- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.801
Pık oldugu gun ve ertesı gunlerı degerlendır canımKızlar neseniz daim olsun ben öğle tatili eve geldim geri işe gitcem sohbete katılamıyorum hepinizi çok seviom . ovulasyon testi iyice yok olmaya başladı pik göre medimm
Kızı doverken gazetecilere denk gelmişikhe yok ben o kadar meşhur olamadımmm :) Sen nasıl becerdin o işi
Calışmalara devam kuzum eniştelere rahat yokKızlar neseniz daim olsun ben öğle tatili eve geldim geri işe gitcem sohbete katılamıyorum hepinizi çok seviom . ovulasyon testi iyice yok olmaya başladı pik göre medimm
İnşallah tutunmuştur kuzum RABBİM cok büyükYok yok 27 gündür yok . ayın 10 unda yumurtlama oldu 12 si adet oldum tutunmuş mudur ki
hiç biriii hala işte olanlar burda :)He heyttçoluğunu çocuğunu eşini kendini doyuran yemeğini yapan işleri biten burda mı ❤❤❤
Hayırdır canim ne olduValla bugün şirkette kavga ettim bizim kızşara yardıma gidecekken kendim ettim kavgayı saydım sövdüm olayı bitirdim :)) bir güzelde geldim kocamla yemek yedim açmamı yaptım çayımı demledim bu stresin üzerine tek birşey gider dedim kocamın üstüne atlamak ama daha sıra gelmedi neymiş maç varmış 11 de maçtan sonraymış :))
Oldu mu:)))Valla bugün şirkette kavga ettim bizim kızşara yardıma gidecekken kendim ettim kavgayı saydım sövdüm olayı bitirdim :)) bir güzelde geldim kocamla yemek yedim açmamı yaptım çayımı demledim bu stresin üzerine tek birşey gider dedim kocamın üstüne atlamak ama daha sıra gelmedi neymiş maç varmış 11 de maçtan sonraymış :))
ohh iyi yapmışsın benim içim soğudu burdaValla bugün şirkette kavga ettim bizim kızşara yardıma gidecekken kendim ettim kavgayı saydım sövdüm olayı bitirdim :)) bir güzelde geldim kocamla yemek yedim açmamı yaptım çayımı demledim bu stresin üzerine tek birşey gider dedim kocamın üstüne atlamak ama daha sıra gelmedi neymiş maç varmış 11 de maçtan sonraymış :))
günaydın canımmmm yumurtlama günü 3 gün üst üste oldu bir gün öncesi o gün ve sonrası ama benim belim ağrımaya başladı regli olcam sanırım :) o yüzden çok takmıyommmm...Kısmet artık olursada büyük süpriz olurrr.Zaten toplasan bu ay 7ya da 8 gün birliktelik olmuştur.Amannn ne dert etcem ediyoz strese giriyoz valla.Bak belirtilerde başladı regli olcam gibi oturup tutmadı diye üzüleyim mi...Hayırdır canim ne oldu
Kuzum sen yumurtlama zamaninda kac iliski olmustu? O zaman bikac kez olmustu dimi sanki? Ya sen boyle aklindan cikarttin cok ustelemedin ya boyle zamanlarda oluyomus gebelik ❤❤❤ Batın Cumaydi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?