezsin benim yengem abimin eşi ikinci yeğenime adetinin bir gün öncesinde hamile kalmıştı üstüne görmüştü ve öle az kanama kahve rengi kanama falan değil bildiğin regli olmuştu.Anlamadı.Bir test için hastaneye gittiğinde tesadüfen öğrenmiş.Ultrasonra keseyi görmüş düşünki okadar anlamamış...
günaydın canım nasıl gidiyor hamişlik bakalım ...günaydınnn
Ama bak regl belirtisiyle hamilelik belirtisi birebir ayni. Bi test yapsan keske yagünaydın canımmmm yumurtlama günü 3 gün üst üste oldu bir gün öncesi o gün ve sonrası ama benim belim ağrımaya başladı regli olcam sanırım :) o yüzden çok takmıyommmm...Kısmet artık olursada büyük süpriz olurrr.Zaten toplasan bu ay 7ya da 8 gün birliktelik olmuştur.Amannn ne dert etcem ediyoz strese giriyoz valla.Bak belirtilerde başladı regli olcam gibi oturup tutmadı diye üzüleyim mi...
valla şu gebe kalanlar kaçkere kocalarını sıkıştırdı.Kaç kere şey ettiler.Regliye yakın belirti neydi hiç birşey bahsetmiyorlar.Valla karnınızda bebişle yolcam saçınızı başınızı her birşeyi gizliyonuz
geçen hafta iyiydim canım ama bu hafta midem bulanıyorgünaydın canım nasıl gidiyor hamişlik bakalım ...
canım ben anlatayım seve seve :) ben adetten sonra 3 gün birlikte olduk adetimin 8. günü 10. günü ve 12. günü benim yumurtalarım hep aynı zamanda çatlar ya 10. gün yada 12. gün sonra ben beklemeye geçtim ve adetime 5 gün kalada öğrendim ogün bugündür adam yüzü göremez oldumvalla şu gebe kalanlar kaçkere kocalarını sıkıştırdı.Kaç kere şey ettiler.Regliye yakın belirti neydi hiç birşey bahsetmiyorlar.Valla karnınızda bebişle yolcam saçınızı başınızı her birşeyi gizliyonuz
canım bence gün aşırı ilişkiye girin hiç ovü yapma bu ay öyle dene bi. yumurtlama bitti bırakayımda deme adet bitiminden kırmızıları görene dek gün aşırı devamŞimdi kızlar benim 3. ayım ya denemede.Ağusts ayında başladım malum yumurtlama zamanı kocayla 7 gün konuşmadım geçti gün diye sallamadım.2. ay tatildeyiz yumurtlama zamanı dedim tam gaz 30 gün ovulasyon yaptım.Stres oldum birde 4 gün hayatımda ilk defa gecikme oldu malum yine tutmadı eylül geçti.Ekimde dedimki regli bitsin yumurtlama zamanı yaparım dedim sonrası relaks olurum dedim buda tutmadı gibi :) Şimdi kasımda reglimin son günü ilişki yaşıycam.Sonra ovulasyon testi yapcam.yumurtlama çatladığı gün yapıcam sonrasında da yine relaks olcam kasımdada biriken spermlerle tazzikli birikmiş sperm vereyim diyorum.Bakalım her ay teknik geliştiriyorum..Ama şükürler olsun şu ekim ayında ki psikoloji yok bende.Saplantı haline gelmişti resmen...
dur yolma ben anlatcamvalla şu gebe kalanlar kaçkere kocalarını sıkıştırdı.Kaç kere şey ettiler.Regliye yakın belirti neydi hiç birşey bahsetmiyorlar.Valla karnınızda bebişle yolcam saçınızı başınızı her birşeyi gizliyonuz
Yok ovu testinin yumurtam çatlayınca bıraktım hamiş testide geçen ay bitirdim almıycam pztsi olmazsam hala kan vermeye gitcem bu sefer akrep inadım tuttu :)Ama bak regl belirtisiyle hamilelik belirtisi birebir ayni. Bi test yapsan keske ya
öle valla kız yemin ediyorum geçen ay boşuna stres yaptım.şimdide günler yaklaştı acabamı diyorum ama çoğunluk tarafım hayır diyor o yüzden rahatım ...Kubram ben dun burda birsuru kadinin yazismasini gordum bir ayda tek iliskiyle hamile kalmislar ben sok. Allah ne zaman ol derse o zaman olcak diye dusunuyorum artik afedersin bi tarafimizi yirtsakta bosve yumurtlama zamanina bakmamislar biliyor musun siradan herhangi bi gun
ayı 3 kerede kapattım 3. üde vurgun yaptım diyorsun maşallah ...Kız arada görün herife anam yazık adamada gebelikte hatunlar daha azgın olur diyorlar halbukicanım ben anlatayım seve seve :) ben adetten sonra 3 gün birlikte olduk adetimin 8. günü 10. günü ve 12. günü benim yumurtalarım hep aynı zamanda çatlar ya 10. gün yada 12. gün sonra ben beklemeye geçtim ve adetime 5 gün kalada öğrendim ogün bugündür adam yüzü göremez oldum
kız yok onuda denedim geçen ay ama işte birgün yapma birgün aaa bugun halvete gircez olayı bende stres ve isteksizlik yapıyo uyuz oluyom o iş benlik değil ...canım bence gün aşırı ilişkiye girin hiç ovü yapma bu ay öyle dene bi. yumurtlama bitti bırakayımda deme adet bitiminden kırmızıları görene dek gün aşırı devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?