Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He heytt çoluğunu çocuğunu eşini kendini doyuran yemeğini yapan işleri biten burda mı

Valla bugün şirkette kavga ettim bizim kızşara yardıma gidecekken kendim ettim kavgayı saydım sövdüm olayı bitirdim :)) bir güzelde geldim kocamla yemek yedim açmamı yaptım çayımı demledim bu stresin üzerine tek birşey gider dedim kocamın üstüne atlamak ama daha sıra gelmedi neymiş maç varmış 11 de maçtan sonraymış :))

Hayırdır canim ne oldu
Kuzum sen yumurtlama zamaninda kac iliski olmustu? O zaman bikac kez olmustu dimi sanki? Ya sen boyle aklindan cikarttin cok ustelemedin ya boyle zamanlarda oluyomus gebelik Batın Cumaydi dimi

Oldu mu:)))

ohh iyi yapmışsın benim içim soğudu burda

Naapiyosunuz kızlar? Pelus Zerdodan haber var mi canim? Kuzucum nasil sevinclidir suan ya

Hayırdır canim ne oldu
Kuzum sen yumurtlama zamaninda kac iliski olmustu? O zaman bikac kez olmustu dimi sanki? Ya sen boyle aklindan cikarttin cok ustelemedin ya boyle zamanlarda oluyomus gebelik ❤❤❤ Batın Cumaydi dimi
günaydın canımmmm yumurtlama günü 3 gün üst üste oldu bir gün öncesi o gün ve sonrası ama benim belim ağrımaya başladı regli olcam sanırım :) o yüzden çok takmıyommmm...Kısmet artık olursada büyük süpriz olurrr.Zaten toplasan bu ay 7ya da 8 gün birliktelik olmuştur.Amannn ne dert etcem ediyoz strese giriyoz valla.Bak belirtilerde başladı regli olcam gibi oturup tutmadı diye üzüleyim mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…