- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #16.841
teşekkür ederim kuzucummm.Sağlıkla gelir inşalllah hepinizin bebişleri... valla nerde okursam okuyayım ordaki topiğe burdaki topiğe saldırmanın alemi yok her gebelik belirtisi adet belirtisi gibiymiş kadınların %90 ında kısmet artık.hiç acelem yok . şükür sağlıklıyız iyiyiz ya Rabbim isterse evladımızda olur istemezse oda yok ...dur yolma ben anlatcambenim o ay 7 ilişkim olmuştu adet bittiğinde eşim askerdeydi 3 gün sonra döndü kendi evimize geçtik ettik derken adet bitiminin 5. günü ilk ilişki oldu ben bat a 10 kala biraz şüphelenmeye başladım şiddetli adet ağrılarım olurdu olmadı o ay sadece batma oldu iğne gibi ince ince arada. bata 6 kala saatlerce aralıksız sağ kasığıma iğne batırdılar sanki ilk testi o gün yaptım ama çıkmadı bat a 4 kala çıktı. diğer belirtilerim göğüslerim ağrıyodu adetteki gibi. belim sırtım kemiklerim ağrıyodu sanki adette öyle olmam. adet ağrım yoktu sürekli batmalar karıncalanmalar oluyodu kasıklarımda. bide günün belli saatlerinde kafamı zor dik tutacak kadar bi uyku bastırıp geçiyodu. o batmalar bat tarihinden sonra adet ağrısı gibi olmaya başladı bende
iyidir kuzum sen nasılsın bende arada fırsat buldukça dalıyom buraya :)Günaydın kızlar işlerim vardı sabahtan nasılsınız ❤❤
ilk üç ay korkuyorum canım ben bişi olcak diyeayı 3 kerede kapattım 3. üde vurgun yaptım diyorsun maşallah ...Kız arada görün herife anam yazık adamada gebelikte hatunlar daha azgın olur diyorlar halbuki
kuzucum sen merak etme valla ister değerlendir ister değerlendirme hiç beklemediğin günde hamile kalıveriyorsun..allah bu belli mi olur belkide o gün pik oldu gerçekten öle olsada bir gün öncesi bir gün sonrası ilişki bile yeterli merak etmeKızlar testler bitti adete 5 gün var bakın 25 i yapamamıştım kesin o gündü tek 24 ü değerlendi . 28 ine kadar bişi olmadı ayın 10 u yumurtlama oldu ama soğan kürü uyguluyordum kistim vardı 12 adet oldum biter bitmez başladım tekrar . ama 25 ini yapamadığım için pozitif göremedim sizcede 26 ya bakılırsa 25 pozitif gibi durmuyor mu. Kalpler değerlendirdiğim günler ekimde ara kanamada yasa dım hep
yazıkkk ya adama e düşük riskin varmı şuan ki yapmıyon.ilk üç ay korkuyorum canım ben bişi olcak diyekızımda da doktor yasaklamıştı düşük riskin var dedi ben 4. aydan sonra başka doktora gittim onada söledik böle böle diye yok ya ne düşüğü dedi yasak falan yok napıyo bu adam kaç aydır dedi baktım benim herifin boynuda bükülmüş mazlum mazlum duruyo orda
yok sanırım henüz doktora gitmedim haftaya gidicem ama yinede korkuyorum işte ne bilim bir iki ay geçsin bakalımde 3 aydan sonra yansın geceleryazıkkk ya adama e düşük riskin varmı şuan ki yapmıyon.
Ay ağzından bal damlıyokuzucum sen merak etme valla ister değerlendir ister değerlendirme hiç beklemediğin günde hamile kalıveriyorsun..allah bu belli mi olur belkide o gün pik oldu gerçekten öle olsada bir gün öncesi bir gün sonrası ilişki bile yeterli merak etme
Manyak olacağı varsa oluyor vur kırbacayok sanırım henüz doktora gitmedim haftaya gidicem ama yinede korkuyorum işte ne bilim bir iki ay geçsin bakalımde 3 aydan sonra yansın geceler
Ay bende uydum gün boyu kuzum yaiyidir kuzum sen nasılsın bende arada fırsat buldukça dalıyom buraya :)
Aynn ovolasyon la cok stres oluyor insancanım bence gün aşırı ilişkiye girin hiç ovü yapma bu ay öyle dene bi. yumurtlama bitti bırakayımda deme adet bitiminden kırmızıları görene dek gün aşırı devam
Ha işte ben bu yüzde ovulasyon yapmıyorum o çift çizgiyi görünce tamam tuttu tutacak diyip günleri saatleri sayarak kafa gidiyorAynn ovolasyon la cok stres oluyor insan ❤
Allah yeterki nasip etsin imkansız diye birşey yokAy ağzından bal damlıyo
Benimde uyuyacağım günler gelecek merak etme az kaldı :)Ay bende uydum gün boyu kuzum ya
Öle düşünme iyi niyetli olduğunu düşünüyorsan kendinide karamsar hale sokma dur bakalım 33 oldum bak hala tık yok :))İki gün önce aynı iş yerinde bi genç bana senin en büyük çocuğun kaç yaşında dedi çocuğum yok diyince ya abla bende dedim benim yaşında çocuğun var, kötü niyetli insan değil temiz kalpli söylediği kırılmadım, ama çok kötü oldum acaba çokmu yaşlandım çokmu geç kaldım offf
Bende yakında 40 olacam, saf biri ama ne bilim suratıma tokat gibi geldi yoksa okadar kafam rahattı oluruna bırakmıştımÖle düşünme iyi niyetli olduğunu düşünüyorsan kendinide karamsar hale sokma dur bakalım 33 oldum bak hala tık yok :))
E o zaman tamamen canın isteyince yap ovü testi ile zaten vücudunu tanıdın az çok biliyosunkız yok onuda denedim geçen ay ama işte birgün yapma birgün aaa bugun halvete gircez olayı bende stres ve isteksizlik yapıyo uyuz oluyom o iş benlik değil ...
Bir zamanı var illa ki bol dua sabır olacak inşallah bizim olduysa sizlerin kesin olur benim eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu çünküteşekkür ederim kuzucummm.Sağlıkla gelir inşalllah hepinizin bebişleri... valla nerde okursam okuyayım ordaki topiğe burdaki topiğe saldırmanın alemi yok her gebelik belirtisi adet belirtisi gibiymiş kadınların %90 ında kısmet artık.hiç acelem yok . şükür sağlıklıyız iyiyiz ya Rabbim isterse evladımızda olur istemezse oda yok ...
kısmet Allah nasip etsin yeterki işte acelemiz yok elbet olur ....Bir zamanı var illa ki bol dua sabır olacak inşallah bizim olduysa sizlerin kesin olur benim eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?