Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim kuzucummm.Sağlıkla gelir inşalllah hepinizin bebişleri... valla nerde okursam okuyayım ordaki topiğe burdaki topiğe saldırmanın alemi yok her gebelik belirtisi adet belirtisi gibiymiş kadınların %90 ında kısmet artık.hiç acelem yok . şükür sağlıklıyız iyiyiz ya Rabbim isterse evladımızda olur istemezse oda yok ...

ayı 3 kerede kapattım 3. üde vurgun yaptım diyorsun maşallah ...Kız arada görün herife anam yazık adamada gebelikte hatunlar daha azgın olur diyorlar halbuki
ilk üç ay korkuyorum canım ben bişi olcak diye kızımda da doktor yasaklamıştı düşük riskin var dedi ben 4. aydan sonra başka doktora gittim onada söledik böle böle diye yok ya ne düşüğü dedi yasak falan yok napıyo bu adam kaç aydır dedi baktım benim herifin boynuda bükülmüş mazlum mazlum duruyo orda

kuzucum sen merak etme valla ister değerlendir ister değerlendirme hiç beklemediğin günde hamile kalıveriyorsun..allah bu belli mi olur belkide o gün pik oldu gerçekten öle olsada bir gün öncesi bir gün sonrası ilişki bile yeterli merak etme

yazıkkk ya adama e düşük riskin varmı şuan ki yapmıyon.

Ay ağzından bal damlıyo

İki gün önce aynı iş yerinde bi genç bana senin en büyük çocuğun kaç yaşında dedi çocuğum yok diyince ya abla bende dedim benim yaşında çocuğun var, kötü niyetli insan değil temiz kalpli söylediği kırılmadım, ama çok kötü oldum acaba çokmu yaşlandım çokmu geç kaldım offf

Öle düşünme iyi niyetli olduğunu düşünüyorsan kendinide karamsar hale sokma dur bakalım 33 oldum bak hala tık yok :))

kız yok onuda denedim geçen ay ama işte birgün yapma birgün aaa bugun halvete gircez olayı bende stres ve isteksizlik yapıyo uyuz oluyom o iş benlik değil ...
E o zaman tamamen canın isteyince yap ovü testi ile zaten vücudunu tanıdın az çok biliyosun

Bir zamanı var illa ki bol dua sabır olacak inşallah bizim olduysa sizlerin kesin olur benim eşim 8 ay önce varikosel ameliyatı oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…