Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ileri hareketli 0
ama gel görki 140 milyon spermi var çok fazla.
Zerdonun dediği şey Morfoloji %1 bızımde öyle.
Ultrason yapıldı varikosel cıkmadı.
Tamamen bıtkısel seylerle duzelcek dedi bende Bursadaki en iyi aktara gittim ordan bi sürü karısım aldım bunların yaptıgı ozel karısımlardan
bundan 3 posta bitirsin dedi. şuanda 2. postaya yeni geçtik

Duzelıcek yanı ozamwn sorun yok kuzum

Duzelıcek yanı ozamwn sorun yok kuzum
evet bebişim düzelecekmiş ama ınsanın aklı kalıyo yınede ona belli etmemeye calısıyorum:)
ve benım eşimne alkol içer ne sigara içer ev sevıdgı sey domates yumurta çook fazla tüketir.Evlendıkten sonra Bursaya geldi heralde stres etkiledi

OLAbılır kuzum alkol sıgara etkılıyor dıyolar ama bızı etkılemedı:)))esımın aılesınde herkes ıcer ama hepsı tek atısta olmus:)

ooo süper ozaman inşallah en kısa zamanda farkına bile varmadan bir bakmışsın olmuş :))

Bende yakında 40 olacam, saf biri ama ne bilim suratıma tokat gibi geldi yoksa okadar kafam rahattı oluruna bırakmıştım
Canim insan bazen bilmeden pot kırabiliyor maalesebende bi kere 40 kusur yasinda olan bi ogretmenime bi konu olmustu colugunuzla cocugunuzla beraber demistim sonrasinda cok üzüldüm sonradan ogrendim ama iste eminim hocayida uzmustu o cumle. İnsan bazen bilemiyor Uzme sen kendini. Daha once seninle konusmustuk burda ama simdi detay hatirlayamadim ne kadardir deniyorsunuz doktor gittiniz mi canim

Sifa olsun insallah canim

Aynen öyle canım, geçti gitti zaten, 15 aylık evliyim adet düzensizliğim var, doktora gittim her şey temiz geçen ay femara ve çatlatıcı iğne kullandım olmadı bu ay ara verdim adet olmayı bekliyorum oda ne zaman belli değil tekrar tedaviye başlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…